Bildirim
Dead Island Ana Konu ve Yardımlaşma*Zombie Of The Year Editon*(PS3-X360-PC) (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
-
En çok beklediğim oyunlardan biri. 4 kişi coop
İnsan daha ne ister...
_____________________________ Psn: Yigitalp00 -
-
-
Techland in yeni gelistirdigi Chrome Engine 5 oyun motoru gayet guzel. Bilhassa Call of Juarez The Cartel oyununda bu belirgin bir hal aliyor. Dead island dada Chrome Engine 5 i kullanicaktir sanirim emin degilim. Oyun ici vidyolar geldikce daha cok bilgi sahibi olabiliriz. Epey eglenceli bir oyun olacagi asikar. _____________________________ 
-
SIPAHI hocam bu görüntüler Oyunici mi ? _____________________________ -
fps iyi bir tür ama bu oyuna yakışmaz ki.Eğer fps olcaksa direk 1-0 malup başlarlar. _____________________________ -
bu görüntüleri neden gösteriyolarki oyun fps olucaksa _____________________________ -
niye öyle olsun left4 dead 'da fps kötümü yo hatta çok zevkli şuan çoğu oyundan zevkli harika bir deneyim l4d2 _____________________________ Gerçeği bulacaksınız ve gerçek sizi özgür kılacak. -
Co-op kesin olacaksa alınır bu.4 kişi dehşet zevkli olur valla. _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: AnotherDay
Co-op kesin olacaksa alınır bu.4 kişi dehşet zevkli olur valla.
Dadından yenmez diyon deeemii_____________________________ Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
Final Fantasy Fun Club PSN:Kazuya1981 (HK) Final Fantasy Forever
Her Final Fantasy Oyununun Geçtiği Dünya Haritası , Karakterleri ve Hikayesi Farklı Biçimde Tasarlanmıstır , Hiçbir Seriyle Kıyaslanamaz. https://bozukanalog.wixsite.com/website/bozukanalog
Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa -
@ Unzerstörbar oyun ici oldugunu tahminetmiyorum, daha cok cizim gibi geldi bana. Fakat yapimci firma Techland in daha onceki Chrome Engine 4 yerine Call of Juarez The Cartel oyunu icin yeni gelistirdigi Chrome Engine 5 oyun motorunu bu oyunada kullanicaktir. Gorsel anlamda yine cok cok buyuk beklenti icinde degilim 8 not ortalamasi gorsellik adin bu oyun icin ust seviye olur. Ama AnotherDay kardesimin dedigi gibi co op gibi secenekler dead island i hayli eglenceli kilacak ve epey hos vakit gecirmemize vesile olucaktir. Umarim :) _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: SiPAHi_
@ Unzerstörbar oyun ici oldugunu tahminetmiyorum, daha cok cizim gibi geldi bana. Fakat yapimci firma Techland in daha onceki Chrome Engine 4 yerine Call of Juarez The Cartel oyunu icin yeni gelistirdigi Chrome Engine 5 oyun motorunu bu oyunada kullanicaktir. Gorsel anlamda yine cok cok buyuk beklenti icinde degilim 8 not ortalamasi gorsellik adin bu oyun icin ust seviye olur. Ama AnotherDay kardesimin dedigi gibi co op gibi secenekler dead island i hayli eglenceli kilacak ve epey hos vakit gecirmemize vesile olucaktir. Umarim :)
Iki arada kaldim valla Hocam.
Yukarda daha iyi görüntüler var ve Oyun ici denmis. Benim fikrimi soracak olrsan , bende inanmiyorum oyun ici görüntünün bu sekilde olacagini.
Oyun ici görüntüler gercekten bu sekilde olursa Cok iyi oolur._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
quote:
Orijinalden alıntı: AnotherDay
Co-op kesin olacaksa alınır bu.4 kişi dehşet zevkli olur valla.
Dadından yenmez diyon deeemii
Koparız.
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki