Şimdi Ara

Decathlon'da Nike Koşu Ayakkabısı 129,99

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
4.397
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Müthiş bir fiyat değil ama yine de alıp başını gitmiş fiyatlar arasında iyi gibi. Ayakkabının fiyatı diğer sitelerde 200TL civarı.

Kargo 4TL fakat 150 lirayı geçerseniz "vitringez-0317" kodu ile kargoyu ücretsiz yapabiliyorsunuz.

Ayakkabı çok hafif ve rahat bu arada. Rengi ise her takım taraftarına uymayabilir :)

https://www.decathlon.com.tr/revolution-3-ayakkabi-id_8350876.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 23 Mart 2017; 15:22:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarrrrr

http://www.n11.com/spor-giyim-ve-ayakkabi?q=nike+ko%C5%9Fu+revolution
    burda her renk var..
    aynı fiyata.

Yalnız dikkat ederseniz o "GS". Yani 40 numaraya kadar. Kadın ve çocuklara özel. Ayağı küçük erkekler de giyebilir tabi ama bildiğim kadarıyla biraz daha dar oluyor onlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 23 Mart 2017; 15:30:25 >
  • 130 lira edecek bi ayakkabı değil.. 130 verebilen bütçe yapsın 50-70 lira daha ekleyip skechers alsın.. verdiğim 50-70 liraya değmiş dersiniz..
    ortalama 200 TL ye çok iyi skechers ayakkabılar var.. bazen morhipo - sportinstreet - skechers kendi web sitesi - trendyol - 1v1y skechersta iyi indirimler yapıyor takipleyin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

quote:

Orijinalden alıntı: serdarrrrr

http://www.n11.com/spor-giyim-ve-ayakkabi?q=nike+ko%C5%9Fu+revolution
    burda her renk var..
    aynı fiyata.

Yalnız dikkat ederseniz o "GS". Yani 40 numaraya kadar. Kadın ve çocuklara özel. Ayağı küçük erkekler de giyebilir tabi ama bildiğim kadarıyla biraz daha dar oluyor onlar.

aynen 40a kadar. çocuğa ya da hanıma alacak olanlar değerlendirebilir.. sağol konu için.

• Ni spor faaliyetimiz olsa alirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Decathlon iyidir hostur ama kendi markasi disinda nike olsun adidas olsun bi daha gidip Decathlon dan almam. Aldigim nike dual fusion x ayakkabilar daha 2 ayinda alttan acilma yapti. Normal yurume bile yurumedim. Sadece evden cik 50 metre sora minibuse bin. Minibusten in 50 metre sora ofis. Bu sekilde 2 ayda acildi ayakkabi. Magazaya goturdum bu ayakkabilar tek bi parti geldi 10-20 tane bundan elimizde yok zaten degisim yapamayiz, ee iade alin o da olmaz. Tam yarim saat anlatmaya calistim. Sagdan soldan millet gelip gecerken bakiyo noluyo diye yok bi sonuca ulastiramadik. Direk Nike'a yazdim sikayetimi. Onlarda biz ilgilenmeyiz dediler. Ayakkabilar cop oldu gitti.

Son aldigim bogazli botlarinda ic astari yirtildi. Goturecektim degisime il disina ciktigimdan goturemedim. Eger onlarada bahane uydururlarsa Decathlon'u rafa kaldiririm dahada ugramam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 23 Mart 2017; 16:53:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nike Çantalar 32,90
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: senged

Decathlon iyidir hostur ama kendi markasi disinda nike olsun adidas olsun bi daha gidip Decathlon dan almam. Aldigim nike dual fusion x ayakkabilar daha 2 ayinda alttan acilma yapti. Normal yurume bile yurumedim. Sadece evden cik 50 metre sora minibuse bin. Minibusten in 50 metre sora ofis. Bu sekilde 2 ayda acildi ayakkabi. Magazaya goturdum bu ayakkabilar tek bi parti geldi 10-20 tane bundan elimizde yok zaten degisim yapamayiz, ee iade alin o da olmaz. Tam yarim saat anlatmaya calistim. Sagdan soldan millet gelip gecerken bakiyo noluyo diye yok bi sonuca ulastiramadik. Direk Nike'a yazdim sikayetimi. Onlarda biz ilgilenmeyiz dediler. Ayakkabilar cop oldu gitti.

Son aldigim bogazli botlarinda ic astari yirtildi. Goturecektim degisime il disina ciktigimdan goturemedim. Eger onlarada bahane uydururlarsa Decathlon'u rafa kaldiririm dahada ugramam..

barcin.com'dan dual fusion x2 aldım. Şimdilik çok memnunum, inşallah dediğin gibi olmaz.

• bu ayakkabının ederi 70tl
  • ayakkabısız koş daha ıyı
  • Neden öyle dediniz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalWatch55

yıllardır nike ayakkabilari kullanirim en son ki aldigim air max modeli rahat gelmedi daha ucuz olan fusion modeli bile daha iyiydi neyse o yüzden internetten skechers ayakkabisi aldim kargo yarin gelir fakat burda avm de denedim buyuk geldi kucuk numarasını isteyecem nikeye gore bayagi buyuk geliyor ayni numarada olsa. Diyeceğim su ki skechers i denedigimde oha denilecek kadar bir fark var arada resmen ayagin icine gomuluyor cok rahat gibi geldi sadece sol ayagini denemistim tavsiye ederim

Rahatlıkları çok iyi ama resmen ayagin icine gomuluyor dediğiniz astar kısa sürede o özelliğini kaybediyor. Senelerde o rahatlıkta kalacağını sanmayın yani. Sık giyerseniz 2-3 ay içinde gidiyor özelliği. Astarı yenisiyle değiştirebilirseniz sorun çözülebilir. Masraflı olabilir tabi.

Skechers markasında iyi bir koşu ayakkabısı için yüksek fiyatlara çıkmak gerekiyor. 200 lira ver iyi bir Skechers al demiş yukarıda biri. 200 lira verdikten sonra Nike, Adidas, Reebok, Puma gibi markalarda da üst düzey ayakkabılar bulunuyor zaten. Bütçe 200 civarındaysa Nike Pegasus 33 ve Reebok Zpump Fusion önerebilirim.

Ben haftada 50km koşuyorum. Özellikle uzun mesafelerde Zpump harika. Koşu konusunda ciddiyim, bütçe sorunum da yok diyen birine de Adidas Adios 3 öneririm. Şu anda değiştirerek kullandığım 3 ayakkabım bunlar.

Bu arada air max hikaye. Eski bir teknoloji zaten. Nike'da rahatlık için zoom air öneririm.

• 2014 de flex run almıştım hala kullanırım gerçi artık tabanı yumuşadı iyice eski konforunu yitirdi ama ayakabı tutunca flex run'ın adını değiştirdiler şimdi fabrika mağazasında bile fiyatı 250 270 liraya satılıyor yuh dedim yahu ben 120ye almıştım.

Acaba bu ayakabının file kısmı içten astar desteği var mı ? Direkt parmaklar fileye deyiyorsa hiç tavsiye etmem. Benim flexrun 2013 modeli öyleydi sonraki modellerde iç kısmı değiştirdiler çok şikayet geldi sanırım deliniyor diye Bir de alıp koşuda deneyen var mı ? Taban karakteristiği nasıl yumşak mı yoksa sert mi ? Flex tabana alıştıktan sonra diğer ayakkabıları pek sevemedim.
  • Stoklar tükenmiş. 41 tane vardı.
  • cociuk ayakkabısı gibi duruyor çöp

• konusu açılmıştı zaten bu fiyata dışarda bulamazsınız. Herkes şöyle böyle demiş de stoklar da gayet güzel bitmiş yani. Alan alır almayan şu daha iyi bu daha iyi demesin lütfen dileyen skechers alır dileyen bunu. Kimi konfora önem verir kimi içim dış görünüş de önemlidir.

bence şu ayakkabı skechers modellerinden daha şık ve modern bir dizayna sahip. Konu rahatlıksa dış görünüş değilse zaten bunu almayın kalenji falan giyin aynı performansı gösterecektir.
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    hocam ayakkabi alacagim bende max 300tl ye kadar. cok rahat bir ayakkabi tavsiyeniz varmi? motosiklet surdugum icin kaba bisey olmamali.

• Benim yerime koşacaksa bu parayı veririm buna
  • Yorumlar komedi, 50-70 daha ver şunu al. 50-70 daha verince Nike marka ayakkabılarda da kalite artıyor zaten 70 ekleyebilen 70 daha eklesin o zaman

Daha önce benzer bir model kullanmıştım, gayet rahat ve şık oluyor günlük kullanımda da.
  • Nedense eskisi gibi gerçek deri, hava tabanlı, düz siyah ve sade spor ayakkabilar yok piyasada.

Ben de bunun gibi naylon ayakkabıları hiç sevmiyorum. Eldekiler eskiyince bakalım ne yapacağız...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.