Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (259. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: Blasted35

0.46'da kasmayan oyun 0.48'de kasmaya başladı.sorun benden mi dayzden mi

Dayz ;)

Dün birkaç yabancı yayıncı izledim. intel i5 işlemci ile en ufak donma olmadan şehirlerde oynuyorlar. Bende FX 6300 işlemci ve HD 7870 ekran kartı var, 640x480 yapsam bile şehirde fps yerlerde. İşlemciye oc yaptım, sanal belleği kapadım. Yine de onlar gibi oynayamıyorum. Ekran kartını mı değiştirmek gerekir i5 mi almak gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 16 Eylül 2014; 14:51:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: Blasted35

0.46'da kasmayan oyun 0.48'de kasmaya başladı.sorun benden mi dayzden mi

Dayz ;)

Dün birkaç yabancı yayıncı izledim. intel i5 işlemci ile en ufak donma olmadan şehirlerde oynuyorlar. Bende FX 6300 işlemci ve HD 7870 ekran kartı var, 640x480 yapsam bile şehirde fps yerlerde. İşlemciye oc yaptım, sanal belleği kapadım. Yine de onlar gibi oynayamıyorum. Ekran kartını mı değiştirmek gerekir i5 mi almak gerekir?

Hocam bende fx 9370 ve hd 7870 myst edition var ben de dayzde istediğim performansı alamıyorum. Diğer oyunlarda canavar gibi makine ama bu oyunda durum böyle. Optimizasyon sıkıntısı olduğu açık ama baya iyi şekilde oynayanlar da var.

• güncelleme var
  • 1.2 Gb güncelleme geldi.Stabile mi yoksa deneysele mi geldi acaba arkadaşlar
  • stabile geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

stabile geldi

Evet bende kontrol ettim hocam sağolasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 küsür gb güncelleme gelmiş yine tırt.
  • sanırsam güncelleme den yine elle tutulur birşey çıkmadı ...
  • 0.48 versiyoununda kasma ve çökme sorunu yokken 0.49 versiyonunda aşırı kasma olmaya başladı ve oyunda çökmeler mevcut.
  • Bence güzel bi patch oldu zombielerin öldükten sonra vurmaları saçma sapan düşmeleri gibi hatalı animasyonlar gitmiş, yerine daha düzgün vurduğunda ölen ve ayaklarının üstüne düşen yada sırt üstü düşen animasyonlar eklenmiş çalışıyor hemde , kapı sesleri oldukça başarılı artık sessiz eve girip avlanma derdi kalmamış performansa ufak bir artış var güzel etkiliyor oyunun dinamiksel anlamda gelişiyor. Daha sayacağım bi kaç şey var ama uzatmak istemiyor bu patch e puanım 9 kanka :)
  • Merhabalar,

Sapphire R7 260X veya R7 265 kartlarından birini almayı düşünüyorum, DayZ oynayanlar fikir verebilirler mi, yeterli olur mu? Teşekkür ederim.

İşlemcim de INTEL Core i5-2500K
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafalardaki soru isareti

Bence güzel bi patch oldu zombielerin öldükten sonra vurmaları saçma sapan düşmeleri gibi hatalı animasyonlar gitmiş, yerine daha düzgün vurduğunda ölen ve ayaklarının üstüne düşen yada sırt üstü düşen animasyonlar eklenmiş çalışıyor hemde , kapı sesleri oldukça başarılı artık sessiz eve girip avlanma derdi kalmamış performansa ufak bir artış var güzel etkiliyor oyunun dinamiksel anlamda gelişiyor. Daha sayacağım bi kaç şey var ama uzatmak istemiyor bu patch e puanım 9 kanka :)

aynen kapı sesleri etkiledi :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun tek başına da acayip sarıyor. hayatta kalmak kolay değil tanımadık biriyle karşılaşınca meydana gelen güvenme ya da güvenmeme krizi başka bir oyunda yok.

• zombilerin dovardan gecisi engellendimi cidden? peki ya binalarin icinde relog atip disariyi vurmak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan66

zombilerin dovardan gecisi engellendimi cidden? peki ya binalarin icinde relog atip disariyi vurmak ?

hepsi kalktı dediklerinizin,
    + olarak dupede de bi sıkıntı var diye biliyorum :)
  • Kim nedersedesin son iki üç güncelleme baya iyi güncellemelerdi adamlar çalışıyor[ :(]

• Verdiğim en acı koyan 30 dolardi diyecektim ama biraz düşününce 1-2 haftada olsa oyundan aldigim zevki, arkadasligi, abiliği, takim oyununu eğlenceyi aksiyonu, korkuyu komediyi hic bir yerde yasayamdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Verdiğim en acı koyan 30 dolardi diyecektim ama biraz düşününce 1-2 haftada olsa oyundan aldigim zevki, arkadasligi, abiliği, takim oyununu eğlenceyi aksiyonu, korkuyu komediyi hic bir yerde yasayamdim

verdiğim en iyi 30 dolar oldu. oyuna yalnızlık, çaresizlik ve entrika çok iyi yansıyor. Geleceğin oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Verdiğim en acı koyan 30 dolardi diyecektim ama biraz düşününce 1-2 haftada olsa oyundan aldigim zevki, arkadasligi, abiliği, takim oyununu eğlenceyi aksiyonu, korkuyu komediyi hic bir yerde yasayamdim

verdiğim en iyi 30 dolar oldu. oyuna yalnızlık, çaresizlik ve entrika çok iyi yansıyor. Geleceğin oyunu

Nedense bu yeni gelen patch ile artik kiminle karsilassam saldirmiyor ittifak kurma cabasi olusuyt hafiften birde

her yerde konserve ve su bulunmuyor gibi bak o iyi olmus eger azalttilarsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.