Şimdi Ara

dc sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • start bastığımda sürekli dc yiyorum char moradonda kalmıştı en son banlandımmı??

• bendede oyle ya
  • ı1,ı2,ı3,ı4 bütün servırlarda mı bu şekilde hata veriyo qirerken oyundan atıyo ..??
  • evet bütün serverlarda
  • 1 tanesi dahi qiriyosa ona qir çarı maradondan çıkar daha sonra istediqn yere qirebilirsN..
  • bütün serverlarda denedim hepsinde starta basınca dc veriyor galiba ban yedim:S
  • başka bi ıp ile dene bi istersen yine aynı hata veriyosA ban olayı deqildir...
    kops wardı sanırıM :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sinyal yok sorunu
    3 ay önce açıldı
    Port Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Switch Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende kosp mosp yoktu akşam 6 daki bdw girdim girdikten 3 dk sonra dc oldum dahada giremiyorum start diyince dc veriyor
  • farklı ip ve bilgisayardanda denedim starta basınca dc veriyor ama başka serverdaki karakterime girebiliyorum...ban yediysemde haksız değiller^^
  • baN olayı deqildiR o zmaN bu da bi ders olsun sana o zman kosp felan açma 1 daha :)))
  • yani kesin ban yedim:S gitti 73lvl char +8 shard 10gb:S:S:S:S offf offffffffff ben gidiip bi su içip geliyom hemde buzlu...
  • ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • ya bide şunu anlamam madem kosp kurdun üstünde neden qb olsn itemlerini tutuyosn ?
    qülü seven dikenine katlanıcak :))
  • gerçekten banmı yedim arkadaşlar lütfen yardımcı olun:S
  • Hf kullanmayan arkadaşlardada görülüyor bu sorun
  • ban yediysem bunu nerden öğrenebilirim acaba sitede hiçbişey yazmıyo oyundada şu ana kadar bi yazı çıkmadı karşıma ban yediğimi nerden öğrenebilirim arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?
  • id pass ver öğreniyim
    ama itemların gizemli bi şekilde gitmiş olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.