Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (256. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DayZ 'ye özel keyifli bir forum yapmak için kolları sıvadık, ortayawww.dayztr.com çıktı. Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz şimdiden hoşgeldiniz.
  • Arkadaşlar oyunda pek ilerleme olmadığı için bi süreliğine ara verdim . Eğer CS:GO almadıysanız tavsiye ederim . Gerçekten güzel oyun . DayZ'den sıkılanlar ve FPS oyun severler için gerçekten zaman geçirici bi oyun olmuş . Eğer steamden eklerseniz beraber oynayabiliriz .

Steam: RedLineTR
  • TorwaK kullanıcısına yanıt
    Aşırı goz yorucu tema falan kotu olmus baştan aşagı degiştirin derim.
  • arkadaşlar dayz standalone ve arma 3 arasında kaldım. arma 3 indirimdeyken ya onu alacağım ya da dayz. ciddi anlamda saracak survival bir oyun arıyorum sıkılmadan oynayabileceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dont Bother Me

arkadaşlar dayz standalone ve arma 3 arasında kaldım. arma 3 indirimdeyken ya onu alacağım ya da dayz. ciddi anlamda saracak survival bir oyun arıyorum sıkılmadan oynayabileceğim

benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var arkadaşlar.
  • Dont Bother Me D kullanıcısına yanıt
    Arma 3 almanı tavsiye ederim. Dayzde yapabileceğin şeyler şuan hep aynı lootlan pvp yap. Arma 3de daha çok mod var roleplay vs.
  • quote:

arkadaşlar dayz standalone ve arma 3 arasında kaldım. arma 3 indirimdeyken ya onu alacağım ya da dayz. ciddi anlamda saracak survival bir oyun arıyorum sıkılmadan oynayabileceğim

Ben dayz tavsiye ederim gelecek vaat eden bir oyun sürekli güncelleniyor ileriki safhalarda efsane bir oyun halini alacağını düşünüyorum şu haliyle bile oldukça zevkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ownerplus

quote:

Ben dayz tavsiye ederim gelecek vaat eden bir oyun sürekli güncelleniyor ileriki safhalarda efsane bir oyun halini alacağını düşünüyorum şu haliyle bile oldukça zevkli

oyundamısınız ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Geri dönüş için teşekkürler. Temayı resmi sitesinden (http://forums.dayzgame.com/) uyarladığımız için bir değişiklik düşünmüyoruz. Gözü almaması için fontlara biraz ayar çektik. Şimdi daha net olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

quote:

quote:

oyundamısınız ?

Evet oyunu oynuyorum 400 saati aşkındır ama şu aralar cs go yoğun olarak oynadığımdan dolayı pek girmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

quote:

Geri dönüş için teşekkürler. Temayı resmi sitesinden (http://forums.dayzgame.com/) uyarladığımız için bir değişiklik düşünmüyoruz. Gözü almaması için fontlara biraz ayar çektik. Şimdi daha net olduğunu düşünüyorum.

Bilmiyorudma bana hala aynı sizin ki ile resmi sitenin alakası yok. siyahın arkasına kırmız ıbeyaz kullanmıslar siz grinin arkasına yapmısınız onlar kırmızı bordo gibi sizinki cok goz yorucu ve bakası gelmiyor insanın en azından benim için. Dayzfantr deki gibi yapabilirsiniz bence bu pek tutmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemsezgin

quote:

benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var arkadaşlar.

Arma 3 al tabiki buna herkes arma 3 der aralarda daglar var suan polonya vpn ile girip 20dolara alınabiliyormus. Bende hem arma 3 hem dayz var 2side bir süre sonra bayıyor ama armada arkadasın dedigi gibi cok mod var.
  • quote:

Herkese selam,

DayZ 'ye özel keyifli bir forum yapmak için kolları sıvadık, ortayawww.dayztr.com çıktı. Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz şimdiden hoşgeldiniz.

Site gayet hoş ve dolu abi açıkçası tecrübelerinden faydalanacak çok arkadaş olur

• quote:

quote:

quote:

Bilmiyorudma bana hala aynı sizin ki ile resmi sitenin alakası yok. siyahın arkasına kırmız ıbeyaz kullanmıslar siz grinin arkasına yapmısınız onlar kırmızı bordo gibi sizinki cok goz yorucu ve bakası gelmiyor insanın en azından benim için. Dayzfantr deki gibi yapabilirsiniz bence bu pek tutmaz.

Alakası olmaması doğal çünkü esinlendik. Gözünüzü çok rahatsız ediyorsa başka bir tema seçersiniz, tabi profil oluşturmanız için önce üye olmanız gerekli. :)

• quote:

Site gayet hoş ve dolu abi açıkçası tecrübelerinden faydalanacak çok arkadaş olur

Çok teşekkürler. İnşallah diyelim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 31 Ağustos 2014; 1:17:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

Arma 3 almanı tavsiye ederim. Dayzde yapabileceğin şeyler şuan hep aynı lootlan pvp yap. Arma 3de daha çok mod var roleplay vs.

Arma 3'de gangsterlik gibi mod var sanirim.Diger insanlari rehin alip harac falan aliyorlar sanirim.Varsa bilgin anlatir misin biraz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altarın Oğlu Tarkan kullanıcısına yanıt
    Roleplay diye araştırırsanız anlatımları var bulabilirsiniz internette

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

Roleplay diye araştırırsanız anlatımları var bulabilirsiniz internette

Eyv ustad

• TorwaK kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajları görmek için üye olmaya zorlayan bir foruma kimse girmez. İlk iş onu değiştirin bence.
  • Dayz nekadar gider sizce

• 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.