Şimdi Ara

DDR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • epox 8KH+ ana kartla 128 mb ddr kullanıyorum
    açılşta ve biosta ram clock 133 Mhz gözüküyor ,acaba normalmi?

• athlon'sa ewt duron'sa 100 olmalıydı ama şanslısın demektir bırak öyle kalsın bende 133 mhz olarak kullanıyorum
  • evet doğru
    133mhz zaten fsb ı .ama ddr ile 266 oluyor
    mesela p4 ler 100mhz ama quad bişey teknolojisi le x4 oluyo ve 400 mhz :)
    bu arada gun a :
    morgan ın fsb si 100mhz ama ramler 133 gözüküyor bios ta...arkadaşa aldırttık epox ve morgan 1000
    133mhz ramler
    artık hızını mı söylüyo,çalıştığı hızı mı bilemicem

Go Until You DİE !
  • Bende Kingston DDR ram vardı yandı.
    Karizma bilgisayara başvurdum hala cevap gelmedi. DDR ramlar çabuk bozuluyor.
    Hürmetler
  • 133 Mhz olarak görünmesi kadar normal birşey olamaz. DDR demek double data rate yani sinyalin hem yükselen hem de düşen kenarında işlem yapması demek. Böylece 133 Mhz lik sinyal efektif olarak 266 oluyor. direk 266 da çalışmıyor yani. ramlerin bozulması felan sözko nusu değil. duronlarda 200 Mhz çalışır ama anakartda bunu 100 olarak görürsünüz.
  • bende epox 266a var duron 1ghz ve ddr ramler 133 mhz görünüyo ama hızları bildiğim kadarıyla 200mhz
  • senin 100 mhz dediğin ramler pc2100 ise 133 Mhz dir eğer pc1600 ise 100 Mhz dir.
    bahsi geçen birinci rem türü 266 Mhz olarak etiketlendirilirler. ikinci ram türü 200 Mhz olarak satılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    128 Mb 133 Mhz SdRam Intel 440BX
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu konu nerden gelmiş buraya 10 yıl öncesinin konusu. Ramler müthişmiş hızlar ala
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.