Şimdi Ara

death note u bitirdim ama bir sorum var(spoiler içerebilir bitirmemiş olanlar girmesin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dün mangayı bitirdim fakat aklıma birşey takıldı, kaçırdım herhalde orayı, light mello nun adını nereden öğreniyor?Hani bir ara bir baskın yapıyorlar babasının öldüğü baskın orda yüksek sesle söylüyor babası fakat girmeden önce mello kamera yı vs.yi kırdırtmıyor muydu?Peki oradan öğrendiyse madem biliyordu neden önceden yazmadı?Zaten babası yazacaktı herşekilde yani diğerlerinin önünde yazsa bile sorun olmazdı, 13 gün kuralını düşünürsek te matsuda yazardı o zaman zaten babasından önce kabul etmişti yazmayı yani tam anlamadım ben orayı. biri açıklarsa sevinirim :)



  • cok uzun zaman oldu ızleyelı hatırlamıyorum valla ama eger ızledıysen o anımedır okuduysan manga dır manga ızleyemezsın anıme ızlersın manga anımelerın cekıldıgı cızgı romanlarıdır mangadan anımeye donusur yanı
  • nerde izlediğmii söyledim ki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karaçalı

    cok uzun zaman oldu ızleyelı hatırlamıyorum valla ama eger ızledıysen o anımedır okuduysan manga dır manga ızleyemezsın anıme ızlersın manga anımelerın cekıldıgı cızgı romanlarıdır mangadan anımeye donusur yanı


    Ne alaka?
    Hiç hatırlamıyorum aslında. Ama bildiğim kadarıyla Mello'yu Light'ın okuldan arkadaşı öldürüyordu. Light değil. Light'da o arkadaşını öldürüyordu. Sonra Light'ın adamı da aynı kızı öldürmeye çalışıyordu ve Light ona aptal falan diyordu. Niye diyordu? Bunda ne gibi bir problem var anlamadım, anlamıyorum. Açıklarsanız sevinirim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkefur


    quote:

    Orijinalden alıntı: karaçalı

    cok uzun zaman oldu ızleyelı hatırlamıyorum valla ama eger ızledıysen o anımedır okuduysan manga dır manga ızleyemezsın anıme ızlersın manga anımelerın cekıldıgı cızgı romanlarıdır mangadan anımeye donusur yanı


    Ne alaka?
    Hiç hatırlamıyorum aslında. Ama bildiğim kadarıyla Mello'yu Light'ın okuldan arkadaşı öldürüyordu. Light değil. Light'da o arkadaşını öldürüyordu. Sonra Light'ın adamı da aynı kızı öldürmeye çalışıyordu ve Light ona aptal falan diyordu. Niye diyordu? Bunda ne gibi bir problem var anlamadım, anlamıyorum. Açıklarsanız sevinirim.

    orayı açıklayım
    o kız arkadaşı takada öldürüyor mello yu takadayı kaçırıyor mello kamyonun arkasındayken öldürüyor, ama mello nun adını light veriyor takadaya.Aptal demesi de şu yüzden, light o adama ne olursa olsun gerçek defteri kullanma diyor, near o adamı takip ederken hep sahte bir defter kullanıyordu o adam, near sahte defterin sayfalarını değiştirdi onu gerçek defter sanıyordu planı da oydu.gerçek defteri bankada saklıyordu lightin adamı fakat mello kaçırdığında o adam da yardım etme amaçlı bankadan gerçek defteri alıyor ve kızın adını yazıyor ama aslında light zaten arabayla kızın yanına giderken arka koltukta saatine gizlediği kağıda yazmıştı o adam onu yapınca tabi takip edenler anlıyor ve gerçek defteri de değiştiriyor ve lightın planı suya düşüyor :)
    adamın o saçmalığı yapmasa light kazanacaktı, aslında olması gereken de oydu :) bence light neardan daha zekiydi ve near gibi güvenebildiği birileri olsaydı yanında kazanırdı kesinlikle.Lightı işler ters gitmese alabilecek tek adam L di onu da halleti zaten light :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 20 Mart 2011; 13:55:13 >




  • Up
  • bilirim diye girdim tamamen unutmuşum animeyi mal mal bakıyorum mesajlara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Babası yüksek sesle söylüyordu. Ancak yüzünü görmediği için önceden yazsa da bir şey değişmezdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow-YB

    bilirim diye girdim tamamen unutmuşum animeyi mal mal bakıyorum mesajlara
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

    Babası yüksek sesle söylüyordu. Ancak yüzünü görmediği için önceden yazsa da bir şey değişmezdi.

    yetimhanede bir çocuğun çizdiği resim vardı oradan yüzünü çıkartamaz mıydı?yani shinigami gözleriyle fotoğrafa bakman gerekiyor bulmak için ama normal adını bilirken resimden bakıp aklına getirse olmuyor muydu? :D amma çok soru sordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.