Şimdi Ara

Ddos hakkinda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle merhabalar. Suan telefonun internetini kullaniyorum. Yaklasik yarim saat once trolleyen bir hollandali vardi. Her neyse bu adamla biraz takistik o sacmalamaya basladiktan sonra. En sonda da bana ip adresini buldum falan dedi ve cikarken rip internet gibisinden bisey yazmisti. Bu mumkun mu cunku oyun oynamak disinda her hangi bir iletisimimiz olmadi ip adrasimi bulmasina yonelik. Sanki psikolojik olarak mi bilmiyorum ama internette yavaslama ve baglanti olmasina ragmen yuklenmeme gibi sorunlar var Eger ddos attack yediysem kurtulabilir miyim? Atagin yapildigini nasil anlarim ve eger olduysa ne yapmam gerekiyor tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: erotero_134

Oncelikle merhabalar. Suan telefonun internetini kullaniyorum. Yaklasik yarim saat once trolleyen bir hollandali vardi. Her neyse bu adamla biraz takistik o sacmalamaya basladiktan sonra. En sonda da bana ip adresini buldum falan dedi ve cikarken rip internet gibisinden bisey yazmisti. Bu mumkun mu cunku oyun oynamak disinda her hangi bir iletisimimiz olmadi ip adrasimi bulmasina yonelik. Sanki psikolojik olarak mi bilmiyorum ama internette yavaslama ve baglanti olmasina ragmen yuklenmeme gibi sorunlar var Eger ddos attack yediysem kurtulabilir miyim? Atagin yapildigini nasil anlarim ve eger olduysa ne yapmam gerekiyor tesekkurler.

Skype üzerinden ip almak çok kolay, başka bir yerden konuştuysan muhtemelen saçmalamıştır. Ben hesap satıyorum skype üzerinden konuşuyorum mecbur daha bu sabah dangalak önce hesap falan diyordu, sonra benim ip adresimi yazdı skype'a hesabı bedava ver yoksa gg falan yazdı bir şey olmadı. Çok takılmamak lazım öyle ddos atacak ekipman , 3-5 tartışmayla gaza gelmez.

• Skype'ını bulup yapmıştır muhtemelen. Warmup'ta bile milletin skype'ını arayan insanlar falan var, seninkini bulması zor olmasa gerek. Onun dışında başka yerlerden de bulmuş olma ihtimali var ama verdiğin bilgiler doğrultusunda tek mantıklı olan skype oluyor. Ip'ni bulması için ekli olması veya konuşma açması gerekmez bu arada. Skype açıkken ip gizlemenin yöntemi var, pm atın anlatayım.

Ddos hakkinda

Ddos hakkinda

bu ayarları yap, artık skypedan ipi de bulamaz. Ve hatta biraz tecrübeli isen, CSGO hariç herşeyi VPN üzerinden kullan, ücretsiz amazon server alıp 1 sene VPN olarak onu kullanabilirsin. Destiny Ddos guide falan diye aratırsan bulursun onu da. Ayrıca %99 kişi blöf yapar öyle bak ip adresin vargörüceksin gününü diyenlerin. Zira o kadar iyi birisi ile zaten alacağını senden alır, senin vermene gerek kalmaz. Sen keyfine bak yani. (ayrıca telefondan da wifi ile giriyorsan zaten aynı ipyi kullanıyorsun demektir, buna dikkat et :)

• Cevaplar icin tesekkur ederim. Skype adresimi bulmasinda imkan dahi gormuyorum sadece steam uzerinden konustuk ki steam id ve e postam ile skypetakiler birbirinden bagimsiz. Bende sadece oyun oynamakla bulabil3cegini dusunmuyordum. Konuyu acmaktaki asil amacim da eger olursa boyle birsey nasil kurtulacagim icindi. Tekrar tesekkur ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sieger

Öyle kolay değil DDoS işi, zaten senin %99 dinamik ip dir. O yüzden modemine restart at sorun varsa geçer. Ayrıca skype kullanıyorsan

Ddos hakkinda

Ddos hakkinda

bu ayarları yap, artık skypedan ipi de bulamaz. Ve hatta biraz tecrübeli isen, CSGO hariç herşeyi VPN üzerinden kullan, ücretsiz amazon server alıp 1 sene VPN olarak onu kullanabilirsin. Destiny Ddos guide falan diye aratırsan bulursun onu da. Ayrıca %99 kişi blöf yapar öyle bak ip adresin vargörüceksin gününü diyenlerin. Zira o kadar iyi birisi ile zaten alacağını senden alır, senin vermene gerek kalmaz. Sen keyfine bak yani. (ayrıca telefondan da wifi ile giriyorsan zaten aynı ipyi kullanıyorsun demektir, buna dikkat et :)

Ya hocam aynen katiliyorum size de biraz arastirmistim daha sonra konuyu actim. Zaten adam da oyle deyince oyun sonu direk modemi resetleyip bilgisayari da yeniden baslattim dinamik ip'nin degismesi icin. Bu arada skype ayarlari icin sagolun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.