Şimdi Ara

Dead Rising 2 Hakkında Görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yabancı Forumlardan olumlu yorumlar geliyor aramızda oynayan var mı Ps3, xbox ve PC için çıkmış 3 versiyonda şu an nette bulunuyor.

[DHTUBE=]http://www.youtube.com/watch?v=xhQhOrW39yU[DHTUBE=]

http://www.youtube.com/watch?v=xhQhOrW39yU

• Dandik Japon oyun piyasasinin oyunculara son armagani. Adamlarin kafalari hala 10 sene öncesinde duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Dandik Japon oyun piyasasinin oyunculara son armagani. Adamlarin kafalari hala 10 sene öncesinde duruyor.

Oyunu oynadınmı acaba ? Neye göre dandik diyorsun
  • bence cok güzel görunuo
  • Bende merak ettim açıkçası neden dandik olduğunu?
  • oyun geldi arkadaşlar satışta ve takasta
  • İlk oyunu bitirmemiş arkadaşlara biraz garip gelebilir oyun ve oyundaki zaman kavramı.
    Ama save sistemi tamamen değiştirildiği için dahada oynanası bir oyun olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çoluk çocuk oyunu gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: nervous breakdown

çoluk çocuk oyunu gibi geldi bana

Çoluk çocuğun anlayamayacağı kadar kapsamlı bir oyun bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: StubB

quote:

kapsamlı
  • USB Hdd'ye atiyorum birazdan PS3'te oynucam yorumlarimi yazarim.

Edit: External usb'den calismadi ftp ile icine atip denerim artik aksama napayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 20 Eylül 2010; 21:03:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

quote:

Orijinalden alıntı: StubB

quote:

kapsamlı

Anlamazsın Demiştim

• oyun gayet güzel 1 incisinide oynadım save sorunu vardı ... bu oyunda gıderılmıs bence oynasılması gereken türünün tek örenegi olabılecek bır oyun
  • Baya bir oynadım çok zevkli oyun şiddetle tavsiye ediyorum sayısız zombi ekranda parça pinçik edip yolumuzu açıyoruz tempoyu koruyan bir hikaye yapısıda var ben bu kadar sürükleyici bir oyun beklemiyordum çok az bişey ingilizce biliyorsanız hemen konuyuda kapıyorsunuz....

Karakterimiz iftaraya uğruyor sevdim ben bu işi zombiler şehri basmış 3 gün içinde yardım gelecek askeriyeden o süre içinde kendini temize çıkarması lazım tabi bu sırada kızıda hasta onada 24 saate bir çok zor bulunan bir ilaç bulmalı oyun beklemediğim kadar iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Baya bir oynadım çok zevkli oyun şiddetle tavsiye ediyorum sayısız zombi ekranda parça pinçik edip yolumuzu açıyoruz tempoyu koruyan bir hikaye yapısıda var ben bu kadar sürükleyici bir oyun beklemiyordum çok az bişey ingilizce biliyorsanız hemen konuyuda kapıyorsunuz....

Karakterimiz iftaraya uğruyor sevdim ben bu işi zombiler şehri basmış 3 gün içinde yardım gelecek askeriyeden o süre içinde kendini temize çıkarması lazım tabi bu sırada kızıda hasta onada 24 saate bir çok zor bulunan bir ilaç bulmalı oyun beklemediğim kadar iyi

hell yeahh hemen alıyorum

• oyunu aldım bir iki saat oynadım

oyunda bi amaç yok vur kır parçala

capcom artık hiç düzgün oyun yapamıyo bunu alcanıza read dead redemtion u alın on basar
  • Korku oyunu değil ki bu niye kötü olsun amacı eğlence eğlence türünü sevmiyorsan oyuna laf atman mantıksız.Bir nevi left 4 dead gibi bu oyun.
  • @Origami Killer şakamısın sen:D oyunda ama yokmu hadi be ordan:D oyunda hiçbir amaç olmaz ise sırf yolunu açmak amacı ile zombi öldürsün ayrıca ps3 e daha çıkmadı ne ara aldın oynadın neyse:D
  • Valla bende bikaç saat oynadım.Başlarda oyunu oynayasım vardı ama en son olan yarım saat oynayıp level atladıktan sonra görevi yapayım deyip, ölüp,en baştan başlayınca hiçte açasım yok.:(
  • Bakalım ps3 te dead rising 2 nasıl olacak, ilk oyunu xbox360 da 4 kez bitirmiştim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.