< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Deathadder v2 Pro + Dock Station
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çok para kanka ya. Varsın kablolu olsun. Ne fark eder 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
V3 Pro modeli piyasada ki en iyi ergo mouselardan biri olmasına rağmen bunun;
Clickler dandik, mushy
88 gram
Modern competitive fps mouselara karşı şansı yok max ederi 1000 TL.
-
Razer kaliteyi yeni modellerde düşürmediyse şimdiye kadar kullandığım en iyi mouse markası. Sonrasında çok övülen Corsair, Steelseries, Logitech ürünlerini de kullandım, hepsi oyuncak gibi hissettirdi. Ergonomi olarak zaten arada dağlar kadar fark var.
Bu modelde Bluetooth olması hoşuma gitti sipariş ettim. Umarım hayal kırıklığı yaratmaz. @Athelstan15 haber verdiğin için teşekkürler
Edit: Bağlantı Micro USB imiş, iade edeceğim. Şu devirde Type-C harici ürün satışının yasaklanması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 1 Mart 2023; 23:36:51 >
Görsele de önem veriyorum ben hoş duruyo baya. Birde ekstra tv ye ve notebooka da bağlıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SteelSeries Rival3 Wireless'tan buna geçmeye değer mi dersiniz? Kendi sorumu cevaplayayım.
Ofis ve FPS dışı oyun için çok gerekli değil. Ama competitive FPS için çok çok iyi bir fare. Ana görev competitive FPS olacaksa ve ayrıca birden fazla cihaza bağlansın vs deniyorsa net alınır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 1 Mart 2023; 11:24:8 >
-
Geçen sene deathadder v2 almıştım İtopyadan şahane bir mouse. Üzerine çay döktüm hâlâ sorunsuz çalışıyor. Mouse konusunda başarılı bir şirket sanırım.
Ben de aldım bu fiyata. Kronik bir bağlantı sorunu varmış. Bazılarınınki firmware güncellemesinden sonra düzelmiş. Benimki de düzelmişti. Bu dün sapıttı. Usb dongle’u takınca saniyede bir kopmalar başladı.
Bugün arena’ya götürdüm tamiri için, iade kararı çıkmış yarım saat içinde.
RGB’li Dock olayını çok sevmiştim. Üstüne oturunca PC kapalıyken falan şarj oluyordu.
Şimdi sıfırdan sipariş versem yine sorunlu ürün gelecek. İnternette çok fazla şikayet var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lütfen sıcak fırsatlarda konu hortlatmayın. İnsanlar fırsat var zannediyor.
bende karşıyım horlatılmaya ama ilk mesajdaki fiyat sıcaksa şuan daha sıcak 1.619 TL :)
dolayısıyla olmayan bir fırsat için hortlatılmamış. fırsat halen aktif
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çok para kanka ya. Varsın kablolu olsun. Ne fark eder 🤔
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X