Şimdi Ara

Dead Island: Riptide [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
5.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler coop için salıyı mı beklemek zorundayız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben indirdiğim gibi oynuyorum. abgx'den verification çıkmasını beklemiyorum genelde. tomb raiderı, injustice oynamıştım.
  • Bende oyunu edinicem yarın. Fakat injustice oyununu açamadım. Güncelleme gelmiş galiba rgh yi güncelleştirmem falan gerekiyormuş. Bu oyunda da inşallah açılmamazlık yapmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychotolga

ben indirdiğim gibi oynuyorum. abgx'den verification çıkmasını beklemiyorum genelde. tomb raiderı, injustice oynamıştım.

Ama Live' dan multi attınmı piyasa resmen sürülmeden önce..
  • Biraz oynadım ilk oyundan pek farkı yok. Hatta ilk oyunun makyajlanmış hali ama dikkatimi çeken sanki oyunda lag var gibi yani ne biliyim hani pc de mouse da lag olurya aynı bunda da var gibi çok garip yada bendemi sorun var anlamadım adaya kadar gittim fena değil oynanabilir 10/6.
  • quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

ben indirdiğim gibi oynuyorum. abgx'den verification çıkmasını beklemiyorum genelde. tomb raiderı, injustice oynamıştım.

evet attım. tom raider, injustice oynadım online olarak. hitman'de oynamış olabilirim tam hatırlamıyorum. bugunde dead island'da oynadım. benim gibi oynayan biri daha vardı kraken tr diye. burayada üyeliği vardır belki. microsoft'un oyunları dışında verification çıkmadan oynadığında pek ban tehlikesi olmuyor bildiğim kadarıyla.
  • quote:

quote:

quote:

evet attım. tom raider, injustice oynadım online olarak. hitman'de oynamış olabilirim tam hatırlamıyorum. bugunde dead island'da oynadım. benim gibi oynayan biri daha vardı kraken tr diye. burayada üyeliği vardır belki. microsoft'un oyunları dışında verification çıkmadan oynadığında pek ban tehlikesi olmuyor bildiğim kadarıyla.

Evet burda o üye. O zaman seni ekleyeyim beraber coop atarız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

olur hocam oynarız. tag: kaptan yulaf benim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

olur hocam oynarız. tag: kaptan yulaf benim.

Tamam berkgamer benim de..

• Kayıkla gezerken xbox kendinden geciyor, bildiğin can cekisiyor.
  •  Dead Island: Riptide [ANA KONU]

Dead Island: Riptide'ın İnceleme Puanları Göründü

2011'de çıkış yapan Dead Island'ın devam oyunu niteliğinde geliştirilen ve çıkışına çok az bir süre kalan Dead Island: Riptide'ın ilk incelemeleri yayınlandı ve oyunun aldığı puanlar gün yüzüne çıktı.

Aşağıda tam listesini bulabileceğiniz incelemeler arasında 5 üzerinden 4 gibi puanlar görsek de, genel olarak puanların beklenenin altında olduğunu söyleyebiliriz. PC için Metacritic ortalaması 80, konsollar içinse 70 olan ilk oyunun ardından bu puanlar oyunun fazla gelişmediğinin göstergesi. Ancak oyun, co-op modu sayesinde yine kendisini aldıracaktır.

Eurogamer – 6/10
    IGN – 7.2/10
    GameSpot – 4/10
    MKGaming – 3/5
    Destructoid – 5/10
    VentureBeat – 65/100
    GodisaGeek – 7/10
    GamingBolt – 7/10
    VGU – 60/100
    SavingContent – 3/5
    PSU – 7.5/10
    BagoGames – 4/5
    OPM – 5/10

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dead_Island_Riptidein_inceleme_Puanlari_Gorundu-37497.htm

• Nedense puan konusunda acımasız davranıyorlar bu oyuna. İlk oyun temiz 85 lik bir oyundu. Bu oyunu oynamadım yorum yapamayacağım ama ilk oyundan geriye gideceğini düşünmüyorum.

• Eğlencesi yeter.
  • gamespot 4/10 ilginç...

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

gamespot 4/10 ilginç...

Oyun bildiğin ek paket hocam, bir değişiklik yok ki. Hani 1 de olmayıp 2 de olan bir yenilikte yok. Bir tek motorlu kayık dışında. Menüde çalan müziğe kadar herşey aynı. Bazı yerlerde frame rate o kadar düşüyor ki bildiğin süper slowmo oluyor, evlere şenlik.

ek paket olarak çıkarsalar daha hayırlı olurdu onlar için.

Esas oyunun bir sonraki olacağını belli ediyorlar bazı işaretler le.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 23 Nisan 2013; 9:52:20 >
  • Oyunu oynayan var mı acaba?
  • Arkadaşlar bu Dead İsland neden bu kadar zor bir oyun ? Bu yenisi yine biraz daha az zor olmuş. Ama ilk oyunun goty versiyonu var. Acayip zor silahla Headshoot çekiyorum ölmüyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

gamespot 4/10 ilginç...

Oyun bildiğin ek paket hocam, bir değişiklik yok ki. Hani 1 de olmayıp 2 de olan bir yenilikte yok. Bir tek motorlu kayık dışında. Menüde çalan müziğe kadar herşey aynı. Bazı yerlerde frame rate o kadar düşüyor ki bildiğin süper slowmo oluyor, evlere şenlik.

ek paket olarak çıkarsalar daha hayırlı olurdu onlar için.

Esas oyunun bir sonraki olacağını belli ediyorlar bazı işaretler le.

1. oyun Co/op'la çok eğlenceliydi,2'yi topluca almayı planlıyoruz ama ikileme düşürdü bu Gamespot.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verilen puanlara gore oyun oynuyarsaniz hic oynamayin beyler.

• Oyunun bağlantı sorunları var 4. kişi olarak çok nadir girebiliyorum coopa..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.