Şimdi Ara

Deathadder v2 mi? yoksa imperator 2012 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kullanmakta olduğum g500'ün skatezleri bayağı eskidi bu sebeble yeni bir mouse alacağım bu hafta sonu, iki model arasında kaldım.

http://www.gameekstra.com/RAZER-DEATHADDER-GAMER-MOUSE-3500-dpi-Gaming-Mouse-V2-OYUNCU-FARESI,PR-302.html

http://www.gameekstra.com/Razer-imperator-2012-4G-6400-dpi-Gaming-Mouse,PR-2895.html

Deathadder'ın ergonomisi hoş gözüküyor ve bir efsane olmuş.

Imperator 2012 modelindeki 4G sistemi kafamı çelen taraf.

oynadığım oyunlar sıklıkla LoL ve battlefield 3. tavsiyelerinizi bekliyorum

• gaming mouse konusunda lider tartışmasız razer
    bu iki mouse arasında kalmanda oldukça normal

ama teknoloji konusunda kafanın bu kadar karışmasıa inan gerek yok, death 3500 dpi bir mouse imperator ise 5600 dpi
    bu dpi lar kullanmak için cok yuksek heleki shooter tipi oynuyorsan 1600 un üzerine cıkmayacaksındır.

bu yüzden ergonomiyi göz ününde daha cok tut. death büyük mouse kategorisinde bir mouse, imperator ise hafif kambur ve orta boy bir mouse..
    gameekstra ya git ikisini birden dene :)
    hangisini alırsan al memnun kalacağın kesin.. benim önerim deathadder
  • yabancı forumlardada bayağı okudum çoğu kişi imperatoru başarılı bulmamış, mamba zaten deathadder'in kablosuz hali, deathadder sanırım razer'in gelmiş geçmiş en iyi mouselerinden biri bu gidişle deathadder alacağım gibi, kadıköy adeks'ten alacağım ordada kutularından çıkaramıyorlarmış gameekstranın şubesi bayağı uzak kalıyor bana
  • Merhaba,

Razer'in piyasaya sürdüğü hemen hemen tüm fareleri kullandım. DeathAdder V1 ve V2 de elimden geçti; şu an Imperator 2012 kullanıyorum. Rahatlıkla söyleyebilirim ki Imperator, Razer'in ürettiği en iyi fare.

Bu arada Mamba'yı, DeathAdder'in kablosuz olanı şeklinde nitelemek yanlış olur; zira Mamba'da lazer algılayıcı varken DeathAdder'da optik algılayıcı bulunuyor.

Saygılar
  • 3 yıldır A4 X718F kullanıyorum.BF3 Oynarken bazen sıkıntı oluyor.Deathadder v2 almak istiyorum.Boyutları A4 göre nasıl ?A4 tam elime uyuyor.Acaba razerin boyutları açısından alışmada sorun yaşarmıyım?
  • Fps oynuyorsan ki öyle görünüyor, kesinlikle DAv2.

5 yıllık X750-F'imi emekliye ayırıp, yaklaşık 2 haftalık araştırmam sonucunda DAv2 aldım ve kesinlikle verdiği performans harika diyebilirim. Razer hid'den ince ayar yapıp kendi ayarını yakaladığın zaman tam bir canavara dönüşüyor.

2. el bölümünde 2-3 haftalık ürün bulabilirsen uygun fiyata 2 sene garantili ürün alabilirsin. Bilgilendireyim dedim, iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurrapper

3 yıldır A4 X718F kullanıyorum.BF3 Oynarken bazen sıkıntı oluyor.Deathadder v2 almak istiyorum.Boyutları A4 göre nasıl ?A4 tam elime uyuyor.Acaba razerin boyutları açısından alışmada sorun yaşarmıyım?

Kesinlikle yaşayacağını sanmıyorum, benzer fareleri kullanmışız daha önceden de.

İçin rahat olsun, iyi geceler tekrar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobo.

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurrapper

3 yıldır A4 X718F kullanıyorum.BF3 Oynarken bazen sıkıntı oluyor.Deathadder v2 almak istiyorum.Boyutları A4 göre nasıl ?A4 tam elime uyuyor.Acaba razerin boyutları açısından alışmada sorun yaşarmıyım?

Kesinlikle yaşayacağını sanmıyorum, benzer fareleri kullanmışız daha önceden de.

İçin rahat olsun, iyi geceler tekrar.

Müdür sağolasın içimi rahatlattın.Rahatlıkla sipariş verebilirim artık.
  • ayrıca ben palm grip olan birisiyim, razer sitesindede bir test gibi bir şey var hangi mouse'nin size uygun olduğunu söylüyor ordada bana DA v2 çıktı, yani mouseyi nasıl tuttuğunuzda önemli, biri efsane biride son teknoloji

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanlarınEnİyiSupportu -- 2 Şubat 2012; 13:36:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.