Şimdi Ara

Dead Space™ (ÇIKTI) (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
1
Favori
97.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: -BuRAk-

bu sefer de ben sorayım bilgisayarımın özelliklerine göre bu oyunu nasıl oynayabilirim sizce ? bilmeyen arkadaşlar için, avatarımın altındaki bilgisayar simgesine tıklamanız yeterli.

düşük ayarlarda az kasarak oynarsın sanırım
  • İntel P4 3.0
    1 GB DDR 400 Ram
    512 Mb X1650 Ekran kartı

Bu sistemle oynayabilirmiyim acaba indiriyorum ama çalışır umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

İntel P4 3.0
    1 GB DDR 400 Ram
    512 Mb X1650 Ekran kartı

çalışır ama kasacaktır tabiki en uygun ayarları bulursun artık deneyerek
  • Off bomba yerleştirilen bölümü geçemiyorum deliricem..Yardım
  • şu kürenin üstünde dönen çemberlerin olduğu yeri söylüyorsun sanırım. orada tam çemberlerin kesiştiği noktaya doğru çemberler hareket ettikten sonra uçup, kürenin dışına doğru hareket et. çemberler dışarıya doğru hareket etmediği için birkaç yaratık öldürüp bombayı yerleştir. sonra aybı yöntemle içeri gel...
  • Bayıldım ben bu oyuna, atmosferi resmen içine çekiyor insanı. Tavsiye eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Uzun zamandan beri böyle keyifli bir oyun oynamamıştım. Üstelik daha oyunun başındayım. Kimbilir daha nelerle karşılacağım. Yaratıklarla yakın dövüş çok hoşuma gitti. Hani sizi tuttukları zamanki olay. Sinematik bir hava var. Ne oyunların çıkmasını bekledimte böyle keyif almadım. Hiç beklenmedik bir oyunun verdiği şu keyfe bak ya.
  • ben tuş takımında bulamadım ama , bu silahın ışığını kapatma tuşu varmı nezaman hedef alsak birde fener yanıyor , bazı yerlerde çok iyi oluyo ama ışıklı ortamlardada ortamı bozuyor resmen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahaotex

şu kürenin üstünde dönen çemberlerin olduğu yeri söylüyorsun sanırım. orada tam çemberlerin kesiştiği noktaya doğru çemberler hareket ettikten sonra uçup, kürenin dışına doğru hareket et. çemberler dışarıya doğru hareket etmediği için birkaç yaratık öldürüp bombayı yerleştir. sonra aybı yöntemle içeri gel...

Sağol, chapter 9'a geldim.
  • yha ben bu yerçekimsiz yerde takıldım kaldım ne yapcamm

Dead Space™ (ÇIKTI)
  • quote:

Orjinalden alıntı: heman_

yha ben bu yerçekimsiz yerde takıldım kaldım ne yapcamm

Dead Space™ (ÇIKTI)

orda jeneratorlerden birini alıp karsıdaki yere koycaksın etrafta var zaten bi ton jenerator.Al birinde uygula,

ayrıca orası yercekimsiz ortam nişan alıp duz bi zemine bakarak ctrl ye basarsan oraya ucarsın ,

* Military Suit
    * 50K Credits
    * 10 Power Nodes
    * Impossible Mode
    acılıyormuş.

http://mycheats.1up.com/view/section/3163490/24920/dead_space/xbox_360 buradada oyunun ingiliczce tam çözümü var , bakabilirsiniz takıldıgız yerde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 8 Kasım 2008; 18:07:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

Orjinalden alıntı: Nike

İntel P4 3.0
    1 GB DDR 400 Ram
    512 Mb X1650 Ekran kartı

çalışır ama kasacaktır tabiki en uygun ayarları bulursun artık deneyerek

Tamam dostum saolasın
  • Oyun bitti. EA Games'i tebrik ediyorum burdan gerçekten görsel şölendi
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_fb_fb

quote:

Orjinalden alıntı: heman_

yha ben bu yerçekimsiz yerde takıldım kaldım ne yapcamm

Dead Space™ (ÇIKTI)

orda jeneratorlerden birini alıp karsıdaki yere koycaksın etrafta var zaten bi ton jenerator.Al birinde uygula,

ayrıca orası yercekimsiz ortam nişan alıp duz bi zemine bakarak ctrl ye basarsan oraya ucarsın ,

* Military Suit
    * 50K Credits
    * 10 Power Nodes
    * Impossible Mode
    acılıyormuş.

http://mycheats.1up.com/view/section/3163490/24920/dead_space/xbox_360 buradada oyunun ingiliczce tam çözümü var , bakabilirsiniz takıldıgız yerde .

saol geçtim

• arkadaşlar benim oyun hakkında bir problemim var yardım ederseniz sevinirim

oyuna başlıyorum ilk başta konuşmalar bitiyor ve karakterimizin kontrolü bana geçtiğinde karakter sürekli yukarı bakıyor.. aşağı doğru mouse ile bakmaya çalışsam da yukarıya kayıyor.. mouse'umda hata yok yani bozuk değil.. heryerde bu sorunun çözümünü aradım ama bulamadım
  • Vncy'yi kapa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nvidiati

arkadaşlar benim oyun hakkında bir problemim var yardım ederseniz sevinirim

oyuna başlıyorum ilk başta konuşmalar bitiyor ve karakterimizin kontrolü bana geçtiğinde karakter sürekli yukarı bakıyor.. aşağı doğru mouse ile bakmaya çalışsam da yukarıya kayıyor.. mouse'umda hata yok yani bozuk değil.. heryerde bu sorunun çözümünü aradım ama bulamadım

PC ye joystick felan bağlı ise bu soun oluyor,bazı arkadaşlara oldu 8 ve 9 uncu sayfalarda var çözümü.

• yahu ne harika silahlar var bu oyunda keşke hepsini bir alabilsek sadece 4 tane ile sınırlı olması kötü.. birde bench olayı yavaş ilerliyor oyun bitene kadar bir silahı bile tamemen modifiye etmek çok zor

"line gun" en harika silah bence ikincil atışıda çok etkili
  • Oyunu demin bitirdim, ancak son videoda sandalyeden düşecektim az kalsın Neyse, sürprizi kaçmasın. Oyunu bitirince "Impossible" zorluk seviyesinin yanında, Level 6 Suit, yani diğer adıyla Military Suit açılıyor. Oyunu bitirdikten sonra ana menüden "Continue" derseniz yeni oyuna önceki oyunu bitirdiğiniz zorluk seviyesinde(örneğin medium) ve karakterinizin son hali ile ekipmanıyla başlarsınız. Military Suit'i giyip çektiğim görüntüler aşağıda.

Not: Bu Military Suit Level 6, fakat sanırım ilerde Level'ı daha da artıyor. Ama sıkıldığım için devam etmedim. İlk Store'da bunu giyip hemen çektim resimleri.
    Not 2: Xbox 360 ve PlayStation3'te kullanıcılara, indirilebilir Suit'ler sunulmuş fakat PC'de böyle bir seçenek yok. Konsollara özel Suit'leri Youtube'dan görebilirsiniz.

Dead Space™ (ÇIKTI)
     Dead Space™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 8 Kasım 2008; 21:19:06 >

• burada kaldım yahuu ne yapcamm yerçekimi yok yine

Dead Space™ (ÇIKTI)
  • Mouse kilitlenmesine bir çözüm var mı?
    Mouse'nin sağ tuşu takılı kalıyor bazen hiç birşey fayda etmiyor.
    Vsync'yi açtım kapadım ama yinede olmadı..
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.