Şimdi Ara

Dead Space %100 Türkçe Yama | Oyun Çeviri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
13.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tekrar oynamak için iyi bir bahane oldu.Serinin devamı da çevrilecek mi?
    Arrow # Band Of Brothers # Boardwalk Empire # Breaking Bad # Da Vinci's Demons # Daredevil # Game Of Thrones # Gotham # It's Always Sunny in Philadelphia # Leyla İle Mecnun # Mr.Robot # OZ # Person Of Interest # The Blacklist # The Strain # True Detective # Sherlock Holmes # Spartacus # Vikings

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Tekrar oynamak için iyi bir bahane oldu.Serinin devamı da çevrilecek mi?

Evet
    AMD Ryzen 7 5800X3D // NZXT Kraken X62 // ASUS Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II // MSI RTX 5080 16G VANGUARD SOC LAUNCH EDITION // G.SKILL RIPJAWS DDR4 3200 Mhz CL16 2x16 GB // Corsair HX850i // Phanteks Enthoo Evolv ATX TG // WD_BLACK SN850 1TB // LG Ultragear 27GN880-B // Lenovo Legion R27qe // XPG Summoner Cherry MX Blue // Logitech G903 // Edifier M3200 2.1

Ibanez RG370AHMZ-BMT // Behringer U-PHORIA UMC204HD // BIAS FX 2 Professional
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

Bir de üye olma zorunluluğunu kaldırsanız çok güzel olacak ya neyse..
    Elinize sağlık.

Bu konuda zaten bir düşüncemiz vardı, bir iki güne bu konu hakkında bir yenileme görebilirsiniz forumda

Teşekkürler, iyi çalışmalar.
    Teknolojik ürün incelemeleri ►►► YouTube Kanalımı Ziyaret Edin◄◄◄
  • Teşekkürler arkadaşım.

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

sitenize giremiyorum oyunçeviri dead space 2 tr yamayı indiremiyorum haliyle

Sorun yok gibi duruyor site. Ben girebiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 7 5800X3D // NZXT Kraken X62 // ASUS Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II // MSI RTX 5080 16G VANGUARD SOC LAUNCH EDITION // G.SKILL RIPJAWS DDR4 3200 Mhz CL16 2x16 GB // Corsair HX850i // Phanteks Enthoo Evolv ATX TG // WD_BLACK SN850 1TB // LG Ultragear 27GN880-B // Lenovo Legion R27qe // XPG Summoner Cherry MX Blue // Logitech G903 // Edifier M3200 2.1

• quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

sitenize giremiyorum oyunçeviri dead space 2 tr yamayı indiremiyorum haliyle

Sorun yok gibi duruyor site. Ben girebiliyorum

allah allah ben giremiyorum site inanılmaz yavaş oluyor :/

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özger

Teşekkürler arkadaşım.

Çeviriniz yardımıyla geçen hafta oyunu bitirdim. Gayet keyifli ve korku dolu bir deneyim oldu. Sıra 2. oyuna geldi. Tekrardan teşekkürler.
  • ilk oyunda başladım 2. bölümden sonra türkçe yamasını gördüm ve yükledim. Şu an 5. Bölümdeyim bir sıkıntı olmadı. Gayet güzel ve eğlenceli oyunmuş. Konuya tam hakim olarak oynamak da cabası. Teşekkür ederim

• Türkçe oynamanın verdiği zevk bambaşka, özellikle şu doktorun neden bahsettiğini anlamak güzel oldu, olur olmadık yerde çıkıp bi gıdımlık umudumuzu bitirmekte üstüne yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

🖥️ CPU : i7 11700K 3.60 GHz👁️ GPU : ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 3070 Ti 8GB♻️ Mainboard : ASUS Prime-Z590 A🧠 Memory I : VENGEANCE RGB PRO SL 32GB (4x8GB) DDR4 DRAM🖴 SSD : Samsung 870 EVO + Samsung 970 EVO Plus NVMe™ M.2 SSD📺 Monitor I : LG 27" 27GN800-B 144Hz 1ms QHD📺 Monitor II : Samsung 27" LS27F350F🎙️ Mic : HyperX Quadcast📷 Webcam : Logitech C922 Pro⌨️ Keyboard : Razer Ornata Chroma🖱️ Mouse : Razer Basilisk V3📦 Case : Xigmatek Aquarius Plus❄️Watercooler : Corsair iCUE H150i Elite Capellix 360mm📟 Capture Card : Elgato HD 60 X🔈 Speaker : PreSonus® Eris® E4.5 + PreSonus® Eris® Sub8🎚 Monitoring Controllers : PreSonus® MicroStation-BT🎧 Headphones : Beyerdynamic DT770 Pro / Bang &amp; Olufsen Beoplay H4 RAF Camora🪑 Chair : Razer Iskur X💡 Lighting : ExoduS 10" Ring LED Light🔌 PSU : Corsair RM750🌐 ISS : Turkcell 500Mbps Download / 50Mbps Upload🎮 Console : Playstation 5
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.