Şimdi Ara

Dealextreme Dx.Com 5 Dolar İndirim (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
9
Favori
21.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

15 $'lık üründe kod kullanmıştım. Yine de takip kodu vermişler

Tracking'e bastınız mı peki ? 1,79$ gibi bir fiyat çıkıyor galiba takip numarası almak için. Bende az sonra sipariş vereceğim cevabınızı bekliyorum...
  • takip kodu olmayan ürünleri evde yoksak nereden alacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candice Swanepoel

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

15 $'lık üründe kod kullanmıştım. Yine de takip kodu vermişler

Tracking'e bastınız mı peki ? 1,79$ gibi bir fiyat çıkıyor galiba takip numarası almak için. Bende az sonra sipariş vereceğim cevabınızı bekliyorum...

Hayır basmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

takip kodu olmayan ürünleri evde yoksak nereden alacağız

Genelde kapıya atıp gider postacı

• Arkadaşlar mesela yurtiçi kargoyu falan aradığımızda adımıza gelen kargo var mı? diye sorduğumuzda takip kodu veriyorlardı. PTT de böyle bir şey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR

Arkadaşlar mesela yurtiçi kargoyu falan aradığımızda adımıza gelen kargo var mı? diye sorduğumuzda takip kodu veriyorlardı. PTT de böyle bir şey var mı?

Takipliyse var

• @Mr.Loney
    Takipli değildi hocam. Neyse inş. evde yokken kapıdan fırlatıp giderler

@o3
    Bilgi için teşekkürler.
  • çek kullanmaycak varsa. yardımcı olacak bir arkadaş benimle pm ile paylaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

20 hazirandaki siparişimin ilki geldi tam 8 gün

benim 15'inde kargolanan batarya gelmedi hala. keşke takipli alsaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

çek kullanmaycak varsa. yardımcı olacak bir arkadaş benimle pm ile paylaşabilir.

attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

çek kullanmaycak varsa. yardımcı olacak bir arkadaş benimle pm ile paylaşabilir.

attım

Başka kaldı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

20 hazirandaki siparişimin ilki geldi tam 8 gün

benim 15'inde kargolanan batarya gelmedi hala. keşke takipli alsaydım

Gelir merak etme... En fazla 1 hafta ürünler çinde bekletiliyor belli günlerde gemiler hareket ediyor.
    Yola çıktıktan sonra zaten 3-4 gün sonra Türkiyede...
    Yani kafadan 3 haftayı göze alacaksın.

Sizin ürün büyük ihtimal Pazartesinden sonra elinizde olur diye tahmin ediyorum.

• fazla kodu olan varsa ben de talibim
  • yedek pil, harici şarj 5 tane de ekran koruma filmi aldm 15 tl tuttu, şaka gibi gerçi norml fiyatı da şaka gibi de, 5 dolar az bi miktar ama ufak defek şeyler alırken mutlu ediyo insanı :)
  • arkadaşlar farklı 3 hesap acıp almıstım kodları 1 tane hesapta kullandım aynı hesapta dıger kodları da kullanabılıyor muyum?

İlla dıger hesaplarda mı kullanmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

arkadaşlar farklı 3 hesap acıp almıstım kodları 1 tane hesapta kullandım aynı hesapta dıger kodları da kullanabılıyor muyum?

Aynı hesapta farklı kodlar kullanılabiliyor.3 alışveriş yaptım öyle tek hesaptan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faridun

quote:

arkadaşlar farklı 3 hesap acıp almıstım kodları 1 tane hesapta kullandım aynı hesapta dıger kodları da kullanabılıyor muyum?

Aynı hesapta farklı kodlar kullanılabiliyor.3 alışveriş yaptım öyle tek hesaptan.

Hocam benim alışverişim 15,11 dolar tutuyor. 5 dolar inince yine de takip kodu verir mi ücretsiz? Ayrıca bu kodları nereye gireceğiz, paypal ile öderken mi?
  • ucretsız takıp kodu nasıl alacagız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

quote:

Orijinalden alıntı: faridun

quote:

Hocam benim alışverişim 15,11 dolar tutuyor. 5 dolar inince yine de takip kodu verir mi ücretsiz? Ayrıca bu kodları nereye gireceğiz, paypal ile öderken mi?

Takip no ücretsiz vermiyor kuponu girince.DX in ödeme sayfasında giriyorsunuz kuponu.Ödeme seçenekleri otomatik olarak sadece paypal ile ödenecek hale geliyor zaten.Yani sadece paypal butonu kalıyor ödeme yapmak için.

EDİT

Düzeltme yapıyorum.15 küsür dolarlık üründen 5 dolar düştükten sonra takip numarası veriyor.Ödeme yaparken listede gözükmüyor ama ürünü kargoladıklarında takip numarasını yolluyolarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faridun -- 29 Haziran 2013; 21:47:11 >

• Kuponunu kullanamayacak olan var mı

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.