Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (258. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Plan-B

Dün gece arkadasla oynuyoruz buyuk havalimaninda ortalara bakan bir yere pustuk.arkadaşla aramizda 10 metre falan var.neyse arkadas yagmur suyu dolduruyor bende durbunle hevalimanini kesiyorum,biranda arkanda adam var dedi suratimi arkaya bir cevirdim 2 tane keleşli zenci yanimdan geciyor(ben oturur vaziyette çaliyla kamufle olmuştum) aramizda 2 metre var hic hareket etmedim korkudan baltayi cekmisim adamlar beni gormedi devam etti,keleşle arkadan kevgire cevirdim adamlari..O ilk anda yuz yuze geldik o korku stres heyecan hicbir oyunda yok.

:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• şuan buglar ne seviyede, almaya değer mi? yoksa envantere atıp nadasa mı bırakayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

şuan buglar ne seviyede, almaya değer mi? yoksa envantere atıp nadasa mı bırakayım?

Artık zombiler geçemiyor duvarlardan ama hala çok fazla sıkıntı var ayak kırılması gibi yada eşya kaybolması gibi. Daha çok yolu var bu oyunun
  • 640x480 yapıyorum yine şehirde fps yerlerde. Ama sanal belleği iptal edince fps artışı elde ettim.En az 8gb belleği olanların denemesini öneririm. Oyun motoru çöp olmasa bir de...

• Finali bomba olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Finali bomba olmuş.

Mukemmel ya :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler şu oyunu alsam pişman olur muyum ve cadılar bayramını bekliyim mi indirime girer mi yoksa alayım mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okii2012

Beyler şu oyunu alsam pişman olur muyum ve cadılar bayramını bekliyim mi indirime girer mi yoksa alayım mı?

İndirime gireceğini sanmıyorum hocam girmeyecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: okii2012

Beyler şu oyunu alsam pişman olur muyum ve cadılar bayramını bekliyim mi indirime girer mi yoksa alayım mı?

Indirime girecektir.Dun cikmadi oyun 1 seneyi gecti sanirim.Indirim gelir yalnit buyuk birsey bekleme.

• Jeen kullanıcısına yanıt
    optimum ayar videosunu alabilirmiyim hocam.
  • quote:

Dün gece arkadasla oynuyoruz buyuk havalimaninda ortalara bakan bir yere pustuk.arkadaşla aramizda 10 metre falan var.neyse arkadas yagmur suyu dolduruyor bende durbunle hevalimanini kesiyorum,biranda arkanda adam var dedi suratimi arkaya bir cevirdim 2 tane keleşli zenci yanimdan geciyor(ben oturur vaziyette çaliyla kamufle olmuştum) aramizda 2 metre var hic hareket etmedim korkudan baltayi cekmisim adamlar beni gormedi devam etti,keleşle arkadan kevgire cevirdim adamlari..O ilk anda yuz yuze geldik o korku stres heyecan hicbir oyunda yok.

1 olan servera girdim, karakol gibi bir binada eşya arıyordum. olan serverda aynı binada adamla karşılaştım. Adam o binadaymış beni vurdu. Hack alıp kullancam ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 9 Eylül 2014; 3:44:13 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgünK

quote:

1 olan servera girdim, karakol gibi bir binada eşya arıyordum. olan serverda aynı binada adamla karşılaştım. Adam o binadaymış beni vurdu. Hack alıp kullancam ben.

Buna benzer bir anım var oyunun ilk zamanlari yine ayni arkadasla balota havalimaninda loot yapiyoruz..gece saat 4.bos server bulduk girdik sonra servera 1 kisi daha girdi.neyse tabi bizde iki kisi olmanin rahatligi ve serverin tenha olmasindan dolayi rahatlik var.arkadas karakola girdi bende hangara koştum.iki dakika sonra arkadaş skypedan olum silahi niye bana dogrultuyorsun silahla şaka olmaz demesiyle 2 el ateş sesi duyuldu o anki irkilmeyle skypda sessizlik ve korkuyla beklenen o cümle "önümdeki sen degilmiydin?" Neyseki adam benimde orda oldugumu bilmiyordu bir mermiyle almıştım Şu oyunu arkadaşlarinla oynarsan gözüne ne buglar batiyor nede baska bisey

biz 4 kişilik serverda vybor un üstündeki askeri alana gitmiştik. Askeri binanın üst katında diğer 2 elemanı farkettik konuşmalarından. çatışma sonunda arkadaşla ben öldüm onlardanda 1 i öldü diğeri ağır yaralandı. Buraya kadar sıkıntı yok. Sonrasında çatıştıklarımız bizi steamden ekledi. Koca serverda onları takip edip etmediklerimizi sordu.

Kötü bir tesadüf olduğunu söyledik, silahlar için teşekkür ettiler bizde iyi günlerde kullanın demiştik. Baya muhabbet etmiştik elemanlarla sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 9 Eylül 2014; 14:40:41 >

• Bu oyunu dayz modun başından beri oynuyorum. Şu Dean Hall'a tüm paralarımız haram zıkkım olsun. Ya bir oyun bu kadar geç güncellenir mi ? Henüz daha fasa fiso dışında yapıcı hiç bir şey gelmemiş. 5 kişilik ekiple sıfırdan grafik motorlu oyun yapsanız inanın 3 senede çıkarırdınız full sürüm ya. Bu kadar işgüzarlık parayı alıp yan yatma olmaz arkadaş.
  • Yarın bende alacağım bakalım.

War Z'den sonra güzel bir klan bulup, takılmak istiyorum. Buglar, hileler çok mühim değil açıkcası ortam olduktan sonra eğlencesine oynuyoruz. Tabii çoğu zaman çok can sıkıyor ama yapacak bir şey yok.
  • Evet beyler bir yetkili abinin açıklamalarını gördüm paylaşayım dedim görmeyenler vardır belki.

quote:

You are not playing DayZ, you are playing development builds. Early development builds.

DayZ is 11 months into principle development, on what should be a 3 year standard development cycle. I can’t force you to be a fan of DayZ, but I can call this out:

Defining or judging what DayZ is by a build so early in its development is much a kin to judging a painting within the first few brush strokes. Hell, even Bob Ross’s paintings didn’t look great for the first few minutes (until you realized what it was he was making).

I can promise you none of your favorite AAA games played, or even resembled the final product that early in their cycles. (Okay, maybe some of the larger titles that push small incremental updates out every 12 months – but we all know those are special snowflakes)

Take a break, and come back in beta or even the full release. The Early Access period of development will have many peaks and low, low valleys. This is the nature of software development. Yes, it is stressful as heck – for all of us, but you get to be part of shaping the DayZ experience.

For me, its worth it – for some of you, it might not be. No one can fault you for that.

Bu arkadaş güzel konuşmuş ama haber sitesindeki editörün yorumu da süper

quote:

Of course, Bob Ross was quite committed to what he was painting. There was no risk with him. Bob Ross was unlikely to walk out of the television studio mid-painting. Bob Ross was unlikely to decide “You know what, I really dig what that Hieronymus Bosch guy is up to” and fill his serene meadow with cavorting nudes and hellbeasts. And if he did (I can’t say I’m an expert on his career), you hadn’t paid for it yet. Not that Bohemia are likely to do this, but they’re risks with crowdfunding in general.

These new forms of funding are wonderful and enable so many dreams, but not every dream comes true. We should all be mindful of that.

2014'ün sonu olarak Beta'ya geçiş hedefliyorlar. Umalım ki büyük ve güzel yenilikleri beta için saklıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Evet beyler bir yetkili abinin açıklamalarını gördüm paylaşayım dedim görmeyenler vardır belki.

quote:

You are not playing DayZ, you are playing development builds. Early development builds.

DayZ is 11 months into principle development, on what should be a 3 year standard development cycle. I can’t force you to be a fan of DayZ, but I can call this out:

Defining or judging what DayZ is by a build so early in its development is much a kin to judging a painting within the first few brush strokes. Hell, even Bob Ross’s paintings didn’t look great for the first few minutes (until you realized what it was he was making).

I can promise you none of your favorite AAA games played, or even resembled the final product that early in their cycles. (Okay, maybe some of the larger titles that push small incremental updates out every 12 months – but we all know those are special snowflakes)

Take a break, and come back in beta or even the full release. The Early Access period of development will have many peaks and low, low valleys. This is the nature of software development. Yes, it is stressful as heck – for all of us, but you get to be part of shaping the DayZ experience.

For me, its worth it – for some of you, it might not be. No one can fault you for that.

quote:

Of course, Bob Ross was quite committed to what he was painting. There was no risk with him. Bob Ross was unlikely to walk out of the television studio mid-painting. Bob Ross was unlikely to decide “You know what, I really dig what that Hieronymus Bosch guy is up to” and fill his serene meadow with cavorting nudes and hellbeasts. And if he did (I can’t say I’m an expert on his career), you hadn’t paid for it yet. Not that Bohemia are likely to do this, but they’re risks with crowdfunding in general.

These new forms of funding are wonderful and enable so many dreams, but not every dream comes true. We should all be mindful of that.

2014'ün sonu olarak Beta'ya geçiş hedefliyorlar. Umalım ki büyük ve güzel yenilikleri beta için saklıyorlar.

2014 sonuna kadar neler yapacaklar Ne kadarını yapabilecekler merakla bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ownerplus

quote:

Evet beyler bir yetkili abinin açıklamalarını gördüm paylaşayım dedim görmeyenler vardır belki.

quote:

quote:

2014 sonuna kadar neler yapacaklar Ne kadarını yapabilecekler merakla bekliyorum

11 ayda geliştirme içinde ve oyun çıkması için 2-3 sene lazım demiş. Bence bazı büyük yenilik olacak(öyle umalım).

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ownerplus

quote:

quote:

quote:

11 ayda geliştirme içinde ve oyun çıkması için 2-3 sene lazım demiş. Bence bazı büyük yenilik olacak(öyle umalım).

büyük sürpriz olur

• Steam nickim dh nickimle aynı her gün 1 kez balotaya koşup ölüyorum beraber oynamak isteyen ekleyebilir
  • Plan-B kullanıcısına yanıt
    Bu olayın benzeri başımıza geldi geçen ay . Berezinodaki balkonlu evlerden birine girdik . Camlardan dışarıya bakıyoruz . O anda rusça mı fransızca mı anlamadığım bi dilde birisi konuşuyor . Biz tabi heycan yaptık . Arkadaşım odanın içinde ön camdan kilisenin oraya bakıyor , bende odadan çıkıp balkona çıktım . Eğildim TPS görüş açısından arka tarafa bakıyorum . Bu sırada ayak sesleri duyduk . "Ümit abi ayak sesleri geliyor . Adam apartmanda" dedim . Balkondan kafamı merdivene doğru çevirdiğimde bitane adamın bizim kattaki merdivende olduğunu gördüm . "Abi adam burda adam burda . Öldürücem onu sen çıkma" dedim . "Nerden çıkmıyım?" demesiyle ateş edişim aynı anda oldu . "Öldüm ben . Nerden vurdu bu herif beni?" dedi . Meğerse odadan çıkıp merdivenlere geçmiş arkadaşım . Onu vurmuşum . Alttaki adamlarda 2 kişiymiş . 1i fresh 1i mosindi sesi duyduktan 5 dakika sonra geldiler . Onlarıda vurdum . Arkadaşım tekrar geldi aldı itemlerini . Zaten o günden itibaren adım atsak haber veriyoduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRedLineTRx -- 15 Eylül 2014; 17:43:24 >

• 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.