Şimdi Ara

ddr333 mü acaba??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaşlar bi sorum olacak.Şimdi ben bilgisayarı aldığımda ram in sadece markasını seçmiştim ama bu mhz ddr kaç fln o konuyla alakalı bilgi almamıştım.Şimdi bi ram daha almak istiyorum anakartım dual channel ı destekliyo bu yüzden aynı mhz hızında aynı markadan bi ram alıcam fakat işte bu bilgileri bilmediğim için ne alacağım da belli değil..
    Bu yüzden everest le bi rapor çıkarttım ram hakkında çıkan raporda pc2700 (166mhz) yazıyodu.Şimdi 166mhz aslında 333mhz olabilirmi acaba?Çünkü gittigidio da adamın biri ram satarken benim hazırlattıım raporu hazırlatmış yayınlamış orda pc3200 (200mhz) diyor.Ve bu adam kingston ddr400 ram satıyor 2 adet.
    Yardım ederseniz en azından çalışırsanız iyi olur teşekkürler.



  • PC2700 ramler 333MHz'dir.
  • wauww ne kadar çabuk yanıt geldi.Teşekkür ediyorum kardeş peki o 200mhz 166mhz ne oluyo.Test yapınca sonuçlar öyle çıkıo?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xenlie

    wauww ne kadar çabuk yanıt geldi.Teşekkür ediyorum kardeş peki o 200mhz 166mhz ne oluyo.Test yapınca sonuçlar öyle çıkıo?

    CPU-Z, Everest gibi programlarda ramlerin frekans değerlerinin yarısı gösterilmekte. 400MHz olan bi ram 200, 667MHz olan bir ram 333MHz.... gibi gösterilmekte. Yani orada yazan değerin 2 katında çalışmakta.
  • Çok teşekkürler saol
  • PC****
    yıldızların yerinde yazan rakamları 8e bölerseniz RAM'in frekansını bulursunuz (337 çıksa da 333 olduğunu tahmin etmek zor olmamalı )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RAMİM DUAL Mİ NASIL ANLARIM
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.