Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herzaman söyledim yine söylüyorum, Dean Hall oyun yapımcısı değil mod ypaımcısı. Yani bu işi beceremeyecek. Zamanında işi ciddiye alsaydı daha sağlam bir ekiple yola çıkardı. Çay içmeye çağırdığı mahalleden adamlarla yola çıkmazdı. Dayz mod daki oyuna etki eden bugları almışlar dayz sa ya koymuşlar üstünede her gelen patchle iyicene sıvıyorlar. Yürürken ebesinin nikahına geri atmalar, merdivenden çıkarken %75'lere varan ölümler, zombilerin duvarlardan geçmesi, playerların duvarlardan bir anda geçip sıkışıp ölmesi, veya duvarın arkasındaki adamın bir anda duvardan geçip sizi öldürmesi, duvardan kolunuzun bacagınızın gözüküp vurulmanız, yani say say bitmez buglar. Tamam hepinizden iyi biliyorum alpha sürecini daha önce birçok oyunu oynadım alphada ama arkadaş sen 1,5 yıldır yapa yapa bunu mu yaptın? Direk dayz modu import etmişler, evlerin içlerini açmışlar ama evlerin çoğunda loot yok. Dayz mod o kadar buga rağmen nasıl armayı satın aldırtıp oynattıysa sa da oynatacaktır kendini ama ben bugların çoğunun düzeltileceğini sanmıyorum. Buglardan dolayı köşeye sıkısaçaklar zamanla bu sefer de arabaları geiterecekler ev yapma olayını getirecekler ki insanları sustursunlar o zaman daha kötü olacak bug fışkırcak oyundan.

• quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

anlamadığım sen o adamın o kadar emeğine saygısızlık etmedin mi ne zararı vardı sana onu anlamadım.Bende almayı düşünüyorum da böyle senin gibi tipler mi var oyunda hep.Bir video izlemiştim bugün adam geleni geçeni kontrol ediyor gidip onlarla konuştu elinde silah yoksa.Birşey olmayana yardım etti konserve felan verdi.Sende geberip gidersinde o kadar emeğin bir çırpıda gider.

Ciddi misin?
  • Aslında asıl hatayı alpha sürümü erken erişilebilir olarak açması oldu. Vericekti keyleri pro oyunculara beta versiyonunu daha az bug ile çıkarıcaktı ozaman kimse isyan etmezdi. Sonuçta alpha versiyonu bu ne bekliyorsunuz onu anlamadım. Tamam bende şikayetçiyim ama düzelmesini beklemekten başka çarem yok. keyif almaya çalışıyorum elimden geldiğince. Burda kaç kişi offical forumda bug bildirimi yaptı onuda merak etmiyorum değil hani.
  • Sadece bende olan bir olay var sanirim,yerdeyken veya egilmisken sag tik ile nisan alinca adamim ayaga kalkiyor,cozumu bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Witcher

Sadece bende olan bir olay var sanirim,yerdeyken veya egilmisken sag tik ile nisan alinca adamim ayaga kalkiyor,cozumu bilen var mi?

Tuşlarla ilgili bir sorun olabilir.
  • Skype' ı olan takım arkadaşı arıyoruz ! (beyler son 2 kişi)

Muhabbeti sağlam, uzun yollar için sohbetsiz çekilmiyor :)
    Takım ruhuna sahip emirleri sorunsuz yerine getiricek.
    Steam imzamda var ekleyin lütfen.
    Bu akşam 8' de online ım.
  • 2 arkadaş katılabiliriz size ben +10 saate ulaştım, mekaniklere alışkınım. arkadaş yeni başlayacak.http://steamcommunity.com/profiles/76561198097155441

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shelobb -- 21 Ocak 2014; 16:52:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shelobb

2 arkadaş katılabiliriz size ben +10 saate ulaştım, mekaniklere alışkınım. arkadaş yeni başlayacak.http://steamcommunity.com/profiles/76561198097155441

Tamam dostum sorun değil alışmak o kadar zor değil halledilir , ben şuan işteyim 8 gibi evde olucam eklerim sizi.
  • Arkadaşlar oyunu almak istiyorum forumda 65 tlye satan var, steamtrades'te de 14 tf2 keyi istiyorlar. TF2 keyleri ne kadar bilen var mı? TF2 keyi ile mi almak mantıklı yoksa forumdaki arkadaştan almak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Arkadaşlar oyunu almak istiyorum forumda 65 tlye satan var, steamtrades'te de 14 tf2 keyi istiyorlar. TF2 keyleri ne kadar bilen var mı? TF2 keyi ile mi almak mantıklı yoksa forumdaki arkadaştan almak mı?

valve 2.5 dolara satıyor steam markette ise daha uyguna bulabilirsin ama aşağı yukarı yine 30 doları geçiyor 14 key.
  • Beyler şimdi bi yarım saat oyuna giricem gelecek var mı, birlikte girelim ?
  • Beyler satılık steam hesabı var hesapta,dayz.bo2,mw3,metro2033,left4 var fiyatı 70 tl.
  • bu oyunu oynıyınca psikolojim bozuluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

bu oyunu oynıyınca psikolojim bozuluyor

aynen özellikle daha çok rüya görüyorum yatmadan önce oynayinca

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: empath

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

bu oyunu oynıyınca psikolojim bozuluyor

aynen özellikle daha çok rüya görüyorum yatmadan önce oynayinca

bende rüya gördüm hocam.
    bilinç altıma kazınıyor.
  • Nasıl bir oyun tavsiye ediyormusnuz.
  • 0.31 güncellemesini steam hala indirmiyor, dün lirik stream yaparken versiyonu 0.31 idi pompalı filan kullanıyodu ama bende hala 0.30 ve güncelleme yapmıyor ne ayak bu steam ?Bize geç mi verecekler güncellemeyi ?
  • Steamtrades'te bi arkadaştan aldım oyunu 24 dolara. Arkadaş Türk çıktı ve sanırım forumdanmış nickini bilmiyorum ama alacak olanlara önerebilirim. Pm atın steamtrades linkini atayım.
  • bu oyun online mi yoksa oflinemi illa satın almak şartmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

bu oyun online mi yoksa oflinemi illa satın almak şartmı

www.google.com konuyu okumuyosan o soruyuda buraya sorabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.