Şimdi Ara

Dede yadigarı skoda 1202 pickup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
7.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimizde rahmetli dedemden kalma çok temiz durumda 1968 model çekoslovakya yapımı skoda 1202 pickup bulunmaktadır. Araç memlekette ve kapalı garajda şuan. Motoru, yürürü, boyası kaportası, içi vs çok iyi durumda. Zaten rahmetli 6 yıl önce falan komple boyattırmıştı ve aracı kendi de kullanmadı. Arac çalışır durumda ama dedem vefat edince trafikten çektik şuan öylece duruyor. Sizce bu aracı ne yapmalıyım? satılığa çıkarsam değeri ne olur antika yerine geçebilirmi? meraklısı varmıdır acaba?

Not: Memlekette olmadığımdan birde araç tozlu olduğundan fotolarını çekemedim ama arac bu resimdeki ile renk ve tip olarak tıpatıp aynıdır.

2 yıl sonra gelen edit: Aracı sattırmadım. Şuan 15000 TL veren var yine satmıyorum.
    Dede yadigarı skoda 1202 pickup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_17 -- 2 Mart 2017; 22:13:21 >

• Mutlaka vardir bir seveni iyide paa eder gibi duruyor ama ben satmazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında bende satmak istemiyorum ama babamlar hurdaya verelim gitsin gibilerinden konuşuyorlar. bende kıyamıyorum araca 69 yılından beridir bizde. hem değerini bilen vardır diye açtım konuyu birazda
  • Milyon dolarlar etse dahi ben satmazdım.
  • Yeriniz yoksa ayrı ama zarar görmeyecek kuytu veya kapalı bir yer varsa asla satmayın.
  • öncelikle belirtmeliyim ki muhafaza edecek şartları sağlayabiliyorsam ve maddi açıdan ihtiyacım yoksa satmazdim, ama aileniz baskı yaparsa keskinoğlu tavuk şirketi klasik araba kolleksiyonu yapıyor, belki bu araba için güzel teklifler alabilirsiniz, aklınızda bulunsun

• hocam bu satılırmı yaa kaç km
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde niyetim satmamak. aracın bi arızası yok çalışır durumda. daha 175 bin kmde birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_17 -- 29 Haziran 2014; 17:32:18 >
  • Satmazdim ama illa satilacaksa yukarıda arkadaş yazmış keskinoglu ile görüşün en azından sergilensin. Tabii onların elinde yoksa bu arabadan..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakalım engelleyemezsem keskinoğlu ile görüşürüm artık sağolun önerileriniz için
  • 15 bin tl yi geçmez dostum bu fiyatta toplandığı için. maalesef çok meraklısı yok bu skoda pickup chevrolet veya ford olsa daha güzel bir rakamlara giderdi.
  • Yadigar satılır mı ? Dedenizin anıları var o aracın her noktasında.
  • bunun mavisi meşhurdu eskiden.
  • Hocam hurdaya filan vermeye kalkmayın sakın, illa ki alıcısı olur. Araç güzelmiş baya.

Benim imkanım olsa, araç benim olsa hafta sonları bunla dolaşırdım.
  • Hocam özelikle dogu Avrupada'da fanatikleri vardir yani iyi para verebilirler.Ama işin bürökatrikik durumlarını bilemem

En kötüsü ben yinede satmam nede olsa dede Yadigari. Hatırası var

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E75606366 -- 29 Haziran 2014; 19:30:04 >
  • Satilmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Yadigar satılır mı ? Dedenizin anıları var o aracın her noktasında.

Sırf satmamak için neden.

Milyon dolar etse satmazdım.

• bende satmazdım yerinizde olsam. Dedemin anadolu vardı sanrım 69 modeldi . 2 kapılı kırmızı tavanıda siyahtı , ford motoru vardı daha rektifiye yapılmamıştı 200 bini devirmişti hala tıkır tıkır çalışıyordu ben kucukken sattı dedem 2001 yılında. Şimdiki ben olsam dedeme sattırmazdım. Hem anısı var hemde artık klasik araç durumunda. Özel günlerde zevkle binerdim ama para durumundan dolayı satacaksanız illaki bir hastası çıkar klasik yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo_17

benimde niyetim satmamak. aracın bi arızası yok çalışır durumda. daha 175 bin kmde birde.

Hocam 40 senelik arac nasi o kmd kalmis. Bende olsam satmam durur bi yerde

• Yazık olur valla
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.