Şimdi Ara

Deadpool [12 Şubat 2016] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.795
Cevap
30
Favori
48.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: expo-9009

Şunu adam gibi niye yayınlamıyorlar ki uğraştırıyorlar milleti, telefonda görmeye çalışırken kör oldum

Comic-con'a para ile giriliyor ya, bu trailerlar da o para veren ziyaretçilere özel oluyor. O yüzden sızan görüntüler resmi yayın tarihine kadar kaldırılıyor her yerden. Orijinalini yayınlasalar da izlesek adam gibi.

• Fragman süper bu film olur

Sanırım en iyi çekim bu. Mobilden biraz kalitesiz geldi gerçi. 1-2 güne fragman yayınlanır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deadpool mutant weapon x den önce süper bir gücü varmıydı yoksa ne oludysa wx sonra mı oluyor
  • 0:52'deki cümleye dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr84

deadpool mutant weapon x den önce süper bir gücü varmıydı yoksa ne oludysa wx sonra mı oluyor

Weapon-X ile güçlerini kazanıyor önceden asker sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Fragman süper bu film olur

Sanırım en iyi çekim bu. Mobilden biraz kalitesiz geldi gerçi. 1-2 güne fragman yayınlanır diye düşünüyorum.

1:54 de sinema siyah kareleri aşağı inerken onu eliyle kaldırıp yukarı mı atıyor

İzleyiciyle etkileşimini unutmamışlar.

• Kamera aşağı inmiş biraz ondan sanki siyahlık aşağı iniyor gibi olmuş. Perili stad gibi olmuş
  • Yeşil kostüm espirisi güzel olmuş.

Fragman biraz baştan savma olmuş gibi. Ama hala heyecanla bekliyorum.

• edit: T.J. Miller yine kırıp geçirecek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CloneTrooper -- 12 Temmuz 2015; 15:09:34 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O cablemıydı öyle duvara yapıştırıyor orda bir şeyler oluyordu? Ryan reynoldsun green lanterne gönderme yapması tam komedi olmuş desem yeridir. Originsdeki Deadpool ile bu bir değil sanırım herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

O cablemıydı öyle duvara yapıştırıyor orda bir şeyler oluyordu? Ryan reynoldsun green lanterne gönderme yapması tam komedi olmuş desem yeridir. Originsdeki Deadpool ile bu bir değil sanırım herhalde?

Aynen cable

edit: ben deadpool u sandim, yanlis olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 12 Temmuz 2015; 19:22:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

O cablemıydı öyle duvara yapıştırıyor orda bir şeyler oluyordu? Ryan reynoldsun green lanterne gönderme yapması tam komedi olmuş desem yeridir. Originsdeki Deadpool ile bu bir değil sanırım herhalde?

Zaten o zaman çizgisi sıfırlandı. Tekrar yazılırken, Mystique Stryker'ın kılığına girip aldı Logan'ı bişeyler yaptı ama belli değil daha. O sırada originste olanlar daha farklı gerçekleşmiş olabilir.

Eğer X-Men/Wolverine evrenine dahilse böyle. Değilse üstte yazdığımın bi önemi yok.

• ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Arabaya yapıştıranı diyorsanız Colossus X-Men filmlerinde de vardı.
  • @grkm1 Tamamdır saolasın cevap için bakalım filmde bize nasıl bir Deadpoolu yansıtcaklar ayrıca vucudunu görcekmiyiz merak ediyorum direk kostümü çakacaklarmı öğrencez.

@Merc With a Mouth Tam tersi kızı duvara doğru yapıştıranı diyordum arkadaş söylemiş cablemış.
  • quote:

@grkm1 Tamamdır saolasın cevap için bakalım filmde bize nasıl bir Deadpoolu yansıtcaklar ayrıca vucudunu görcekmiyiz merak ediyorum direk kostümü çakacaklarmı öğrencez.

@Merc With a Mouth Tam tersi kızı duvara doğru yapıştıranı diyordum arkadaş söylemiş cablemış.

Ben deadpool u sandim da, Deadpool ile ortak calisan cable var, x-men i pek izlemedigimden colossus mi o arabaya yapistiran bilemiyorum Sordugun sorunun cevabini da bilemiyorum tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 12 Temmuz 2015; 19:23:49 >

• Bende sana güvenmiştim banada cable gibi geldi o.
  • quote:

Bende sana güvenmiştim banada cable gibi geldi o.

Yanlis okuyunca boyle oluyor iste

• Fragman iyiymiş.

Üstte sorulmuş ama tam anlayamadım, X-Men Origins:Wolverine'in sonundaki ağzı olmayan herif ile bu aynı değil dimi? Onda Cyclops'un gözleri de vardı, bunda yok gerçi.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.