Şimdi Ara

Decathlon 9.99'a Tişört (4 TL kargo ücreti var) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
4
Favori
2.581
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    verilen link bir spor mağazası ve sadece spor ürünleri satan mağaza olduğu için ve %100 pamuklu bir ürünün hiç bir spor yaparken giyilmesi doğru olmadığı için demek istedimki. 10 tl ye hertürlü normal bir t-shirt bulunabilir ama polyester naylon karışımı bir t-shirt bulması kolay değil. %100 pamuklu bir ürün ile açma germe bile yapılmaz ıslanınca 2 saatde kurumaz ama %10 polyester bile olsa içinde 10 dakkada geri kurur. teri tutmaz. bu sebep ile ürünün avantajlı olmadığını savundum. mesala mağazada 15tl ye bile spor yapmaya müsait bir t-shirt yok. biz türklerin en büüyk sorunu budur. bu gelenek nereden gelmiş hiç soran yok. teri emsin diye pamuklu atleti giydirirler. ama o ıslanan ter nasıl geri kurayacak. bunu bilmezler. atletsiz tek tshirt 2 saate kurursa atlet ile birde t-shirti ıslatırsan bütün gün sırılsıklam gezersin. hey zekamıza almanlar osura.
  • smclk89 kullanıcısına yanıt

Mağaza decathlon hocam, 10 liralık t-shirtü senin gibi triathlon katılımcılarına hitap etmiyor demek ki.

Spor dediğini max 1 saat yaparım, sonra duşa girer üzerimi değiştiririm. Hele t-shirt 10 liraysa 6-7 tane alır her gün temizini giyerim. Burada niye marjinallik kasıyorsunuz anlayamadım. 10 liralık t-shirt başlığında high-tech ürün mü bekliyorsunuz? Gaziantep kebapçısından kırmızı şarap servis etmesini istiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke polyester ve naylonun terli bedene olan zararlarından da bahsetseydin..

Ayrıca decathlon Türk firması da değil ama mağazada tişörtü pamuklu ve spor tişörtü diye belirtmişler özellikle üzerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 14 Ağustos 2016; 7:06:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürünü 3-4 senedir alırım. Bu ürünün organik olanı var bir de. Organiklikten ziyade kumaşı daha kalın ve kaliteli. Sünme bozulma yapmıyor. Normal olan ise zamanla şeklini kaybediyor.

Organik olandan 15, normalinden 4 tane var bende sanırım. Özellikle siyah organik alıyorum. Siyah giymeyi sevenler için fiyatı ve renk atmaması da iyi. Güneşte rengi yanmadı hiç.

Yeri geşmişken belirteyim. Decathlonda ürünlerde üretim standardı sıkıntılı. Zaten kendi sitelerinde yorumlara da yazdım.

Aileme ve çevreme 5 softshel siparişim oldu. Aynı ürün aynı beden fakat daha önce sipariş ettiğimle fermuar mesafeleri ve iç kıvırma dikiş renkleri farklı. Artengo çorap alırım. Şimdiye kadar 100 çift almışımdır. Renk tonları, çorap boyları minik farklılıklar gösteriyor her siparişimde. İç lastik dikişi liminde yeşil, kiminde pembemsi tonda.

Gep XL tshirt alırım. Kimisi daha fit kimisi bol gibi geliyor şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk

%100 pamuk olan şeyler değerli olur zaten. Saydığın plastikler malı ucuzlaștırmak için katılır. Daha kalitesiz kumaş olsa neyse demişsin ya, ben birşey demiyorum.

özel sporlarda öyle değil işte. polyester teri tutmaması ve dışarı atması içişn kullanılır. ve özel bir hava alan dokusu vardır pamukta teri çeker ve öyle kalır. çok terleyen biri olarak sürekli polyester özel tişörtler giyiyorum ordan biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Keşke polyester ve naylonun terli bedene olan zararlarından da bahsetseydin..

Ayrıca decathlon Türk firması da değil ama mağazada tişörtü pamuklu ve spor tişörtü diye belirtmişler özellikle üzerinde

hocam zararını bilmiyorum ama yararı var. yararı ne derseniz o teri kısa sürede vücuttan uzaklaştırıyor. kısa sürede kuruyor ve böylece soğuyan terin vücutta buz etkisi yapmasını engelliyor. ben çok terlediğim için pamuklu bir ürünün terlediğindeki üşütücü etkisini bildiğim için söylüyorum.
  • abi marka karşılaştırmayı bırakın. fırsat sıcak mı sıcak ee o zaman? yok bunu alma şunu al yok bunu alırsan 2 yıl garantili şurdan aldıgını 2 sene sonra görürüm falan. gerek yok böyle tartışmalara. lcw den alıp 3-4 senedir giydiğim tshirtler var. bazı ürünlerinde sorun çıkıyor onu da götürünce hemen değiştiriyorlar. firmayı yermeyi çok seviyosunuz ama gerek yok. defacto da alınır decathlon da alınır lcw de alınır diğerleri de alınır. hepsini de uzun süre giyersin merak etme. tartıştığınız şey çok saçma

• Ödeme yaparken hata alıyorum, ödeme yapan var mı hiç ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: smclk89

t-shirtin hiç bir özelliği yok %100 pamuk olan normal bir tshirt spor yaparken kullanılmaz. lc waikiki de daha güzel sürüyle baskılı çeşitleri var bu paraya. üstelik 7 8 liraya bile düşüyor tek beden kalınca. hele 10 15 gün sonra yaz bitimine 4.90 liralara t shirt bulunabilir olacak. bu paraya polyester elestan pamuk karışı bir ürün olsa ancak o zaman konusu açılabilir alınabilir bi nedeni olurdu.

decathlonun kalitesini, lcwaikikiyle karıştırma

30/10 piyasada ki en uygun kumaş olan süprem. Fason bir atölyede yaptırılmış basic tshirt. Baskı yok, desen yok, boyanmış kollu atlet resmen bu ürünler.

Kıyas yapmak bir yana kalite aramak enteresan.

Tüm mağazalarda şu ürünlerden var, hepsi aynı fiyat.

Marka takıntısı diyeceğim ama marka marka değil. Sezonda 270 e kakalayabildiği ayakkabıyı sezon sonrası gerçek değeri olan 70 e veren firma.

Şu kadar savunulmamalı.

Ayrıca lcw nin kumaş kalitesi pantolon ve bazı gömleklerde çok iyi.

sadece o tişört için demedimki, montlari, kalenji ayakkabısı... tam f/p ürünleri bunlar
    ayrıca, fason üretimi dedin de, lcwaikiki de pakistanda üretim yapıyor, günlüğü 3 dolardan gariban çalıştırdığı fabrikasında

• Dışarıda günlük kıyafet olarak da giyilebilir mi ?
  • Beğenen alsın fiyat güzel. Ben bundan sonra ucuz tişört tercih etmicem şahsen sporda climacool'lar çok rahat oluyor.
  • Yıllardır fiyatı aynı kalitesi mükemmel çekme germe hiçbirşey olmadı renkte dolma olmadı yoga tshirt olduğu için biraz uzun ama decathlon kalitesi herzaman inanılmaz

• Bildiğiniz penye tshirt bu yahu. Bende var. Evde giyiyorum. Spor yazması decathlonun kıvırması. Düz renk, baskısız. Gerçek spor ürünlerinde ter tutması değil bir an önce vücut yüzeyinden buharlaşması istenir. %100 pamuk ürünle de bu sağlanmaz. Nefes alıp verebilirliği ise bambaşka bir olay.

• Mağazada gidip denedim sıradan bir ürün almadan döndüm

• ulvi1976 kullanıcısına yanıt
    10 TL'ye nasıl bir ürün bekliyordunuz?
  • decathloındaki yazıları dikkate alacaksanız haftada 1 saat asfalt zeminde kullanım için koşu/yürüyüş ayakkabısı satıyor adamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 14 Ağustos 2016; 17:42:18 >
  • uyurken vs giymek için almıştım rahat hafif hoşuma gitti her yerde giyiyorum tavsiye ederim güzel ürünn
  • Spor yaparken pamuklu urun çok kolaylık sağlıyor asıl amaç bu urun koşarken falan vücuda surtunup tahriş etmemesidir naylon falan giyersen perişan olursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecenlerde deniz sortundan aldim. 17+4 tl kargo. Gayet basarili idi.

• teşekkürler fırsat için
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.