Şimdi Ara

dealextreme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • deal extremeden tablet alsak gümrüğe takılır mı?

• deal extreme'den alacağın tableti merak ediyorum
  • 150€ mu $ mı ne sınır var.Takılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flavis

deal extreme'den alacağın tableti merak ediyorum

ipad çakması
    http://www.dealextreme.com/p/7-touch-screen-tft-lcd-google-android-1-6-tablet-pc-w-wifi-camera-via-wm8505-arm926-44080

• Takılır mı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: testy

quote:

ipad çakması
    http://www.dealextreme.com/p/7-touch-screen-tft-lcd-google-android-1-6-tablet-pc-w-wifi-camera-via-wm8505-arm926-44080

10 liranı camdan aşağıya at ve 104 doları çöpe attığında nasıl hissedeceğini oranla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: testy

quote:

ipad çakması

10 liranı camdan aşağıya at ve 104 doları çöpe attığında nasıl hissedeceğini oranla

Bul o zaman o fiyata tablette alalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com - Aramex Kargo
    7 yıl önce açıldı
    ALİBABA ALİSVERİS HK
    5 yıl önce açıldı
    Hepsiburada 100/50 6tl
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sakın alma.işlemcisi 350mhz hızda ve o işlemciyle hiçbir şey yapamazsın.alan birinin yorumu
    quote:

Pros:
    Inexpensive tablet, good for internet browsing. That is it, I can't find any other good use than to browse the internet or maybe play some MP3s. Good form factor. It has a low quality camera.

Cons:
    Where do I begin? The screen is horrible, very bad quality, It's only good if you use it with the stylus not with the finger. It's not multitouch. It's very sloooow and the battery doesn't last more than 1 hour. The app market store is very limited, the few app it has are not full screen. The "home" button is actually a back button

Bottomline:
    Please don't bother spending $100 on it, it has absolutely no use.

İnternette dolaşmak ve müzik dinlemekten başka birşey yapamıyormuş.Ekran berbat kalitedeymiş ve kalemsiz kullanmak çok zormuş.Çok yavaşmış ve bataryası 1 saatten fazla gitmiyormuş.

• bekle biraz, vestel güzel bir tablet çıkaracak gibi.
  • Bu tabletlerin en uygun fiyatlısı (sıfır ve orijinal ürün) ne kadardır tahminen? Gönül iPad ister tabi ama çok pahalı...
  • pandawill de 124 dolara şahane birşey vardı 800mhz işlemci android 2.2 256mb ram buna vereceğin para çöp benden söylemesi
  • hepsiburada'dan bunu buldum.araştırılırsa güzel şeyler çıkabilir.yurt dışından getirteceksen gsm özelliği olmamasına dikkat et yoksa gümrükte kalır.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/oblio-mint-7-tablet/ProductDetails.aspx?productId=bd760345&categoryId=3008012
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeM-Tr

hepsiburada'dan bunu buldum.araştırılırsa güzel şeyler çıkabilir.yurt dışından getirteceksen gsm özelliği olmamasına dikkat et yoksa gümrükte kalır.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/oblio-mint-7-tablet/ProductDetails.aspx?productId=bd760345&categoryId=3008012

sakın alma android 2.2 değil ramler ddr2 değil işlemci vasat fiyatıda çok pahalı.

• vazgeçtim tablet almaktan ya soğuttunuz be abi
  • takılmaz. forumda birileri almıştı takılmamıştı. ancak dealextremedeki tabletler baya dandik.

zamanında araştırmıştım işlemci yavaş ekran hassas değil ve batarya çok az dayanıyor. batarya 2 bile saat dayanmadıktan sonra tablet almanın ne anlamı var...
    pmleşmiştik bi arkadaşla. duruyorsa bir ara yazarım linkleri. 150$ civarı güzel ürünler vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalcaner2 -- 2 Şubat 2011; 2:40:03 >
  • YARDIM lütfen Dealextreme beni dolandırdı ?
    dealextreme in yorumlarını okuyup fiyatlarına bakarak bir sürü şey aldım..
    aldıklarım = iphone 4 için kılıf lazerler . Fenerler
    aldıklarımın toplamı yaklaşık 400TL yi buldu (244dolar)
    sonra beklemeye başlAdım kargoyu 2 ye bölmüşler ilk kısmında 2 ürün geldi.sonra asıl paket geldi fakat içinden tam 213TL lik lazer ve şu pahalı iphone kılıfları
    çıkmadı.. Kargoya tutanakta tutturmadım.... siteye mesaj attım ilk kargoda ki gibi içinden gönderilmeyen ürünlere ait tutanak çıkması gerek dediler fakat çıkmamıştı (onun
    fotosunu ve tüm ürünlerin fotosu ile birlikte paketin fotosunu istediler) bende çekip mesaj attım onlara fakat paket üstünde ürünlerin pakette oldugu
    belirtiliyormuş adetleri ile birlikte ama içinde yoktu..
    site mesajında birşey yapamayacaklarını söyledi acaba gümrük mü el koydu nasıl öğrenebilirim? yoksa dealextreme mi dolandır dı?
    extradan özel mesaj atarsanız sevinirim pek mail dışında internet kullanmıyorum.

• Gümrük Şans işi o gün senin kutunu açıcak gümrükcünün psikolojisine bağlı bir durum.
  • takılmaz,samsun'a geldi bir tane,hatta inceleme fırsatım da oldu.
    Ama bataryaları cinnetlik.Ayrıca yavaş makineler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.