Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PsiKoman

quote:

Orijinalden alıntı: guneyayhan

quote:

Orijinalden alıntı: PsiKoman

Ya kafaya bak oyun bu haliyle 10 dolari gecmemeliymis.Bedava verselerdi.Warz gibi bir oyun bile 15 dolardan girdi piyasaya bu oyuna değer bu fiyat.1 milyon insan satin aldiysa vardır bir hikmeti

ben buna 1 milyon kaz diyorum alfa oyuna 30 dolar verip ondan sonra 70 solar olucakmış demek mantıklı değil kimse kusra bakmasın fanboyluk ii bişey deil.

Hadi kardeşim güle güle oyun çıktığında 70 dolar olucakmışYok kardeşim 3000 dolar olucak.

komik adamlarsınız :)

• nihayet burasıda bir hater-fanboy savaş alanına döndü. bir donanımhaber klasiği...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanpasa78

nihayet burasıda bir hater-fanboy savaş alanına döndü. bir donanımhaber klasiği...

ben düşüncemi soledim doğru veya yanlış ama elinizi vijdanınıza koyup soleyin aylık ne kadar kazandınız benı ılgılendırmez ama çıkarken 10 dolar olucak deyip 30 dolara çıkarmak sonra ilerleyen zmanlarda fiyatı yukselıcek dıyen bır adam var karsıda ne kadar guvenılır sonra bişey dedinde bole çıkıo bir tane parası bol arkadaş ileri geri nededide belli olmadan konusuo fanlık hiç bir zaman ii bişey deil seversin ama yanlışlarınıda solersin.
  • arkadaşlar 3 arkadaş almayı düşünüyoruz daha konuyu okumadım sizce şuanda alınır mı oyun arkadaşlarımla güzel vakit geçirebilir miyim?
  • Yaklaşık 600 metreden yaptığım ilk atış başarısız oluyor.
    Mermi sesini duyan avımız ne olduğunu anlayamayıp tozun çıktığı yerin yanına gidip bakıyor.
    2. Atışta cenazemiz kaldırılmaya hazır.

DayZ'de bukadar merak iyi değildir :)

• Cait kullanıcısına yanıt
    anlamadığım sen o adamın o kadar emeğine saygısızlık etmedin mi ne zararı vardı sana onu anlamadım.Bende almayı düşünüyorum da böyle senin gibi tipler mi var oyunda hep.Bir video izlemiştim bugün adam geleni geçeni kontrol ediyor gidip onlarla konuştu elinde silah yoksa.Birşey olmayana yardım etti konserve felan verdi.Sende geberip gidersinde o kadar emeğin bir çırpıda gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

arkadaşlar 3 arkadaş almayı düşünüyoruz daha konuyu okumadım sizce şuanda alınır mı oyun arkadaşlarımla güzel vakit geçirebilir miyim?

Zombi survival oyunu diye dusunuyosaniz şimdi almayın.
    Suan oyun sadece silah bulup pusu kurup saatlerce bekleyip adam öldürme oyunu. Eğer bu ikinci dediğim tarz size uyuyosa alirsaniz çok eglenirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _K_A_İ_N_ kullanıcısına yanıt
    daha 5 dakika olmadan kimin eksilediği belli oldu :) sen daha oyunu bilmiyorsun konuşuyorsun, o adam istese 2 saat içinde silahlanır hiçbişey demeden seni vurur. Oyunda doğru düzgün zombi yok canım kardeşim açlıktan ölen yok zombi tarafından öldürülen yok. Oyuncular birbirleriyle çatışıyor oyun henüz alpha aşamasında. lütfen alma oyunu.

Kaldı ki bu bir oyun. Zevk için öldürmek, yağma için öldürmek, yaşamak için öldürmek bu oyunun parçası, üstelik böyle bir durum gerçek hayatta yaşansa olacaklar bunlar.
    Eğer emek verdiysen sürekli tetikte hazır bulunursun, senin söylediğin iyi kalplilerde bu oyunda fazla yaşamaz. DayZ mantığını anlayamamış insanlar bu oyunu almasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cait -- 20 Ocak 2014; 2:00:21 >
  • bende bugün aldım fakat oyun hakkında pek bilgim yok rehber verebilecek var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: reikideiki

bende bugün aldım fakat oyun hakkında pek bilgim yok rehber verebilecek var mı acaba

http://www.dayzfan.net/forum/index.php?topic=1377.0

• Keşke serverlar daha büyük kapasiteli olsa (min 200 kişi) ve haritanın her yerinde doğabilsek. Ölüyorsun direk sahile atıyor ordan elektro'ya veya cherno'ya yardırıyorsun yada hava alanımna filan haritanın geri kalanı hiçbir işe yaramıyor. Sahilden en içeri girdiğim yer cherno'nun arkasındaki şehirlerdir heralde. Dediğim sistem gelse daha zevkli olabilir
  • oynadığım günden itibaren zombilerin elinden aldığım çok oldu ama bana bulaşmayan kimseyi öldürmedim. bu nedenle bir çok kez öldürdüler beni. selam verip geçtiğim silahsızlar arkadan yanaşıp yumrukla öldürdü, sniperler ne olduğunu anlamadan indirdi. bundan zefk alıyorlarsa yaptıklarının sonuna kadar arkasındayım. kimisiyle de karşılaştım dilini anlamadığım halde gelip bana bandaj uyguladı. baltayla zombilerden kurtardığım biri fazlalık silahını verdi. ben de bunlardan zefk alıyorum. sırf öldürülmemek için karşıma çıkan herkesi öldüremem, bu çok tek düze bir hayat olurdu. herkes iyilik timsali olsa, herkes aynı olurdu ve hiç bir şeyin anlamı kalmazdı.
  • Keşke oyun ilk çıktıgı 3 gün falan 10 dolar olsaydı kesin alırdım Açıkcası henüz alpha da olan bir oyun 30$ olması ilginç. Şuanda oyunda pek bir amaç da yok. Heryer bandit dolu, ilerdede olucaklar tabi ama en azından oyun daha gelişmiş olucak kendini korumak biraz daha kolaylaşıcak. Yinede bir indirim olsa alırdım öğrenci adam 30$ ı hemen verince koyuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Keşke serverlar daha büyük kapasiteli olsa (min 200 kişi) ve haritanın her yerinde doğabilsek. Ölüyorsun direk sahile atıyor ordan elektro'ya veya cherno'ya yardırıyorsun yada hava alanımna filan haritanın geri kalanı hiçbir işe yaramıyor. Sahilden en içeri girdiğim yer cherno'nun arkasındaki şehirlerdir heralde. Dediğim sistem gelse daha zevkli olabilir

spawn olayı yapılacaklar listesinde var ileride gelicek yani.
  • 4. Bölümden tam gaz devam

• KingdomOfH3aven kullanıcısına yanıt
    harikaydı dostum devamını bekliyoruz.
  • Oyunu aldım an itibariyle. Heyecanlandım baya.

Başlangıç için yapmamı önerdiğiniz şeyler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItachiUchiha

Oyunu aldım an itibariyle. Heyecanlandım baya.

Başlangıç için yapmamı önerdiğiniz şeyler var mı?

oyuna alışmak açısından sabah saatlerinde bir kaç kişilik serverlara girmeni tavsiye edebilirim. alışana kadar motosiklet kaskını başından eksik etme. bir tane balta bulabilirsen zombileri haklamak çok kolay. sana doğru koşan bir zombi görürsen sen de onun üzerine doğru koş ve hatta çarp ona. kafası karışıyor ve sana el kaldırana kadar baltayı geçiriveriyorsun kafasına :) ama karşındaki bir insansa tam tersi; arkana bakmadan şener şen koşusuyla uzaklaş ortamdan. bu arada steam ismim: "korba" eklersen yardımcı olabilirim.
  • KingdomOfH3aven kullanıcısına yanıt
    Süper bi oyun çevirmişsiniz çok güzeldi video da harika @KingdomOfH3aven

• Arkadaşlar oyunu bende yeni aldım ve gerçekten oyun daha yapıp aşamasında olmasına rağmen çok zevkli ve keyifli oyunda yanlızım gerçi çok uzun oynama sürem yok beraber oynamak isteyen arkadaşlarla oynamak isterim bu arada yaş 33 yaş olayını çok sıkıntı etmesemde 24.25 yaş üstü arkadaşlar olursa iyi olur:) varsa oynamak isteyen pm atabilirsiniz iyi oyunlar:)
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.