Şimdi Ara

DEAMON TOOLS LİTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DEAMON TOOLS LİTE PROGRAMINI KALDIRMAK İSTEDĞİMDE RESİMDEKİ HATAYI VERİYOR.

SORUNU NASIL AŞABİLİRİZ.

• Güvenli modda kaldırmayı dene
  • Bende güvenli modu deneyin diyecektim.
  • Eğer oyun kurmak için yüklediysen yerleştirilmiş kalıp dosyasını çıkarmamış olabilrsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceolin

Güvenli modda kaldırmayı dene

güvenli modda deamon tools lite programı (Denetim Masası) ekle kaldır da gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AncientLord

Eğer oyun kurmak için yüklediysen yerleştirilmiş kalıp dosyasını çıkarmamış olabilrsin.

evet oyun kurdum. oyunu bilgisayardan kaldırdım.ya da tam manası ile kaldıramadım.
  • Dostum sakin ol. Programı aç surıcu var ise sil de kaldır onu. Daha sonra sağ alttan çubuktan bulup sağ tık kapat diyin. Yoksa aşağıda görev yoneticisini açın işlemlerde deamoon tools u bulun sonlandırın. Daha sonra bilgidayarımı açın fazladan surucu var ise sağ tık kaldır diyin. Daha sonra silmeyi deneyin. Sorun çözülecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    daemon tools u kaldıramıyorum.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önce içine yerleştirdiğin iso dosyasını çıkarman lazım. Bilgisayarım menüsüne girdiğinde Deamon Tool'un eklediği sürücüyü görebilirsin üstüne sağ tıklayıp çıkart ( reject ) demen yeterli.

Kalıp dosyası çıkarıldıktan sonra saat simgesi yanında deamon tool'a ait simge var onu kapatıp kaldırma işlemini yapabilirsin.

Eğer benzeri hata almaya devam ediyorsan ;

Advanced Uninstaller benzeri yazılımlardan birini kullanarak sorunsuzca kaldırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Dostum sakin ol. Programı aç surıcu var ise sil de kaldır onu. Daha sonra sağ alttan çubuktan bulup sağ tık kapat diyin. Yoksa aşağıda görev yoneticisini açın işlemlerde deamoon tools u bulun sonlandırın. Daha sonra bilgidayarımı açın fazladan surucu var ise sağ tık kaldır diyin. Daha sonra silmeyi deneyin. Sorun çözülecektir.

söylediklerinin hepsinin yaptım zaten, bu hatann kaynağını bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Önce içine yerleştirdiğin iso dosyasını çıkarman lazım. Bilgisayarım menüsüne girdiğinde Deamon Tool'un eklediği sürücüyü görebilirsin üstüne sağ tıklayıp çıkart ( reject ) demen yeterli.

Kalıp dosyası çıkarıldıktan sonra saat simgesi yanında deamon tool'a ait simge var onu kapatıp kaldırma işlemini yapabilirsin.

Eğer benzeri hata almaya devam ediyorsan ;

Advanced Uninstaller benzeri yazılımlardan birini kullanarak sorunsuzca kaldırabilirsin.

son çare dediğin programı kullanmak gibi.
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 19 Haziran 2020; 11:3:32 >
  • programı kapatmadan kaldıramazsın msconfig listesinde varsa listeden kaldır öyle dene
  • unlocker 1.9.2 programını yükle. orada yazan dosyaya sağ tıklayıp tüm kilitleri kaldır'a tıkla. sonra tekrar kaldırmayı dene..
  • lucius-132 kullanıcısına yanıt
    Iobitin kaldırma programını dene %100 çözüm
  • tatar-seyfi T kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara gir orda c olur d olur birde altta sürücüler olur sürücüye sağ tıklayıp çıkar de bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bckul

Iobitin kaldırma programını dene %100 çözüm

sorunu önerdiğin program ile hallettim. yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.