Şimdi Ara

ddr2 anakarta ddr5 ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamun aleyküm. Benim gigabyte m61sme-s2l ddr2 anakartım var. ekran kartım yandı. şimdi 600 watt psu ile hd 6870 ddr5 ekran kartı almak istiyorum. fakat olurmu olmazmı bilmiyorum. Bilgisayarcılara sordum olmaz diyolar. internette her yere baktım onlarda olur diyolar akıl verin lütfen 2 arada bi derede kaldım

GİGABYTE M61SME-S2L DDR2 ANAKART
    4 GB RAM
    AMD PHENOM X4 İŞLEMCİ
    500 GB HARDDİSK

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O kadar çok şey sattım ki artık liste tutmuyorum.
  • hepinize teşekkür ederim. cansınız hepiniz.

Orijinalden alıntı: jumong88

İsmini vermek istemediğim çok ünlü teknoloji mağazasında bilgisayar bölümünde çalışan arkadaş ddr'ın ne demek olduğunu bilmiyordu :D

Torpille girmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 25 Ağustos 2014; 22:32:29 >

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • Takılir

• ankart pcıexpres 16x ise alıcanız karta yeterli güç kaynağı ile olur tabiki

mesela ben athlon II 4x 620 işlemci
    ddr2 800mhz 4gb ram ile kullanıyorum ddr5 hd7790 2gb son derece güzel 500wat beoss güç kaynağım var

sen 6870 alma biti yüksek diye çok elektrik yakar ve 1gb dır o kart hem eski nesildir dx12 yi mantleyi desteklemez

hemen hemen aynı paraya r7 260x al 2gb dır windows 9 ila dx12 olur mantle var 6870 den daha performanslıdır belleği 128 bit ama 7000mhz olduğu için 128 oldunu hissettirmez

6870 den az elektrik tüketir yanina 500wat güç kaynağı alsan yeter de artar

güç kaynağı tavsiye tıkla

ekran kartı tavsiye tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II-YAKUZA -- 26 Ağustos 2014; 3:31:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alicanigdir76

Arkadaşlar selamun aleyküm. Benim gigabyte m61sme-s2l ddr2 anakartım var. ekran kartım yandı. şimdi 600 watt psu ile hd 6870 ddr5 ekran kartı almak istiyorum. fakat olurmu olmazmı bilmiyorum. Bilgisayarcılara sordum olmaz diyolar. internette her yere baktım onlarda olur diyolar akıl verin lütfen 2 arada bi derede kaldım

GİGABYTE M61SME-S2L DDR2 ANAKART
    4 GB RAM
    AMD PHENOM X4 İŞLEMCİ
    500 GB HARDDİSK

onla onun ne alakası var yahu.

bi gün ben fiyat bakıyorum ddr2 ram alıcam bi yerde satıcı elemanla şöyle bi diyalog yaşıyorum

ben - 2gb ddr2 800mhz ram varmı

satıcı- var abi

ben - ne kadar marka ne ?

satıcı- 50lira marka ? .. ?.. oem şey bilmiyorum ne

ben - peki bundan 2 tane götürsem elimdeki kingstonlar ile yan yana çalışırmı acaba yahu ?

satıcı- 2 tanemi kingstonlarmı abi kullandığım ramlar kaç gb ?

ben - 2x2 4gb canım

satıcı- 4 gb bile fazla bi bilgisayara 3 görüyo sadece

ben - o 32bitler de öyle artık bazı oyunlar 4gb a dayanıyor 6 yada 8 e yükseltmek lazım

satıcı- abi 3gb ramdan fazla kullanmaz hiçbir bilgisayar

ben - arkadaşım yeni çıkan oyunları oynuyorum bakıyorum ram 3.88gb a dayanmış gidiyor 2gb daha eklesem rahatlıcak benden iyimi biliyosun ?

satıcı- abi kullanmaz o kadar sen başka yere bakmışsın oyun oynamıyorum hiç ben ama o kadar kullanmazki kullanamaz

ben - sübhannallah şu makinede kaç gb ram var

satıcı- 2gb

ben - tamam görev yöneticisini aç bi resim bul paintle aç 15000 e 15000 yap boyutubu tamam de kaydet çık bakalım o 2g ramlı makine nolucak sonra bunu 4gb bi bilgisayarda dene hatta git 8gb ramlı bilgisayar bul 30000 e 30000 yap bak baklım gb lar nasılda uçuşuyo havada

satıcı- cık kullanmaz abi yanlışın var

ben - hadi oyunlar oyuncular hakkında bilgin yok iş amaçlı kullananlarıdamı görmedin duymadın bol ramlı makineler toplarlar autodesk için filan çizim programları için

satıcı- bilmem auto ney ?

ben - sen bilgisayar kullanıyomusun hiç

satıcı- evet

ben - facebook twitter ve youtubeden başka bişeye girdinmi hiç hayatında ?

satıcı- nadiren hep onlara takılıyom

ben - belli belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II-YAKUZA -- 26 Ağustos 2014; 4:03:37 >

• Buradaki arkadaşların yorumlarıyla geçen hafta DDR2 anakarta GDDR5 750 Ti almıştım, bir sorunu yok çalışıyor ve bence performansı da gayet iyi ancak PCI-E slotu eski olduğundan tam verim alamıyor olabilirim.

Orijinalden alıntı: II-YAKUZA

ankart pcıexpres 16x ise alıcanız karta yeterli güç kaynağı ile olur tabiki

mesela ben athlon II 4x 620 işlemci
    ddr2 800mhz 4gb ram ile kullanıyorum ddr5 hd7790 2gb son derece güzel 500wat beoss güç kaynağım var

sen 6870 alma biti yüksek diye çok elektrik yakar ve 1gb dır o kart hem eski nesildir dx12 yi mantleyi desteklemez

hemen hemen aynı paraya r7 260x al 2gb dır windows 9 ila dx12 olur mantle var 6870 den daha performanslıdır belleği 128 bit ama 7000mhz olduğu için 128 oldunu hissettirmez

6870 den az elektrik tüketir yanina 500wat güç kaynağı alsan yeter de artar

güç kaynağı tavsiye tıkla

ekran kartı tavsiye tıkla

Hocam afedersiniz ekran kartının veriyolu ile güç tüketiminin alakası nedir acaba? Güç tüketimi ekran kartını gpu mimarisiyle alakalıdır genelde.....Ben mi yanlış biliyorum???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu devirde hala boyle kor cahil bilgisayarci gecinen kor cahil hanzolar kaldimi.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • valla haklısın kardeş kalmış demekki. bende fazla anlamam donanımdan sizlere sorayım dedim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.