Şimdi Ara

DDR4 ana kart ile DDR5 ekran kartı uyumlumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus Maxımus vııı Ranger ile Asus gtx 1060 6gb ekran kartı aldım ama ekran kartım galiba çalışmıyor çünkü en basit oyunda bile kasıyor. Bununla ilgili bir konu açtım zaten. Merak ettiğim konu sorunun kaynağı bu olabilirmi ? Teşekkürler.

• hayır yok öyle bir durum ddr4 ram için geçerli bir kural pcie slotları ddr5 ramlerden daha fazlasınada gücü yeter mesela gddr5x gibi...
  • Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    Anladım peki sorun ne olabilir ? Windows 10 orjinal değil bundan kaynaklı bir durum olabilirmi? Çünkü geforce yüklerken windowsun bu sürümü için uygun değil yazıyor.
  • bende senin gibi win10 kullanıyorum ama öyle bir sorun yok bence driverları komple sil ve otomatik driver güncellemesi yap

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

64bit seçiyor musun oradan emin misin?

http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/107121

bak bu win10 64bit gtx1060 için driver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyağı -- 20 Eylül 2016; 20:46:12 >

Hemen deniyorum.

Sonuç bu.
  • bence anakartın ddr3 ise ddr3 ekran kartı ddr ne ise onu takın seninki ddr4 ddr4 ekran kartı tak yoksa performans alamazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anakarti degis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veyler sacmalamayin ne alakasi var ddr4 ekran karti falan. Dosrum bende bir program var sen bu yazdigimi alintilayip cevap vee yada ozel mesaj at aksam eve geldigimde atayim orjinal yaparsin Windows'u bide oyle deneriz. Tabi etkinlestirmediysen Windows'unu.

Bu arada aramaya dxdiag yaz ordan Ekran sekmesinde bak 1060 yaziyor mu ekran karti olarak.

Belki monitoru kasaya baglarken anakartin girisine baglamissindir islemcinin grafik kartini kullaniyor olabilir.

Aklima baska yol gelmedi hocam bi dene bunlari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreeogann -- 21 Eylül 2016; 6:27:53 >
  • Son 3 kişi şaka yaptı sanırım
    Edit 3. kişi ciddi konuşmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanax70 -- 21 Eylül 2016; 9:31:27 >
  • Windowsun hangi sürüm ? Dün de biri sorun yaşamış driveri güncelleyememiş diye.
  • Windows 10'un en az 1511 sürümünde olması gerekiyor. Windowsun upgrade tool aracını indirip güncelleyiniz.

@oscar_pc
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakupeskn

bence anakartın ddr3 ise ddr3 ekran kartı ddr ne ise onu takın seninki ddr4 ddr4 ekran kartı tak yoksa performans alamazsın

Bunu ciddi olarak mı yazdın?

Hani eğer ciddi ciddi böyle bir öneride bulunduysan sen kimseye yardımcı falan olmaya çalışma.
    "BENCE" ile başlayan bir cümle ile fikrini beyan et tabi ama tam kavrayamadığın bir konu ile ilgili öneri vermeden önce konuyu bildiğinden emin ol.

Senin önerine göre sana bir soru sormak istiyorum o zaman.
    Bana GTX 1070 GDDR5 veya R9 390X GDDR5 takabileceğim DDR5 destekli bir anakart önerebilir misin lütfen? Ben bulamadım da yardımcı olabilirsen çok makbule geçer.

• yakupeskn kullanıcısına yanıt
    ekran kartını ramin slotuna takmaya çalışma bak kırılır sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overclockmanyağı

ekran kartını ramin slotuna takmaya çalışma bak kırılır sonra

Bak hatta naaap biliyo musun.
    DDR3 1333MHz RAM ile DDR2 667MHz RAM'i birleştirip ekran kartı slotuna sokarsan DDR5 2GHz oluyormuş.
  • eskiden burada yapilan bir sarcasmi insanlar anlardi artik anlayamiyor

• Arkadaşlar sorun windows'daymış bugün gittim orjinal windows 10 aldım ve kurdurdum şuanda tamamen çalışıyor herkese teşekkürler. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayakliPC

quote:

Orijinalden alıntı: yakupeskn

bence anakartın ddr3 ise ddr3 ekran kartı ddr ne ise onu takın seninki ddr4 ddr4 ekran kartı tak yoksa performans alamazsın

Bunu ciddi olarak mı yazdın?

Hani eğer ciddi ciddi böyle bir öneride bulunduysan sen kimseye yardımcı falan olmaya çalışma.
    "BENCE" ile başlayan bir cümle ile fikrini beyan et tabi ama tam kavrayamadığın bir konu ile ilgili öneri vermeden önce konuyu bildiğinden emin ol.

Senin önerine göre sana bir soru sormak istiyorum o zaman.
    Bana GTX 1070 GDDR5 veya R9 390X GDDR5 takabileceğim DDR5 destekli bir anakart önerebilir misin lütfen? Ben bulamadım da yardımcı olabilirsen çok makbule geçer.

Allahım sana geliyorum ciddiyet olabilir mi orada ekran kartlarındaki ddr sadece mimari anakartların slotları ddr2 ve üst ddr destekler sıkıntı olmaz senin sorununda cevabı yok pahalı Bi ddr4 anakart alıp tak kullan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oscar_pc

Sonuç bu.

İşlemcin nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawk-Claw

Windows 10'un en az 1511 sürümünde olması gerekiyor. Windowsun upgrade tool aracını indirip güncelleyiniz.

@oscar_pc

merhaba windowsun güncelleme kısmından güncellesek aynı yere geliyormu?

windows 10 umun hangi sürüm olup olmadığı ne fark ederki acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.