Şimdi Ara

!!Decalgirl sticker isteyen!! Kargo geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünler bana ulaşmıştır. Yarın herkese göndermeye çalışırım.
     !!Decalgirl sticker isteyen!! Kargo geldi!

Kırmızıyla çevirdiğim sticker fazladır satıyorum irtibata geçebilirsiniz benimle (2nd generation).(alıcı arkadaş vazgeçti)
    Kadıköy civarlarında birisi olursa yarın veya pazar günü elden veririm 15ytl.

Ekleme : Sitesindeki resme göre daha canlı renkleri var (foto kötü ama siz ona bakmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azawarai -- 17 Ekim 2008; 19:53:11 >

• Kaldı 4 kişi.
  • Gerçekten çok güzel duruyorlar..
  • İpod touch paylaşım konusunda gördüm ilk, arkadaş uygulamış resme bakınca bende aynısını söylemiştim
  • Kaldı 3 kişi.
  • hocam msn var mı ?
  • arkadaşım bende isterim bu kılıftan ama sitesine baktım ipod touch 2g için olanını göremedim snaırım 1g var. 2g ninde arka yüzü kavisli biraz. sticker uyumlu olmayabilir. eğer olur dersen bende almak isterim bunlardan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten çok güzel sticker'lar var. ama 2 gün sonra yurt dışına gidip 8 ay dönmeyeceğim için senden isteyemiyorum
    fakat link için sağol, gittiğim zaman bi kaç tane sipariş etmeyi düşünüyorum
  • 3G için yok sanırım

EDİT: Gördüm varmış ama alabileceğimi zannetmiyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim -- 5 Ekim 2008; 1:43:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: caine_

arkadaşım bende isterim bu kılıftan ama sitesine baktım ipod touch 2g için olanını göremedim snaırım 1g var. 2g ninde arka yüzü kavisli biraz. sticker uyumlu olmayabilir. eğer olur dersen bende almak isterim bunlardan

Sticker i seçtiğin zaman orada seçenekler çıkıyor 1g 2g diye. Bu akşam siparişi veriyorum hadi hayırlısı
  • Sipariş verildi. Elime ulaştığında haberleşirim.
  • bi de fotoğraf çekip koyabilir misin buraya, alet üstünde nasıl duruyo merak ediyorum
  • gelaskins dede güzel modeller var gg da satılıyor gelaskins i googledan arattırın çok güzel modeller var tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: senefro

bi de fotoğraf çekip koyabilir misin buraya, alet üstünde nasıl duruyo merak ediyorum

• azawari arkadas bana bir youtube videosu yollamıs decalgirl ile iligili,kafanızdaki tüm soru işaretlerini kaldırır,süper ya valla adamlar yapmış invisible shield falan dediğiniz şeye boşa para akıtmayın......azawari arkasaşa saygılar

bu arada ipod touch 2g için olanalar var kafanız karışmasın.neredeyse su ana kadar piyasa cıkmıs tüm ipodlar için decalgirl bulunmakta....
  • Arkadaşlar bu skinlere özel, ekran koruyucu wallpaper falan da mı geliyor yanında bu ekranla nasıl bütünleşiyor skin tam nasıl denk geliyor anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

Arkadaşlar bu skinlere özel, ekran koruyucu wallpaper falan da mı geliyor yanında bu ekranla nasıl bütünleşiyor skin tam nasıl denk geliyor anlamadım.

aynen öyle imiş banada azawari arkadaş söyledi ekranla bütünleşik desenlere uygun tema geliyormuş ve hepsi bir bütün gibi duruyor!!!!
  • ben alamadım kaçırdım ama yaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: caine_

ben alamadım kaçırdım ama yaaaaa

İlk sipariş gelsin belki bir daha alma şansı var.

• saol :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.