Şimdi Ara

Death Note Relight Nedir? Ve benzeri Anime tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler harbiden aradım, bir kaç bilgi de buldum ancak ne olduğunu tam anlayamadım. Japonya'da çıkan Rewrite, US'de çıkan Relight diye geçiyor sanırım.

Death Note'u
    L ölene kadar
    seyrettim. Sonra bıraktım. Şimdi bir daha başlayacağım.

Öncelikle bu relight bütün bölümlerin toparlanmışı mı? Başlarına baktım farklıydı.

Bir de sizde en az 720p olarak orijinal dili Japonca, altyazı Türkçe olacak şekilde yayın yapan bir anime sitesi söylerseniz sevinirim. Bir kaç siteden baktım ancak bazı bölümler 320p filan.

Son olarak da bu ayarda Anime önerirseniz sevinirim ancak 500 sezon önce başlamış olmasın lütfen zira yetişemiyorum

Şimdiden teşekkür ederim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Rewrite/relight,
    L nin ölümüne kadar olan yerleri
    toparlayarak anlatıyor. Ama hikaye tam olarak bu değil. Animenin/manganın sonrasında geçen bir hikayesi var. İzleyince anlarsınız zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 7 Mart 2016; 10:19:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Rewrite/relight,
    toparlayarak anlatıyor. Ama hikaye tam olarak bu değil. Animenin/manganın sonrasında geçen bir hikayesi var. İzleyince anlarsınız zaten

Peki hocam yüksek kalite seyredebileceğimiz bir yer var mı hem Animeyi hem de relight'ı? Sitelerde kalite yerlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Rewrite/relight,

Peki hocam yüksek kalite seyredebileceğimiz bir yer var mı hem Animeyi hem de relight'ı? Sitelerde kalite yerlerde.

Türkanime iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• One Outs,Kaiji ve ecchi unsur size sorun olmazsa No Game No life

Death Noteun eşi ve benzeri olmadığından mütevellit tüm akıl oyunu türündeki animeleri tavsiye ediyorum.Zira Kira gibi davası uğruna her şeyi göz alabilecek ve ne yaptığını bilen karakterler söz konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 7 Mart 2016; 21:05:32 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_90704780/tm.htm

Ana konudan devam ediniz lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    One Piece Güzel Midir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.