Bildirim
dc motor ile el matkabı yapımı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
3 seye ihtiyacin var
1 - mandren
2- delmek icin uç
3 - uygun degerlerde adaptor (5v bile olur )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayarlı adaptör almayı düşünüyorum 3v - 12v arası 2mA ama fiyatları çok pahalı geldi. 24 lira , normal piyasası mı bu yoksa daha ucuza bulabilir miyim ?
ayrıca mandren matkap uçlarını takmak için heralde di mi yanlış bilmiyosam ( 0.8mm-1mm ) uçlar uyum sağlar mı ?
teşekkür ederim bu arada -
redüktör olmazsa gücü yetmeyeceğinden o iş biraz zor görünüyor -
Baskı devre delmek için ideal. Devri ve gücü baskı devre delmek için ideal bir araç olmasını sağlıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şöyle bişey var arkadaşlar , bugün mandren ve şırınga iğnesi aldım. mandren motorun ucuna tam oturmadı gibi. yani motoru elimle döndürüyorum ama bir noktada dönmüyo çember çiziyo (yalpalıyo) , bunu nasıl engelleyebilirim. mandrel den mandrele farkeder mi ? aldığım adam uyar dedi ama beceremedim bi türlü -
Bu arada resimdeki step motor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teyp motorlarının çift hızlı hızlı olanlarında 4 kablo olur. Resimdeki de öyle bir şey.
arkadaşlar şimdi bu motor benim işimi görür mü ? kafam karıştı. yani 4 tane kablosu var ( + - a b ) yazıyo kablo girişlerinde. bunla matkap yapabilir miyim ? -
Yabancı forumların birinde yazana göre, a ve b uçları arasına 10k pot bağlanarak devir ayarı yapılabiliyormuş. + ve - yazan uçlar besleme girişi.
tesekkurler bunu uygulayacagım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X