Şimdi Ara

Debriyaja basinca kesilen ugultu sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar, 2006 model c4'um var baski balata degisiminden sonra sanzimandan ses gelmeye basladi. Nihayetinde sanziman revizyona girdi ancak ses devam ettigi icin tekrardan sanzimani indirdiler. 2. Kez sanziman teslim edildikten sonra hala ugultu geliyordu ancak cok az miktardaydi ben de artik ugrasmamak icin bu sekilde kullanmaya devam ettim. Yaklasik 6-7 bin kilometre kullandiktan sonra ugultu artti. Rolantideyken gelen bir ugultu sesi var ve debriyaja basar basmaz kesiliyor. Ayrica arac yuk altindayken ilerlerken de sanzimandan ugultu geliyor. Tekrardan sanzimanciya goturecegim ancak sorun ne olabilir deneyimi olan varsa yardimci olabilirse cok sevinirim.
    (Baski balata degisimini yapan yer ve sanziman revizyonunu yapan yer farkli ustalar)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15

Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fren pedalindan tıs sesi geliyor.
    14 yıl önce açıldı
    Gaza basinca motordan gelen ses
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.