ben ddts100 ü 1 ay kadar önce aldım. ve cok memnunm özellikle sormak istediğin birşeyler var ise benimle beraber bir cok bilgili arkadaşlarımızda yanıtlayabiliriz. ben creative audigy 2 ile kullanıyorm ve speaker olarakda t6060 lar var. su an icin gayet memnunum sistemden. her nekadar dvd audio ları bir türlü çalamadıysamda dvd ve filmlerde gercekten cok memnunum...
Kaça aldın ve nereden,teşekkürler.
su anda bulmanız cok zor ve sıfır fiyatı en son 270 ytl civarında idi ancak lone star arkadasımız daha ayrıntılı bilgi verirse fiyat konusun daha iyi olur..
lone star hocam bir de ddts 100 için öp3 performansını düşürdüğü söyleniyor doğrumu sence ??
PM attım...
valla bende aldıgımda 280ytl idi..
mp3 performansına gelince ben birşey farketmedim. yani bi anormallik yoktu.. dedigim gibi audigy2 ile digital out olarak kullanıyorum ve dts den de t6060 lara bağlıyorum ama t6060 yerine megaworks veya muadili bir speaker seti ile cok daha iyi performans verebilir gibime geliyor.
aklıma gelen bir nokta da dvd audio meselesi. eskiden sony marka a/v reciever ıma baglıyordum audgy den spdif ile ve creative içinden cıkan demo dvd-audio yu sorunsuz biçimde dinleyebiliordum. Ama bu ddts den sonbra ne yaptıysam bi türlü dvd audio ve dts kayıtlardan stereo dısında ses alamadım.
audigy 2 decode ediyor sorunsuz dvd audio ları biliorum ama spdif out ile ddts100 e verdiğimde sanırım ddts 100 decoder olarak çözemiyor ama tam emin degilim bu aksam tekrar deneyip sonucu yazabilirim
quote:
dvd audio ve dts kayıtlardan stereo dısında ses alamadım.