Şimdi Ara

dead island save yapamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
10.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun gördüğüm üzere checkpoint üzerine kurulu 4-5 kere gir çık yaptım oyunda ilerledim sol altta game save yazmasına rağmen oyuna baştan girdiğimde
    continue seçeneği açılmıyor, patch falanmı gerek?

• Hangi versiyon kurulu?
  • reloadedmiş versiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamplay -- 25 Eylül 2011; 3:54:28 >
  • yokmu yardım edicek
  • Bende de vardı aynı sorun, steam_appid.txt dosyasını açıp, mevcut rakam yerine "13140" yazınca düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

Bende de vardı aynı sorun, steam_appid.txt dosyasını açıp, mevcut rakam yerine "13140" yazınca düzeldi.

bi bilgiye nerden ulaştınız? denedim ama oyundan çıkınca sayı eski haline dönüyor ve durum aynı
  • Değiştirmeden önce dosyanın salt okunur özelliğini kaldır, değiştirdikten sonra tekrar salt okunur olarak ayarla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

Değiştirmeden önce dosyanın salt okunur özelliğini kaldır, değiştirdikten sonra tekrar salt okunur olarak ayarla.

denedim olmuyor, diğer bi dh başlığında bu problem yaşamış arkadaş. update 3 fix save indir hallolur yazmış biri indirdim attım dosyaları bu sefer hiç açılmıyor oyun deliricem. yazılan mesajlarda steam adı çok geçiyor ne ilgisi var oyunla, bende kurulu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamplay -- 26 Eylül 2011; 21:09:50 >
  • biraz ingilizcen varsa ve araştırırsan bulabilirsin tunngle sitesinde bi anlatım vardı galiba
  • arkadaşalr bu kahroalsı oyunun normal setuplu versiyonu yokmu acaba netten indirdiğim her sürüm ya steam istiyor yada active key istiyor delikanlı olan yardım eder
  • Dostum bahsettiğin versiyonu dün kurdum, sonrada update yaptım. Biraz oynadım, senin konun aklıma geldi, oyundan çıkıp tekrar girdim, kaldığı yerden devam etti... (Yani tam anlamıyla oyunu kapatmadım, oyunun ana menüsüne döndüm, continue seçeneği vardı, işe yaradı) - (Acaba tekrar baştan girince gidecekmi kaldığım yer?)
  • arkadaslar elınde 1.3.0 versıyon save dosyası olan varsa paylasabılırmı
  • Arkadaşlar oyun save'lerini nere kaydediyo bulamadım hiç bi yerde
  • Ben Update 2'yi yükledim ve artık Continue tuşu açılıyor, yani kaldığın yerden devam edebiliyorsun.
  • BENDEDE VAR AYNI SORUN.BEN CD'SİNİ ALDIM KORSAN OLDUGUNU BİLE BİLE.FAKAT OYUN SAVELENMİYOR.BİR GÜN DENEMEK İÇİN BAYA BİR İLERDEDİM SOL ALTTA DA GAME SAVED YAZMASINA RAMEN; ESC-OUT GAME-YES YAPTIM.PLAY YAZİODU.CONTİED GİBİ Bİ YAZI YOKTU VE EN BAŞTAN BAŞLAMAK ZORUNDA KALDIM.OYUNU BIRAKTIĞIM YERDEN DEVAM EDEBİLMEK İİÇİN NE YAPMALIYIM BİLEN BİRİ LÜTFEN YARDIM ETSİN....
  • quote:

Orijinalden alıntı: death1905

BENDEDE VAR AYNI SORUN.BEN CD'SİNİ ALDIM KORSAN OLDUGUNU BİLE BİLE.FAKAT OYUN SAVELENMİYOR.BİR GÜN DENEMEK İÇİN BAYA BİR İLERDEDİM SOL ALTTA DA GAME SAVED YAZMASINA RAMEN; ESC-OUT GAME-YES YAPTIM.PLAY YAZİODU.CONTİED GİBİ Bİ YAZI YOKTU VE EN BAŞTAN BAŞLAMAK ZORUNDA KALDIM.OYUNU BIRAKTIĞIM YERDEN DEVAM EDEBİLMEK İİÇİN NE YAPMALIYIM BİLEN BİRİ LÜTFEN YARDIM ETSİN....

kürek değiştirin.
  • bende save dosyasi yok.BEN OYUNUMU OYNUYORUM SONRA OUT GAMEDE FLAN NEYDİSE ARTIK YIKLAYIP YESE BASIP ÇIKIOM ERTESİ GÜN OYUNA GİRDİĞİMDE DEVAM TUSU BAILMIYOR SOLUK EN BAŞA DÖNÜYOR.HEP EN BAŞTANDAN OYUN OYNANMASKİ.ÇÖZÜMÜ BİLEN CEVAPLASIN LÜTFEN...!
  • YANİ DAHA AÇIKLAYICI ŞEKİLDE? @Cihathalitt
  • BEYLER BEN HER YOLU DENEDİM DEFALARCA CİKİP FARKLİ YONTEMLERLE GİRDİM AMA SONUNDA COZDUM: 3MGAMES GİBİ BİR SİTEDEN UPDATE 1+CRACK İNDİRİP YAPTİM ARTİK OYUNU KAPASAM BİLE CONTİNUE AKTİF biraz gec oldu kusura bakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin zor hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.