Bildirim
DDOS ve Drophack geri mi geldi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben westte oynuyorum arkadaşım TR'de ona da olmuş aynısı. Ve işin garip yanı oyun akmaya devam ediyor sanki mouse bozukmuş gibi oluyorsun. Altyapısal birşeydir DDOS ile alakalı değil. -
Şu anda aynı sorunu bende yaşıyorum. Oyundan düştüm ve bağlanamıyorum. Rakip dahil , takımımdaki arkadaşlarımda aynı sorunu yaşıyor. -
aynen öyle oyun devam ediyor ama yaptığım hiçbir şey oyuna yansımıyor chat bomboş diğer oyuncular bi orda bi burdalar sonra bir bakıyorum bitmiş umarım dediğin gibi altyapısal bir problemdir -
-
oyun gg -
Riot rezalet bilet attım eğer düzeltilmezse oyunu bırakıyorum hesabı da ucuza bırakacam herhalde. -
bizim lpler arada kaynayacak galiba geri verilme gibi bir şey olmaz sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: Damenda
Riot rezalet bilet attım eğer düzeltilmezse oyunu bırakıyorum hesabı da ucuza bırakacam herhalde.
Bırakamadı -
quote:
Orijinalden alıntı: HIT N RUN
quote:
Orijinalden alıntı: Damenda
Riot rezalet bilet attım eğer düzeltilmezse oyunu bırakıyorum hesabı da ucuza bırakacam herhalde.
Bırakamadı
Ayda yılda bir giriyorum o da bu maça denk geldi.
Ciddiyim alıcı bulsam anında bitti ama...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X