Bildirim
deamon tools windows u bozuyomu?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bende nba2006 yı kurduktan sonra hata vermeye basladı ama nba yi sildim düzeldi daemondanmı bilemem artık -
yok yaaaaaaaa ne bozması ben yükledim sildim bi daha yükledim bi daha sildim Fifa 06 ve manager 06' da vardı tekrar tekrar yükleyip sildim bişcik olmadı...
SAYGILARRRR -
fifa 06 çoğu kişide hata veriyor bunun nedeni korsan cd'lerin virüslü olması deamon tools'la bir alakası yok -
program temizdir kardes -
Uzun süredir sanal cdrom tarzı programlar kullandım şuana kadar bi sorun ile karşılaşmadım,içiniz rahat kullanın herhangi bi soruna neden olmuyor -
deamon tools bencede zarar veriyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: REBEL1991
deamon tools bencede zarar veriyor.
Sencede zarar veriyorda ne zararı veriyor yazar mısın?
Boş idda'larda bulunmayın -
Valla bende kurulu bir sorunu yok ama internet cafesi olan arkadaş kurmuş sistemini olumsuz yönde etkilemiş ağı felan çalışamaz olmuş? -
daemon we onun gibi bir cok program kullandım ama su ana kadar hiç biriyle bi sorun yasamadım aksine elinde cd yoksa bazı oyunları acmıyorsun imdadına bu programlar yetişiyor bence cok kullanışlılar
-
yaklaşım 1.5 senedir daemon tools sürekli windowsumda yüklü bi zararını görmedim ya hurafe bunlar msn paralı olcak gibi bişi -
ben fifa 2006 yı ilk yuklediğimde mecburen kullandım. Sonra o cd den virtual cd ye bi sanal yaptım. daemonu sildim. yaşasın VİRTUAL CD -
ben deamon tools u fifa manager 06 için yükledim. sonra bilgisayarı bir daha açamadım açıyorum 2 saniye geçmeden yeniden başlatıyo bilgisayrı bende mecburen format attım. bal gibi de zararı var windows a -
bir zararı yok kardeşler rahatlıkla kullanın sadece fifada dikkat -
deamond sanal sürücü oluşturuyo ve nero vs. programlar varsa çakışmaya sebep oluyo ve hata veriyo.fifadaki hatanın sebebi budur.onu kaldırıp alcoholu deneyin.tecrübeyle sabittir. -
yo hiç bişey olmuyo hala kullanmaktayım -
-
..sisteme göre degisiyor ama bilgisayarın veya bazı programların kafasının karıstıgı muhakkak. mantıgıda bu zaten bilgisayar kandırılıyor sorunların olması doğal. kimi devamlı yasar kimi hiç yasamaz tecrübeyle orantılıdır. hatta yanlıs birsey yapıldıgında o sanal cd kaldırılamayabiliyor. ama yararını unutmamak gerekir dimi -
quote:
Orjinalden alıntı: speedyDNA
..sisteme göre degisiyor ama bilgisayarın veya bazı programların kafasının karıstıgı muhakkak. mantıgıda bu zaten bilgisayar kandırılıyor sorunların olması doğal. kimi devamlı yasar kimi hiç yasamaz tecrübeyle orantılıdır. hatta yanlıs birsey yapıldıgında o sanal cd kaldırılamayabiliyor. ama yararını unutmamak gerekir dimi
arkadas ne guzel konusmus hıc zararı yok dıyen ya hıc bır sey bılmıyo ya da ısıne gelmıyo herhalde
programın kendısı bır yanılmaca zaten -
ben bayadır kulanıyorumm yaaa bi sorunla karşılaşmadımmmm... başka bi sürümünü dene bi bakalım
Benzer içerikler
- havalı pilot sözleri
- tsr nedir
- crusader kings 3 türkçe yama
- fc 24 transfer yaması
- rematch türkiye discord
- bannerlord hileleri
- age of empires 2 hileleri
- inzoi indir
- roleplay ne demek
- 2 kişilik oyun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X