Şimdi Ara

DDOS ve Drophack geri mi geldi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabahtan beri 4 oyun attım 3ünde sürekli oyundan düştü bizim takımdan birileri az önceki oyunda da ping sorunum olmadığı halde inanılmaz bir delay yaşadım bağlantı geldiğinde nexus kulelerini yıkıyorlardı ayrıca takımdan 2 kişide düşmüştü tekrar geri mi geldi bu illet başka yaşayan var mı?

• Ben westte oynuyorum arkadaşım TR'de ona da olmuş aynısı. Ve işin garip yanı oyun akmaya devam ediyor sanki mouse bozukmuş gibi oluyorsun. Altyapısal birşeydir DDOS ile alakalı değil.
  • Şu anda aynı sorunu bende yaşıyorum. Oyundan düştüm ve bağlanamıyorum. Rakip dahil , takımımdaki arkadaşlarımda aynı sorunu yaşıyor.
  • Obie kullanıcısına yanıt
    aynen öyle oyun devam ediyor ama yaptığım hiçbir şey oyuna yansımıyor chat bomboş diğer oyuncular bi orda bi burdalar sonra bir bakıyorum bitmiş umarım dediğin gibi altyapısal bir problemdir
  • özel oyun aram gireyim dedim herkes oyundan düştü
    müdehale ediyorlarmış
     DDOS ve Drophack geri mi geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermandgn -- 15 Haziran 2016; 15:42:05 >
  • oyun gg
  • Riot rezalet bilet attım eğer düzeltilmezse oyunu bırakıyorum hesabı da ucuza bırakacam herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ermandgn kullanıcısına yanıt
    bizim lpler arada kaynayacak galiba geri verilme gibi bir şey olmaz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damenda

Riot rezalet bilet attım eğer düzeltilmezse oyunu bırakıyorum hesabı da ucuza bırakacam herhalde.

Bırakamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIT N RUN

quote:

Orijinalden alıntı: Damenda

Riot rezalet bilet attım eğer düzeltilmezse oyunu bırakıyorum hesabı da ucuza bırakacam herhalde.

Bırakamadı

Ayda yılda bir giriyorum o da bu maça denk geldi.
    Ciddiyim alıcı bulsam anında bitti ama...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.