Şimdi Ara

deathadder için pad tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1-Razer Goliathus Fragged Speed Edition Mouse Pad Medium
    2-Steelseries Qck Mousepad
    3-Khan Gaming Series - Dual-sIDEd Oyuncu Mouse Pad (With NOn-slip Rubber)
    önerirsiniz?

• Valla Ben deathadder altında goliathus speed kullanıyorum 1 sene oldu hatta geçti çok memnunum Qck 'da da sorun çıkmamıştı ama arkadaşın lazer mouse'u sapıtmıştı Qck ile lan party yaparken. Zaten 3. seçeneği hiç düşünme namıdeğer banyo paspaslı mousepad kendisi control atrafıylada duvar zımparası yapabilirsin. 1 veya 2 arasında seçimi yap bana göre Razer altına razer yakışır
  • yorum yapan arkadaşlar lütfen kullandıkları veya mağazada, turnuvalarda veya arkadaşlarında herhangibiryerde gördükleri, inceleme fırsatı buldukları ürünler hakkında yorum yapsınlar. dual Pad kesinlikle zımpara vs. değildir. bunu ileri süren arkadaşlar bir nalburdan zımpara alsınlar ve zımpara nasıl bir yüzeye sahip baksınlar. evde zımpara bitti dur gidiyim de nalburdan bir profesyonel oyuncu mouse padi alayım nasılsa control tarafı zımpara diyen birisini hiç duymadım. veya gidip de mouse pad altlığını banyo paspası yapan birisini. zaten bu işler için değiller değil mi. pahalı olurlar bu işler için zaten.
    Control yüzeyi speed e göre biraz daha pürüzlü bir yüzeye sahiptir. internet kafelerde veya sahip olan arkadaşlarda görebilirsiniz. aynen diğer markaların çift taraflı mousepad lerinde olduğu gibi. kumaş mousepadlerin de control versiyonları tırtıklıdır ZIMPARA değil. zaten biraz daha pütürlü olmalıdır ki sürtünme farkı yaratsınlar yüksek düşük dpi larda.

Banyo paspası konusuna gelince araçlarda da kullanılan malzemedir bu. evet doğrudur bunun adına kaydırmaz deniliyor ve tüm dünyada aynı malzeme kullanılıyor. mercedes arabalarda bile ön konsollarda görebilirsiniz. üzerine cep tel vs. konuyor ve kaydırmaz deniliyor. kaydırmaz malzeme kullanıldığı için bir mercedes arabaya bildiğin banyo paspası diyemeyiz değil mi.

Khan gaming hepsiburada linki. En çok satan mouse padler içinde.

Khan Gaming Dual Mouse Pad

Khan mouse pad veya razer mouse pad veya steelseries mouse pad. Bu tamamen kullanacak kişinin beğenisine kalmış bir tecihdir.

Dual çift taraflı özel karbon malzemedir. Speed ve control yüzeye sahiptir. ilk ikisi ile kıyaslanamaz. ayrı değerlendirilebilir bence. Razer Goliathus Fragged Speed Edition Mouse Pad Medium ise kumaş bir mouse paddir ve aynı kategori değildir. Steelseries Qck Mousepad ile bu ürün kıyaslanabilir. ikisi de kumaş mouse paddir ve hepsi profesyonel ürünlerdir. Khan Gaming Rapid veya Khan Gaming Quick ile bu ürünler arasında seçim yapabilirsiniz.

steelseries qck alacak iseniz kesinlikle khan blacx öneririm. satışı yapılan bir yerde gidip incelerseniz anlarsınız farkı.
    khan quick

khan rapid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhankerimli -- 1 Temmuz 2011; 12:36:36 >

• Khan Gaming Series'i bende tavsiye ediyorum.
  • ben şuanda razer Goliathus Fragged control Edition var. onun yüzeyi biraz farklı geldi bana daha önce arkadasımın khan gamıng in blacx i kullanmıstım ondan memnundum onun gibi bi yüzeye sahip pad arıyorm. qck onun gibi galiba qck mi daha iyidir yoksa blacx mi
  • bence bir mağazadan kendiniz kontrol etmeniz en doğrusu. blacx çok haha iyi bir yüzeye sahip bence. khan quick de olabilir o da kaygan ve pürüzsüz yüzeydir.

hepsiburada.com blacx linki burada isteyen arkadaşlar inceleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhankerimli -- 1 Temmuz 2011; 20:06:53 >

• Merhaba nette yokyoksatar.com dan getirttik Razer Goliathus Mouse Pad geçen ay ,
    ürün geldi harika. vatanbilgisayar' da aynısı indirimle 54tldi, kutusunda geldi memnunuz tavsiye ederiz. yanlız gelmesi 12 gün aldı, ama aradaki farka değdi.
    Zaten yedek mousepadim vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alt tarafı mouse padi alın birini hepsi kaliteli eğer pahalı bişeyse kalite farkı yoktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.