Şimdi Ara

ddr2 tek slotta 4gb ram için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar şu anda hi level marka ddr2 ve tek parça halinde 4gb ram kullanıyorum. Bu kullandığım ramin aynısından alıp 8 gb yapmak istiyorum ama bir türlü bulamadım. Bu rami bulacağım bir yer bilen var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.



  • 4gb tek slot ddr2 bellek bulunmamakta :) notebooklarda var bitek sanırım :)
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    hayır pc'de de var.

    kendim bizzat 7 ay önce sattım 4gb 800 mhz tek slot bigboy ram. Sadece nadir bulunuyor o kadar. Konu sahibi de bu yüzden bulmakta zorlanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 14 Eylül 2014; 3:27:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdullah_macun

    arkadaşlar şu anda hi level marka ddr2 ve tek parça halinde 4gb ram kullanıyorum. Bu kullandığım ramin aynısından alıp 8 gb yapmak istiyorum ama bir türlü bulamadım. Bu rami bulacağım bir yer bilen var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.

    http://www.bilendenal.com/Urunler/bigboy-4gb-ddr2-800mhz-cl6-masaustu-bellegi-modul---b800d2c6-4g-1780.html

    f/p olarak değmez ama bilesiniz. Yeni sistem toplasanız daha mantıklı.

    2.elde bazen 2-3 ayda bir satan denk geliyor, 100-150 arası fiyat biçerler, yakalarsanız değebilir, ama hiç birinin garantisi olmaz ve çoğunlukla yıllardır kullanılıyordurlar.

    not: LGA 775 sistemde 8gb ram gereksiz. Neden derseniz, an itibariyle bu rami gerektirecek oyunları ultrada açamazsınız. LGA 775'in klası artık bunlar için yetersiz. Ekran kartınız yüksek olsa bile en iyi işlemcisi qx 9770 bile i3 3225'den güçsüz. Dolayısıyla elinizdeki işlemci ve ekran kartını söylerseniz bir tavsiyede bulunabilirim. Bizzat kendim aylar önce q9550 @3.8 ghz, gtx 660 ve 6 gb ram kullandım, ram kesinlikle yeterliydi. Ekran kartına biraz darboğaz yaptığı oyunlar oluyordu. Bu 4 ghz denemelerimde de değişmedi. LGA 775'in soket yapısı ile ilgili bir şey, eski bir soket artık o ama yine de q9400 ve ötesi için hala iş görüyor. O.C yaptıktan sonra tabii. Aradaki farkı biliyorum çünkü i5 2500k'ya geçtikten sonra fark gece ve gündüz gibiydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 14 Eylül 2014; 3:36:58 >




  • abdullah_macun kullanıcısına yanıt
    www.bilendenal.com da bulamadığınız tüm bellek ürünlerini bulabilirsiniz ama 4 GB DDR2 ürün olması gerekenden fazla pahalı dünyada. O nedenle de sitemizde de yüksek . Bunu satın almak yerine yeni makine düşünmek daha mantıklı olabilir.
  • Verdiğiniz fikirler için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi eski bir ram olduğu için bulmakta zorlanıyordum. Aslında bilgisayarımdan memnunum fakat bazen yoğun kullandığımda takılıyor. Ben de ram yükselterek bu sorunu ortadan kaldırayım dedim ama söylediğinize göre astarı yüzünü geçecek. Bilgisayarım beni biraz daha idare eder. Yeni bir bilgisayar alacağım zaman yeni nesil ramler zaten hayli hayli işimi görür. Hepinize teşekkürler.
  • abdullah_macun kullanıcısına yanıt
    Hocam bnm anakartta destekliyor fakat bulamadım 2.el bakman lasım baya bi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SLowDeaD

    İlk defa bizden bellek almayın yeni sistem alın diyen bir alışveriş sitesi sahibi görüyorum Helal olsun valla.

    Merhaba

    Bilendenal daha çok teknik ağarlıklı bir yapıdadır. Satış yapmak sonra gelir bizim için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.