Şimdi Ara

debugger is found on this machine hatası :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar oyunu kuruyorum oynuyorum çıktıktan sonra tekrar launcherdan girmeye calıstıgımda bu hatayı alıyorum silip baştan yükleyip patchleri yüklediğimde tekrar düzeliyor her defasında bir kere oynayabiliyorum bu sorunun çözümünü bilen var mı? starta tıkladıgım anda

'' debugger is found on this machine''

hatasını veriyor.yardım ederseniz sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: gfbdogukan

arkadaslar oyunu kuruyorum oynuyorum çıktıktan sonra tekrar launcherdan girmeye calıstıgımda bu hatayı alıyorum silip baştan yükleyip patchleri yüklediğimde tekrar düzeliyor her defasında bir kere oynayabiliyorum bu sorunun çözümünü bilen var mı? starta tıkladıgım anda

'' debugger is found on this machine''

hatasını veriyor.yardım ederseniz sevinirim..

Bug kullanmadan oyuna girdiğin için hata vermiş.Birşeyler buglayıp öylee girmeyi dene

google'den bir arat istersen bulursam paylaşırım garip bir hata

Ekleme:
    http://forum.donanimhaber.com/m_857620/tm.htm

http://www.yeniforumuz.biz/showthread.php?1263183-machine-debug-menager-%28mdm%29-loadqm-nvsvc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 4 Haziran 2010; 21:01:45 >

• bu makinede/bilgisayarda "debugger" bulundu/saptandı. bug oyundaki hile hurda açık vs. olduğu için pek hayra alamet bir uyarı değil.
  • Programcılıkta sık kullandığımız bir terimdir debug.Şuanda hile kullanmıyor olabilirsin.Şimdiye kadar kullandıkların client'e zarar vermiş kanımca.Sil baştan kur düzelecektir.
  • Exe ve Launcheri winrar yap her oyundan çıktıgında tekrar dosyaları cliente çıkar sorun düzelir . Köklü çüzüm için format at.
  • format atmıştım o gün düzeldi açtıgım konuyuda unuttum tesekkürler herkese :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.