Şimdi Ara

Death note anlamadığım kısım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bölümün en başınd watari ve küçük bi çocuk ( L galiba ama tam emin olmadaım) el ele kilisenin önündeler ve çanlar çalıo. sonra ağlayan çocuk falan gözüküo.

sonra L watarinin yanına gidiyor ama L'nin ne dediğini duymuyoruz. yanlızca watarinin cevaplarını duyuyoruz.

L yağmurda çatıda duruyor. Light napıyorsun diyince o da "bugün çanların sesi çok yüksek. ya bir düğün ya da..." diyor tam o sırada Light sözünü kesip içeriye girmelerinin gerektiğini söylüyor. o ya da'nın devamı tabiki de " ya bir düğün ya da bir cenaze" olucaktı büyük ihtimalle. her neyse. sonra içerde kurulanırken L light'ın ayağını kuruluyor. sonra kurulanma bitince L, light'a "özür dilerim" diyor. Light "neden" diyor L de " birazdan anlarsın" diyor. ve o bölümün ortalarında L ölüyor. L bölüm boyunca hep birşey biliyormuş gibi davranıyor ve en sonunda ölüyor. bunu anlamadım. Not: 25. bölüm

Diyaloglar tamamen aynı olmayabilir ama siz işin özünü anladınız(umarım). Bu kısımlardan bir şey bile anladıysam nolıyım. Bir arkadaşa sordum. o da bana şunları söyledi:

L başında beri raito'nun kira olduğunu biliyormuş (raito = light)
    Ayrıca burada bir anime spoilerı varmış. yani o kilise çanları ölümler falan bunlar raitonun ölceği hakkında bize spoiler veriyormuş...

eksik, yazmayı unuttuğum şeyler varsa söyleyin lütfen. Şimdiden teşekkürler...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Mangasini okumadim ama animeyi izleyerek bunlari cikartan arkasin nasil cikarrtigini da anlatsin bir zahmet.
    Not; L zaten Light in kira oldugunu biliyordu, sadece elinde delil yoktu. Su canlarin Light in olumuyle alakali bir sey oldugunu cikartamaz demek istedim
    Hic bir sekilde finaline kadar izlemeden ve bu kadar zorlayarak cikamaz, baska bir sitede okumustur ama bir teori ya da varsayimdir.

Yani sordugunuz kismi gecin anime de bircok aciklanmayan ve eksik birakilan kisim var, L nin psikolojik durumundan kaynakli olarak sizofrene baglamis olabilir o sirada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 31 Temmuz 2014; 21:39:29 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_29407889/tm.htm

Lütfen ana konudan devam ediniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.