Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Obie

Oyunu bugün edindim ve optimizasyon bana o kadar da kötü gelmedi arkadaşlar. Yani beklenti ile de alakalı biraz.

Sistemim :

2500k intel
    msi gtx680
    8 gb ram 1866 mhz ram

ile Cherno'da 38 kişilik bir server ve bütün ayarlar full 30 fps aldım.

Dayz Mod'ta da aynıydı düzelmicek gibi falan değil alabilirsiniz bence. Başımdan geçen garip bir olay olursa sizlerle paylaşırım.

Ps :Kendime ait bir Team Speak adresim var eğer vakit geçirmek isteyen arkadaşlar olursa Standalone veya Dayz Mod farketmez birlikte oynayabiliriz. Pm atmanız yeterli. Herkese iyi oyunlar.

OPTİMİZASYON SORUNU DÜZELMİYECEK

arkdaşlar araçlar binalar daha bir sürü içerik eklenecek dolayısıyla full oyunda harita daha dolu olacağı için sorun biraz daha artacak

bu arma serisinin bütün oyunlarında böyleydi bunada böyle olacak beklenti içine girmeyin

• Ben de almaya niyetleniyorum bu niyetimde iyi mi ediyorum kötü mü ediyorum yön verebilecek var mı acaba ?
  • FPS sıkıntısı çekenler aşağıdaki ayarlar ile ciddi FPS artışı sağlayabilirsiniz.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=216291078#211209
  • Server değiştirirken adamım silindi 2.5 saatlik loot boşa gitti yeni eklentilerden ziyada bu tarz şeyleri düzelmeleri lazım
  • Bölüm 3'ten devam

• quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

FPS sıkıntısı çekenler aşağıdaki ayarlar ile ciddi FPS artışı sağlayabilirsiniz.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=216291078#211209

ne diyor anlıyamadım sen burda o ayarları sana zahmet olmazsa yazabilir misin ??
  • Bir videolar seriside bizden.
    Gökalp ile beraber DayZ Standalone videolar serisine başladık.
    İyi seyirler :)

Glaxy @DayZ Standalone - Gameplay Part 1

Bize ulaşabileceğiniz adres:
    https://www.facebook.com/OyuncuCemiyeti

• Detaylı bilgi için tıklayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nopasstr -- 19 Ocak 2014; 2:58:08 >
  • forumun clani varmi acaba aktif?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingdomOfH3aven

Bölüm 3'ten devam

ilk 2 bölümü izledim. buda çok güzeldi. umarım ölmemişsinizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: karaoglan_61

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Witcher

quote:

Beyler Desync problemi yaşayan var mı? Bazı arkadaşlarımız Servere girdiklerin de bağlantı problemi yaşıyorlar. Envarterlerine ekle çıkar yapamıyorlar. Silah, balta vs herhangibir envanter ellerine alamıyorlar. Pinglerine baktığımızda normalin üstünde oluyor ve özellikle Desync 100.000 oluyor. Bu sorunu yaşayan, herhangibir çözüm bulan var mı?

Yabancı forumlara baktığımızda bu sorunu yaşayan kişi sayısı bir hayli fazla. Sizde durum nedir?

Bu yuzden full gearli karakterim öldü,silah degismiyordu arkadas yanima geliyordu ben goremiyordum o da benim hareketimi goremeyip,hicbir sey lootlanmiyordu. En sonunda serverdan bi ciktim karakter olmus buyuk ihtimal serverlarla ilgili bir problem.

Oyunun kullandığı Anti-Cheat programı BattlEye'den kaynaklandığı söyleniyordu. Gelen şikayetler üzerine, birkaç gün önce bazı düzenlemeler yapıldı BattlEye'de. Şuan birçok kişide düzelmiş bu durum. Zamanla daha stabil hale getirilmeli oyun.

Bu arada Yeni güncelleme nerede ya. İyice geciktirdiler. Oyun satışları 1.000.000'u geçti kısa sürede. Buna rağmen 2015 den önce betaya geçmeyeceklermiş. Ne anlatıyor bunlar anlam veremedim. Kazanılan paraları oyun gelişimini hızlandırmak için kullanmak yerine Dean Hall yeni oyunlar için aklımda deli fikirler var falan demiş. Önce şu oyunu adam et de sonra düşünürsün diğerlerini. En kısa sürede oyun adam edilmeli verilen sözlerin arkasında durulmalı. Herkes can sıkıntısından adam öldürme derdindei bir çadır falan eklense de insanlar amaçsızca dolanmasa. Ocak ortasında sağlam bir güncellemeden söz ediyorlardı. Bekliyoruz bakalım... İnşallah hüsrana uğramayız.

Mayısın 20sine kadar şu güncellemelerin olacağını söylemişler ;

http://oyungezer.com.tr/haber/36212-dayz-gelecek-g%C3%BCncelle%C5%9Ftirmeler

http://www.dayztv.com/standalone/dayz-standalone-confirmed-features/

Aşama aşama burda yazanları yapacaklar , çok güzel güncellemeler bizi bekliyor , birkaç ay sonra beta gelmese de olur diyecek durumda oluruz bence, şuan bile deli eden buglar harici oynanabiliyor çünkü.

Bu özelliklerin hepsi kesin değil. Dean Halla bazılarını teyit etmiş sadece. Hem çadır vb envanterleri saklayıp koruyabileceğimiz şeyler olmadığı sürece oyuna yeni envanterler eklenmesinin pek bir anlamı yok. Dean Hall baştan beri oyunu sağlam temeller üzerine oturtup çıkartacağız onun için erteledik diyordu ama çıkardığı oyunun temelinin o kadar da sağlam olmadığını görüyoruz. Zombiler duvarların içinde cirit atıyor. Onlar için kapının bir önemi yok. Ruh gibiler free takılıyorlar Ama merdiven çıkamıyor size alt kattan vurmayı beceriyorlar. Özenle oluşturduğunuz karakterler sıfırlanabiliyor. Yüksekteyken ya da bina üzerindeyken hop diye yere çakılıyoruz. Balta hala mermi sesi çıkarıyor. Bunlar bir yere kadar kabul edilebilir. Alpa dedik geçtik hadi ( 1 senedir gelinen nokta bu mu olmalıydı) ama oyunun 2015 den önce betaya geçmeyecek olması kabul edilebilir gibi değil. Oyunun temel envanterleri oyuna kısa sürede eklenmeli. Çadır ve araçlar. Sonra üzerine ne getiriyorsa getirsin. Ama en kısa sürede bu oyunu fps olmaktan kurtarsın.

Oyunun alpha halini beğenmiyorsan almamalıydın o zaman , uyarı koymuşlar adamlar oraya , oyunu alarak bu yazdığın sorunları göze almışsın zaten , göze almasaydın oyunu beta olduğunda yada tam sürümde alırdın.

bu zihniyet fanatizim zihniyetidir yolunmaya mahkumdur ben dayz modda oynadım warz de ama bunu almam neden 30 dolar ne satıosun kardesım dedırtıcek bır fıyat bu oyun şu haliyle 10 doları geçmemeliydi o da iyi niyetliyim 2015 e kadar olmaz bu iş diolar bence hiç umutlanmayın olsada beklenenı vermıcek zaten ozmna kadar sıkılıcaksınız bı yerden sonra sabır taşıcak tabi hani adamlar uyarmıs almasaydın kardesım demektense neden bu şeklde die düşünmek mantıklı olandır ama adamlar sizin gibi düşünmüyolar ben bu oyun için ölürüm den çok ben bu kazları nasıl yolarım düşüncesindeler :D

• DayZ Standalone oynamaya devam ediyoruz. Bölümümüzün adı Ölü şehir Berezino.
    İyi seyirler

Glaxy @DayZ Standalone - Gameplay Part 2 - Ölü şehir Berezino

Bize ulaşabileceğiniz adres:
    https://www.facebook.com/OyuncuCemiyeti

• guneyayhan G kullanıcısına yanıt
    fiyat bencede yüksek 15 dolar falan olsaydı çok iyi olurdu
  • Şu an sanırım yalnızca steam üzerinden satılıyor oyun. Bunu keylerle falan biraz daha ucuza getirme şansımız var mı? 30 $ vermek istemiyorum açıkçası.
  • Şu an oyun çok ucuzmuş 30 dolar oyun geliştikçe fiyatı'nın artıcağına duyuran yapımcı.
  • Ya kafaya bak oyun bu haliyle 10 dolari gecmemeliymis.Bedava verselerdi.Warz gibi bir oyun bile 15 dolardan girdi piyasaya bu oyuna değer bu fiyat.1 milyon insan satin aldiysa vardır bir hikmeti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Şu an sanırım yalnızca steam üzerinden satılıyor oyun. Bunu keylerle falan biraz daha ucuza getirme şansımız var mı? 30 $ vermek istemiyorum açıkçası.

Henüz yok hocam

• Bilgisayarımda mw3 ultra ayarlarda oynuyorum.Ancak dayzde her türlü yolu denesemde berbat grafikler ile ormanda 30 şehirde 25 fps alıyorum.Optimizasyonun da düzeltilmesini umuyorum.Eğer düzeltmezler ise gerçekten büyük bir zaman kaybı.

• quote:

Orijinalden alıntı: PsiKoman

Ya kafaya bak oyun bu haliyle 10 dolari gecmemeliymis.Bedava verselerdi.Warz gibi bir oyun bile 15 dolardan girdi piyasaya bu oyuna değer bu fiyat.1 milyon insan satin aldiysa vardır bir hikmeti

ben buna 1 milyon kaz diyorum alfa oyuna 30 dolar verip ondan sonra 70 solar olucakmış demek mantıklı değil kimse kusra bakmasın fanboyluk ii bişey deil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guneyayhan

quote:

Orijinalden alıntı: PsiKoman

Ya kafaya bak oyun bu haliyle 10 dolari gecmemeliymis.Bedava verselerdi.Warz gibi bir oyun bile 15 dolardan girdi piyasaya bu oyuna değer bu fiyat.1 milyon insan satin aldiysa vardır bir hikmeti

ben buna 1 milyon kaz diyorum alfa oyuna 30 dolar verip ondan sonra 70 solar olucakmış demek mantıklı değil kimse kusra bakmasın fanboyluk ii bişey deil.

Hadi kardeşim güle güle oyun çıktığında 70 dolar olucakmışYok kardeşim 3000 dolar olucak.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.