Şimdi Ara

DDR2 1066 Yerine DDR3 1333 Geçmeye Değer Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemde takılı olarak çalışan Kingston Hyprex Serisi CL5'li 1066 Mhz Ram kullanmaktayım.
    Anakartım DDR3 uyumlu olduğundan DDR3 geçmek istiyorum sizce geçmeye değer mi, hangi marka ve modeli önerirsiniz.
    Teşekkürler.

İşletim Sistemi :Vista Ultimate 64 Bit

Sistem;

Gigabyte P35C-DS3R
    Q6600
    HDD Raid: 0
    vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARD -- 11 Ağustos 2009; 9:49:11 >

• değmez..
  • Çok gereksiz.işlemcin de gayet yeterli ve 3.0Ghz çok rahat kullanıyorsundur.Ramlere 80-100TL harcamak yerine ekran kartını güncelle,eğer hazırda GTX295 falan kullanmıyorsan bile tabi
  • Aman diyeyim sakın durumunu bozma tamam combo kart ikisinide destekler bende de p45c var ama attığın taş ürküttüğün kuşa değmez..Bizim chipsetli anakartlarda fazla bir fark olmaz parana yazık
  • ddr3 1333 ddr2 1066'dan daha az performans getirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tworule

ddr3 1333 ddr2 1066'dan daha az performans getirir

ddr3 1333mhz daha cok bant genisliği sağlar daha cok performans gösterir ancak bu değer oyunlar veya sık kullanılan bazı uygulamalarda farkedilmeyecek kadar az olduğu icin genel olarak 1066mhz den 1333mhz ddr3 qecmenin qereksiz olduğu söylenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 12 Ağustos 2009; 14:54:20 >
  • Cevaplanırınız için teşekkürler arkadaşlar,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence 2*2gb 1600mhz cl7 ram fiyatı 250-300 liraya kadar düşmedikten sonra geçmeğe değmez.
  • geçtiğine değecek bir performans farkı göreceğini sanmıyorum.Süperpi falan kasacaksan o zaman başka tabi
  • Değmez, fark etmezsin bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.