Şimdi Ara

Deadpool [12 Şubat 2016] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.795
Cevap
30
Favori
48.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende mail atmıştım dönmediler. otomatik cevap geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ee ne bekliyordun ki
  • expo-9009 kullanıcısına yanıt
    Hocam filmle ilgili bilgi vermek dışında bi sürü laf etmişler,çok saçma ya böylesi bi filmle ilgili en ufak bi bilgi alamıyoruz

• 12 şubatta vizyonu girdiğini söylediler ya bütün merakımı falan aldılar valla rahatladım adamlar dalga geçiyor resmen

• Bütün Dünya'da 12 şubatta vizyona girmediği için onu belirtmişler işte
  • bari imaxe gelecek deseler de bi rahatlasak.
  • Bu deadpool un olayı nedir arkadaşlar. Süper güçlü mü? Ant man gibi elbise de mi olay?

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Ölümsüz. Nasıl bu hale geliyor bende bilmiyorum ama. Kostümünde değil ama olayı.
    Filmde detaylı anlatılacaktır yine de özet geçeyim: Wade Wilson ileri derece kanser hastası bir paralı askerdir. Hastalığını, gizli deneylerle tedavi edilecebileceğini duyunca Weapon-X adlı programa katılır. Üzerinde uygulanan deneylerde Wolverine'in hücre yenilemesi gücünü alır. Temel olarak bu şekilde fazla spoiler olmasın diye fragmandaki kadar anlatmaya çalıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Bu deadpool un olayı nedir arkadaşlar. Süper güçlü mü? Ant man gibi elbise de mi olay?

http://www.altevren.net/yazilar/profil-ve-biyografiler/karakter-profilleri/70-deadpool-ii-karakter-biyografisi

• ben deadpool un ölümsüzlüğünün nedeninin death deadpool a aşık olduğu için thanos ta death e aşık olduğu için deadpool u ölümsüzlükle lanetlemiş diye biliyorum bide deadpool u mutant olarak biliyodum weapon-x falan yoktu ya ben baya yanlış biliyorum yada başka bi hikaye anlamadım
  • GOD_A_MAN kullanıcısına yanıt
    Ölümsüzlüğü Thanos'un lanetinden geliyor o ayrı bir olay. Deneylerin sonucunda "neredeyse ölümsüz" hale geliyor.
  • Yok edilmesi için de güneşe mi atılması lazım yani?

• maskesiz çok çirkin ya

• Thanos'un laneti ne derece etkilidir bilmek zor ancak mutant yenileme yeteneği, güneşin verdiği zarardan hızlı olmayacağı için ölmesi mantıklı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Thanos'un laneti ne derece etkilidir bilmek zor ancak mutant yenileme yeteneği, güneşin verdiği zarardan hızlı olmayacağı için ölmesi mantıklı geliyor.

Death ölümden sorumluyken, ölebilme ihtimali var mı sence
    Laneti de katmadım hani

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Ölümsüz. Nasıl bu hale geliyor bende bilmiyorum ama. Kostümünde değil ama olayı.

Eyvallah arkadaşlar. Cevaplar için sağolun. Değişik bir karaktermiş bu deadpool. Ryan reynolds u da severim zaten. Avengers lerde görme ihtimalimiz var mı acaba bu elamanı merak ettim.

Hakları Fox'ta. O yüzden maalesef hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Eyvallah arkadaşlar. Cevaplar için sağolun. Değişik bir karaktermiş bu deadpool. Ryan reynolds u da severim zaten. Avengers lerde görme ihtimalimiz var mı acaba bu elamanı merak ettim.

Hücreleri wolverine gibi yenileniyor hatta fazlası ile hızlı yenileniyor norönlar dahil o yüzden bildiğin deli

Ölümsüz olması thanos yüzünden ölüm marvel evreninde kadın ve deadpoll'e aşık ne yazık ki thanos da ölüme o yüzden ölmsüzlük ile lanetliyor thanos ölüme kavuşamasın diye

Hakları fox da ancak anlaşma yaparlarsa katılabilir yenilmezlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazamsar -- 27 Ocak 2016; 0:47:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.