Şimdi Ara

dci mi? tdi mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Renault araçların genel kalitesi ortadayken motoru nasıl dahada üstün olabiliyor tdi motora göre?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blueHdi
  • İkisi de değil , hdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ugur_yavuz kullanıcısına yanıt
    Reno da ülkeye gelmeyen motorları sayıp , vw de sadece ülkeye gelenleri sayman bile fanboy lugunu göstermiş

hangi renoda 160lık dci kullanılıyor ? kaleosta bile yok

ha ayrıca tdi 1.6 115 lik motor mevcut hiç birşey yapmadan sadece sök tak şeklinde büyük bir turboyla o 110 lugu 140 a cıkarıyorsun ve yazılım atarsan 160 a kadar yolu var o haliyle dcı nin içinden geçer güç olarak ayrıca sessiz bir motor, dci gibi traktör vari çalışmıyor sağlımlıksa 10 yıldan fazla 1,9 tdi kullandım bir yamugunu görmedim şimdi 1.6 tdi kullanıyorum

renonun arabası ucuzdur ama motoru 5 para etmez az yakmaya yakar ama gitmez sesli çalışır, fazla oynamaya imkan vermez, ama efendi gibi binilecekse ses felanda sorun değilse kullanılır yakıtıda iyidir turbosuda hassas.
  • ford un 1.5 tdci si

• İkiside emisyondan mimli motorlar, birisi tescilli sahtekar diğeri üstü kapatılan sahtekar, salt motor olarak bakarsak 1.5 ecoblue ya da 1.6 i-dtec.

• ugur_yavuz kullanıcısına yanıt
    her yönden DCİ. ama daha iyisi HDİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Reno da ülkeye gelmeyen motorları sayıp , vw de sadece ülkeye gelenleri sayman bile fanboy lugunu göstermiş

hangi renoda 160lık dci kullanılıyor ? kaleosta bile yok

ha ayrıca tdi 1.6 115 lik motor mevcut hiç birşey yapmadan sadece sök tak şeklinde büyük bir turboyla o 110 lugu 140 a cıkarıyorsun ve yazılım atarsan 160 a kadar yolu var o haliyle dcı nin içinden geçer güç olarak ayrıca sessiz bir motor, dci gibi traktör vari çalışmıyor sağlımlıksa 10 yıldan fazla 1,9 tdi kullandım bir yamugunu görmedim şimdi 1.6 tdi kullanıyorum

renonun arabası ucuzdur ama motoru 5 para etmez az yakmaya yakar ama gitmez sesli çalışır, fazla oynamaya imkan vermez, ama efendi gibi binilecekse ses felanda sorun değilse kullanılır yakıtıda iyidir turbosuda hassas.
    Kardeş ben o mesajı yazalı 6 yıl olmuş. Yazı ile altı yıl.

Yazdıklarının içerik ve bilgi seviyesine baktım da, cevap vermeye gerek görmüyorum. TDI motorunla mutluluklar dilerim.

dci mi? tdi mi ?

• 2.0 tdi den 102 hp çıkarmak nasıl bir kafadır anlaşılamaz.

bluehdi 1.5 ten 130 çıkarıken
  • 1.5 dci 110hp ve 1.6 tdi 110hp bu ikisini kullanma fırsatım oldu.
    Benim gönlüm dci' dan yana.
    Hem daha az yakıyor hemde daha sessiz bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: funnerman

Araba firması olarak tdi kullanılan markalar dci kullanılan araçlardan daha kaliteli. Peki motor olarak mesela Fransız araçlarının dizelleri audi vw gibi kaliteye oynayan araçların dizellerinden daha iyi olamaz sanki?

Alıntıları Göster
    Aaa hocam şey yazmamışsın."Ben Clio 4 kullanıyorum 1.5dci bir gör varya hiç yakmıyor benzinlik nerde ondan bile haberim yok,kesin Clio 4 1.5 DCI almalısın"

• Clio4um var 75 bg yetiyor bana memnunum

• Kesinlikle TDI

A B C D tüm segmentlerde sorunsuz kullanılıyo

Hileli ama “Alman dizeline Balkan güzelini değişmem”

• DCI ve BLUEHDI yani Fransız dizelleri her anlamda TDI'dan daha iyidir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.