Şimdi Ara

Deadpool [12 Şubat 2016] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.795
Cevap
30
Favori
48.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deadpool, filmde şizofren olmayacakmış.
  • Bence Ryan Reynolds mükemmel bir Deadpool olacaktır. Filmde oldukça eğlenceli geçeceğe benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Deadpool, filmde şizofren olmayacakmış.

Kaynak?

Neden böyle yapmışlar ki? Kafasındaki seslerin konuşması falan çok iyi olurdu. Sadece deney ürünü bi paralı asker filmi olmaz umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Deadpool süper kahraman di mi?Yani kurşun yiyince falan ölüyor mu?Spider-man gibi bir şey mi yoksa?
  • Ölümsüz bir karakter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Ölümsüz bir karakter.

Hobaaaa.Bunun düşmanı da ölümsüzdür o zaman.Film Superman havasında olur herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Kaaxerz

Bu Deadpool süper kahraman di mi?Yani kurşun yiyince falan ölüyor mu?Spider-man gibi bir şey mi yoksa?

Deadpool Anti-Hero olarak geçiyor. Wolverine saolsun, iyileşme yeteneği sayesinde kurşun falan dinlemiyor her türlü yarayı tamir ediyor. Zaten edemese de ölemiyor, Thanos'un laneti var üzerinde.

Ve Spider-Man bir süper kahramandır.

• quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

quote:

Orijinalden alıntı: 1Kaaxerz

Bu Deadpool süper kahraman di mi?Yani kurşun yiyince falan ölüyor mu?Spider-man gibi bir şey mi yoksa?

Deadpool Anti-Hero olarak geçiyor. Wolverine saolsun, iyileşme yeteneği sayesinde kurşun falan dinlemiyor her türlü yarayı tamir ediyor. Zaten edemese de ölemiyor, Thanos'un laneti var üzerinde.

Ve Spider-Man bir süper kahramandır.

Spider Man ın süper kahraman olduğunu biliyorum da sadece onun gibi tek kurşuna öldürülebilir biri mi diyordum.
    Güzel bir film olur umarım.

Bilgilendirme için sağolun. @Lord of Atlantis @grkm1

• Buralarda hazır olsun. Fragman gelebilir yakında.
  • Riskli bir karar olmuş. 4.duvar yıkmayan bir Deadpool, Deadpool değildir. Yine de beklentim yüksek Ryan Reynolds rolünün hakkını verecek gibi geliyor.

Deadpool [12 Şubat 2016]
     Deadpool [12 Şubat 2016]

• Cok guclu rakieri var ama ben umitliyim CW ve BvS deki ciddilikten once bu film cok iyi gelicektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğin gibi Deadpool'u Deadpool yapan o seslerdir. Umarım arada dönüp seyirciyle konuşur. Yoksa X-Men Wolverine'den bi farkı olmaz.
  • trailer gelir mi bu hafta

Deadpool [12 Şubat 2016]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 12 Temmuz 2015; 2:24:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

trailer gelir mi bu hafta

Deadpool [12 Şubat 2016]

Paneli ne zaman?

• 4'e çeyrek kala sanırım
  • Comic Con'da fragman yayınlandı. Bir kısmı sızdırılmış : https://instagram.com/p/5BNWBkJm0W/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Comic Con'da fragman yayınlandı. Bir kısmı sızdırılmış : https://instagram.com/p/5BNWBkJm0W/

Off, o nedir Güzel güzel

• Şu var görüntü idare eder gibi duruyor.

Trailer çok güzel olmuş bu arada.

- ''Seni bir süper kahramana dönüştürebiliriz.''

- ''Sakın kostümümü yeşil yapmayın,''

Ahaha Green Lantern'e göndermişler yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 12 Temmuz 2015; 10:39:10 >

• Cypon kullanıcısına yanıt
    Şunu adam gibi niye yayınlamıyorlar ki uğraştırıyorlar milleti, telefonda görmeye çalışırken kör oldum

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.