Şimdi Ara

Debriyaj Pedalı Dipte Kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, az önce vites yükseltmek için debriyaja bastığımda pedal dipte kaldı, işin ilginci araba viteste ilerlemeye devam etti sanki pedala bayılmıyormuş gibi. Kırmızı ışık yanınca mecbur arabayı stop ettirdim. Elimle pedalı çektiğimde düzeldi. Neden olur arkadaşlar bu? Bazen de pedala basarken çit çit ses yapıyordu, bu olaydan sonra o da geçti ilginç bir şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aracın marka modeli ne, debriyaj telli mi, hidrolik mi
    belki debriyaj kulağı takılı kaldı
  • Debtiyaj üst merkezi gidik takribi 800 lira hazırla

• degobar kullanıcısına yanıt
    Debriyaj hidrolik, araba Citroen Xsara 1.4 hdi hocam. Ilginç olan pedal basılı kaldığı halde sanki basimıyormuş gibi davranması.

• Hidrolik yağını kontrol et eksik ise tamamla sonra da elinle debriyaja bas çek eğer yine düzelme olmazsa alt merkeze bak oradan hidrolik yağı kaçırıyor olabilir yada bozulmuş olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MSHS M kullanıcısına yanıt
    Debriyaj hidroliği nereden kontrol ediliyor? Ayrıca elimle çekince düzeldi şu an sorun yok ama olur olmadık yerde yine yaparsa diye şüpheleniyorum. Ayrıca sert basmaktan olur mu bu?

• kafa karıştırmaya gerek yok debriyaj merkezin değişecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yarım Debriyaj Silkeleme
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oh Long Johnson

Debriyaj hidroliği nereden kontrol ediliyor? Ayrıca elimle çekince düzeldi şu an sorun yok ama olur olmadık yerde yine yaparsa diye şüpheleniyorum. Ayrıca sert basmaktan olur mu bu?
    Fren ile aynı hidrolik yagını kullaniyo fren kabına bak. Eksikse tamamla. Yok değilse debriyaj merkezi degišecek

• emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Hocam alt merkezden mi üst merkezden mi yapar bunu?

• Gecmis olsun motora 1000 tl sıkışmış

• Umut K. kullanıcısına yanıt
    Debriyaj alt merkezinin orijinal fiyatı 120 liraydı ama işçiliği mi pahalıdır acaba? Yoksa üst merkezde mi arıza?

• Benim baskı balata bittiğinde debriyaj bilyası dağılınca aynısı olmuştu 600 liraya halletmiştim

• bende de durum aynı, 2 kere dipte kaldı elimle çektim. arada geçiyor ama çoğunlukta her basışta tak tak vuruyor. debriyaj bu haldeyken 7-8 farklı şehir gezdim sıkıntı yaratmadı
  • Aynısı opel combo kullanırken bi kaç kez oldu elle çekip düzelttim... Çalıştığımız tamircinin çok yakınlarındaydım, hemen çektik servise bi baktık paspas sıkışmış debriyaj pedalının girdiği deliğe... Çok gülmüştük ustalarla...

• Hocam benim baskı balatada bir problem yok bence. Kavraması falan düzgün, kacirma siyirma yok. Debriyaj bilyasını bilemem ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

Aynısı opel combo kullanırken bi kaç kez oldu elle çekip düzelttim... Çalıştığımız tamircinin çok yakınlarındaydım, hemen çektik servise bi baktık paspas sıkışmış debriyaj pedalının girdiği deliğe... Çok gülmüştük ustalarla...
    Paspasa baktım, onun olmadığından eminim

• Aurorax kullanıcısına yanıt
    Peugeot kullanıyorsanız araçlarımızın parçaları aynı büyük ihtimalle hocam, o ses beni epey rahatsız etti, zaten 2 dk sonra malum olay oldu. Siz iyi idare etmişsiniz, ben yarın götüreceğim arabayı sanayiye

• üst merkezden hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oh Long Johnson

Debriyaj alt merkezinin orijinal fiyatı 120 liraydı ama işçiliği mi pahalıdır acaba? Yoksa üst merkezde mi arıza?
    Bence öyle ama tahmini fiyat söyledim, aracın birebir masrafını bilmiyorum umarım çok daha ucuza halledersin

• Baskı balata bitmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.