Şimdi Ara

DD almak için sabahlıyoruz resmen. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
9.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu kadar kasmayın hocam. Evet ortalama bir yere kadar önemli ama iş veren yabancı dil bilen, programlama dili bilen, mühendlik programı bilen adam varken ortalaması yüksek diye boş adamı seçmez. Bu konulara daha çok yoğunlaşın.
  • Zaten sınav için sabahlarsan DD alırsın azıcık kafa olsa düzenli not tutarsın. Aldığın notları da hafta bir gün gözden geçirirsin.



    Bir duvar işçisine desen ki al buraya bir gecede iki katlı bina dik, dikebilir mi? Ama dersen ki 14 haftan var buraya bir bina dik, binayı diker ince işini bile halleder. Senin de o mantık 1 haftada 7 tane bina dikmeye çalışıyorsun hadi süper zekasın 1 tane oldu 2 tane oldu 3.’ye 4.’ye halin kalır mı? Onu bırak, gece uyumasan normal zamanda aptal gibi olursun gün içinde. O halde sınava giriyorsun bir de.



    He diyeceksin ki benim her hafta düzenli çalışmadığımı nerden biliyorsun? Biz de öğrenciydik zamanında merak etme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mühendislik okuyorum bende 3.sınıf. Bazı derslerde D alıp arkana bakmayacaksın, termo istatistik akışkan vs vs. Diğer tenik seçmelilerde B falan alır nötrlersin onları. Bazı derslerde D alıp yola devam etmek gerekiyor
  • Derse ve hocaya bağlı. Analog haberleşmede ilk vizede en yüksek not 60 iken ikinci vizede en düşük not 50 olduğu zamanlar oldu. Konuyu çalışmak değil idrak etmek hatta pratik yapmış olmak gerekiyor bazı sınavlar için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Murat Burç

    Bu kadar kasmayın hocam. Evet ortalama bir yere kadar önemli ama iş veren yabancı dil bilen, programlama dili bilen, mühendlik programı bilen adam varken ortalaması yüksek diye boş adamı seçmez. Bu konulara daha çok yoğunlaşın.

    Adam dersleri zor veriyorum diyor ne ortalaması hocam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    Belli bir not sınırı var evet.
  • Ee okuyorum canımızı okuyorlar bide azar yiyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ingilizanahtari

    Kafam dd25 e gitti nedim ne alaka ah eski günler
  • Bende elektrik elektronik okuyorum,vizesinden 20 aldigim sinavin finalinden 50 aldim DD ile gectim,sevincten halay cektim yani.1. sinifta fizik calculus gibi derslerden 60 kisilik grubun min.25'i kaliyordu,alt siniflardakilerden ogrendigim kadariyla fizik 1'den 30 kisi kalmis,circuit 1'den 43 kisi kalmis.Bolum cok agir gercekten.Hep DD ve DC'ye oynuyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SHADOW

    gecer not dc degil mi

    siz niye dd icin ugrasiyonuz anlayamadim hocem
    Sen yapma bunu SHADOW . :)
  • Eğitim sistemi zeki bir insanın hayatındaki, geleceğindeki en büyük engeldir. Kendine güveniyorsan okuma.
  • Geçmeye bakın bosverin ortalamayı falan makine mezunuyum hiç bir iş görüşmesinde kaçla mezun oldun diye sormadilar. Varsa yoksa cadcam programları ve ingilizce :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sana kötü bir haberim var. 2018 yılı inşaat mühendisliği bölümünden mezunum. Aylardır iş bulamıyorum. O kadar emek verdim, uykusuz günler geçirdim ama karşılığı yokmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocaeli olsa dd koşullu geçer olur, dd şartlı geçer hangi üniversitelerde deniyorsa bu forum bulur nerede okuduğunu

    işin şakası tabi, inşallah tez zamanda bitirirsin de böyle sıkıntılara gelmezsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phantom II

    Bende elektrik elektronik okuyorum,vizesinden 20 aldigim sinavin finalinden 50 aldim DD ile gectim,sevincten halay cektim yani.1. sinifta fizik calculus gibi derslerden 60 kisilik grubun min.25'i kaliyordu,alt siniflardakilerden ogrendigim kadariyla fizik 1'den 30 kisi kalmis,circuit 1'den 43 kisi kalmis.Bolum cok agir gercekten.Hep DD ve DC'ye oynuyorum.
    Aynısı bende de var Circuit 1 i 3 kerede circuit 2 yi de 2 kerede geçmiştim.İntroduction to microcomputers diye lanet bişey var dd için sabahladık ama 8 sayfa soru gelince patladık hayırlısı.DD alınca AA gibi seviniyoruz bazı derslerden.4. sınıfız ama Elektromanyetik 2 duruyor hala inşallah dd ye oynamayız 2.dönem.Daha communications var 1.dönem oda bi dd için sabahlanacak ders adayı.Teknik seçmeli dersler kolay olur normalde bizde millet artık bitirsin diye ama onda bile zorlayan hocalar var.Acaba çok fazla mezun olmasıb diye mi bu kadar zorlanılıyor?Allahtan dd koşullu geçer olayı kalktı Esogü de ortlamana bakıpda tekrar al denilmiyor.Ama büt yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin3322 -- 16 Ocak 2019; 6:27:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bilgisayar muh

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bizde muhendislik bitirdik. Bizde sabahladik ama hic bir D veya DD icin ugrasmadik. Muhendisliklerde duzenli ders takibi ve duzenli calisma ile 3 ortalama altı getiren bir yerlerde hata yapıyor demektir.



    Size verilen derslerin hepsinin bir çözülme noktasi vardir. O noktayi kacirdiktan sonra istedigini yap nafile. Haftalar oncesinden calismak ne çare.



    Okul uzatma konusunu problem etme. Alttan kalırsa da kalsın. Sen kendine hedef belirle . 10 ders alıp hepsini gecmeyi bekleyemezsin. Ortalamasi 6-7 derstir. 2.dönem derslerini duzenli takip et. Cunku bazi seyler sadece derslerde anlasiliyor yada derslerde slaytlarda notlarda olmayan 1-2 püf noktalar hocanın agzindan cikiyor. Diyecegim o ki oncelikle kendinin basarabilecegi ders sayini bir cikar. Realistik olarak hareket et. Ben su 10 dersten su 7sini anca veririm de. 10 u al gene ama onceligin 7 ders olsun. Kendini sıfırlamak gibi düsün. Yeni ve sakin kafa ile temiz baslagiç yap.



    Bunların icinde en onemlisi diyorsun ki hastaligim var. Sen kendi hedefi tutturduktan sonra nasıl mutlu olacan bak gor. Ve onemlisi kendine nerede hata yaptigini , hangi hareketin dogru yada yanlis olacagini itiraf etmen. Bu her seyden onemli. Cunku hatan varsa ve sucu baska seylere atarsan isin icinden cikamazsin.



    Umarım 2.dönemi kendine bir başlangic noktasi olarak oyle devam edersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Simone Simons

    Büyük ihtimal hayatında DD kıvamında olucak
    Büyük ihtimal hayatın "da"yı ayırmayı bilmeyen insanlarla geçecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EE okuyorum. İki sene önce bir dersten kaldım. Şimdi tekrar alıyorum. Daha dönem yeni başladı ama yine geçemeyecegime yüzde doksan gözüyle bakıyorum. Bu arada ders Elektromanyetik Dalga Teorisi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.