Şimdi Ara

deal extreme den xbox 360 controlleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bwn deal extremeden xbox 360 controlleri aldım bana numara verdi ama hiç haber yok ben bunu şimdi sipariş etmiş olur muyumhttp://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32155 bunu aldım bu kol nasıldır arkadaşlar pc dede çalışır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: delibasi

arkadaşlar bwn deal extremeden xbox 360 controlleri aldım bana numara verdi ama hiç haber yok ben bunu şimdi sipariş etmiş olur muyumhttp://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32155 bunu aldım bu kol nasıldır arkadaşlar pc dede çalışır mı

verilen numarayı ptt'nin internet sitesinden kontrol edebilirsin. PC de çalışır.
  • Bu site kargo takip no veriyormuydu ki ? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Bu site kargo takip no veriyormuydu ki ? :S

Adamlar kafasına göre takılıyor

Genelde 15 dolar gibi alışveriş yapınca tracking yolluyorlar bi de çirkeflik yapmak lazım bi şeyler aldıktan sonra (geçen sefer aldık vermediniz tracking hala beklioruz yollayın bunda)
  • çok teşekkürler birde arkadaşlar bu gamepad nasıl iyi mi siz sağlam mı tecrübelisiniz ben daha yeniyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delibasi -- 12 Eylül 2010; 12:17:49 >
  • quote:

çok teşekkürler birde arkadaşlar bu gamepad nasıl iyi mi siz sağlam mı tecrübelisiniz ben daha yeniyim

şimdi en başından söyleyelim bu gamepad orjinal değil. okuduğum yorumlarda ve tuşları orjinaldeki kadar hassas değil ama çok önemli değil bu durum yazıyordu, diğer yorumda ise nin direkt bozuk olduğunu ve kendi kendine çalıştığını yazmış, taşıma sırasında sorun oldu herhalde.

tracking olayına gelirsek, dealextreme yeni bir uygulama başlattı, alacağınız şeyler küçük bir meblağ tutsa bile kendiniz tracking number isteyebiliyorsunuz, eskiden bunu yapmıyorlardı. fiyatı da 1.70 dolar. sepetinizde birşey ekliyken görürsünüz zaten.

• nasıl orjinal değil kardeş xbox 360 yazıyor orada diğer çin mallarınıda gördüm onlarda xbox 360 uyuyordu ama microsotf yazmıyordu mesela bunda yazıyor kafam karıştı birde siparişi verdim şimdi birde sorunlu ve korsan çıkarsa üzülürüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

nasıl orjinal değil kardeş xbox 360 yazıyor orada diğer çin mallarınıda gördüm onlarda xbox 360 uyuyordu ama microsotf yazmıyordu mesela bunda yazıyor kafam karıştı birde siparişi verdim şimdi birde sorunlu ve korsan çıkarsa üzülürüm

x box 360 yazması orjinal olduğu manasına gelmez ne yazık ki, orjinal ürünlerde "genuine" yazar, burada olduğu gibi;

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18436
  • peki ben bunu iptal ettirip bu adrestekini alabilir miyim birde senin gönderdiğin adresteki stokta var mı yardımların için teşekkürler
  • quote:

peki ben bunu iptal ettirip bu adrestekini alabilir miyim birde senin gönderdiğin adresteki stokta var mı yardımların için teşekkürler

ne yazık ki stokta yok. size geleni istemiyorsanız, gelen ürünü size geldikten sonraki 10 gün içinde iade etmeniz lazım, kargo ücreti de sizden.ama ptt ucuz bayaa, sorun olmaz herhalde.
  • kardeş yardımın için sağol birde bu gamepad çok mu sorunlu yani kötü mü
  • quote:

kardeş yardımın için sağol birde bu gamepad çok mu sorunlu yani kötü mü

size gelenin kalitesini görmeden bunu bilemeyiz, çok iyi de çıkabilir sorunlu da olabilir. dealextreme'deki yorumlar 2'ye ayrılmıştı, bazı mükemmel diyordu, diğerleri çok iyi değil diyordu. 5 üzerinden 3 almış oylamada. son yorum size kalmış, gelince deneyin, sorun yoksa iyi eğlenceler diyebilirim ancak.
  • kardeş gerçekten çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun bende bunu fifa 11 için almıştım inşallah sağlam gelir
  • quote:

kardeş gerçekten çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun bende bunu fifa 11 için almıştım inşallah sağlam gelir

umarım öyle olur.
  • Joypad pcde de çalışıyormuş. Altta pcde çalışıyor mu diye birisi sormuş ve evet demişler. Tabii microsoft sitesinden driver çekmen gerekiyormuş. Bu da linki...

http://www.dealextreme.com/forums/Default.dx/sku.32155~threadid.479891
  • sağol kardeş sen hiç bu gamepadı kullandın mı
  • arkadaşlar daha önce yazıldı..

dealextreme sitesi çin malı fake gamepad satıyor..

paranızı çöpe atmayın..

hepsi çin malı controller
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.