Şimdi Ara

Decathlon - Solognac Sibir 100 Avcılık Montu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
8.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda bushcraft'a ilgi duymaya başladım ve kış için uygun fiyatlı bir mont arıyordum. Bu montun gri renk kamuflajlı olanı bana göre çok daha güzel ancak o indirime girmemiş. Fiyat 99.99 tl. Sadece XXL ve XXXL bedenleri kalmış. Ben XXL sipariş ettim, büyük ya da küçük gelirse satarım herhalde. Kargo 9.99 tl tutuyor ancak bulunduğunuz yerde Decathlon mağazası varsa, kargo ücreti ödemeden oradan teslim alma olanağı var ki ben de öyle yaptım.

Mont, su ve rüzgar geçirmiyor. Daha çok sert havalar için. Yorumlar genelde oldukça olumlu. Bu fiyata benzer özelliklerde bir mont var mı bilmiyorum.

Güncelleme :

Montu teslim aldım. Maalesef biraz büyük geldi. Boy 1.81 / Kilo 90 / Göğüs 105. XXL için herhalde 1.88-1.90 civarı boy ve kalıp lazım. Gerçi kollar ve uzunluktan ziyade yanlardan baya geniş geldi hatta arka taraftan çıkıntı yaptı. Aslında yine giyebilirim ama alttan soğuk alır mı acaba diye düşünüyorum (bol olduğu için).

Kalitesine gelirsek. Bence 99.99tl için gerçekten çok iyi. Dokununca kesinlikle dandik malzeme hissi vermiyor. Dikişleri güzel. Bir de resimlerde yağmurluk gibi çıkmış ama baya elyaf dolgulu bir mont.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-55024C953 -- 11 Ağustos 2019; 20:9:42 >

• Sayende bushcraft nemiş onu öğrendim teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedellide bunun gibi bişey verdiler içine 2 tane daha ben sığarım bi daha görmek bile istemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün normal günlük giyimde çok mu absürd durur yani geniş ve kamuflajlı olmasından dolayı
  • Goratekslisini istihkak veriyorlar bize evde 3 tane var daha giymedim hiç dışarda absürt durur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 9 Ağustos 2019; 23:0:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kadıköy tikileri bayılıyor kamuflajlı giyimlere. Hepsi bedelli
  • efekan_02 kullanıcısına yanıt
    +1 bende konu sahibine teşekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bushcraftta avlanmak yok mu?

• Gri olanin linki yok mu ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Qbert1903

Gri olanin linki yok mu ??
    buyır değerli karşim

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Gri mi bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

buyır değerli karşim
    https://www.decathlon.com.tr/sibir100-avci-mont-id_8372533.html

Alıntıları Göster
    Sen almadın galiba...Pek çok teşekkür etmediğine göre...

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Zayıfladım diyor

• satarsan almayı düşünürüm
  • Mağazalarda geçerlimi

• Decathlon ayakkabılarda ne zaman indirim yapacak bilgisi olan var mı
    Kulüp olarak toplu koşu ayakkabısı alacagız da indirimi denk getirip almak güzel olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdatalay

Decathlon ayakkabılarda ne zaman indirim yapacak bilgisi olan var mı
    Kulüp olarak toplu koşu ayakkabısı alacagız da indirimi denk getirip almak güzel olacak
    Belirli bir dönemi yok. Model/renk bazlı indirim oluyor. Seri bulması zor olabilir. İndirimli denk gelince alın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.