Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (251. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Riqus

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Bu arada ufak bir grup kurmaya karar verdik, oyuncu sayısını cok abartmadan oynyacak arkadaslar olursa bizim ile grubumuza girebilirler.

http://steamcommunity.com/groups/despotdayz

Gruba geleyimmi o.O

Gelebilirsin düzeyli muhabbet edecek herkese acık zaten öyle 15 20 kişi vs olmak degil amac ufak bir grup olusturmak ancak biz pvp tabanlı oynuyoruz yani topla catıs sistemiyle sıkılma sonra :)

http://steamcommunity.com/groups/despotdayz

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Çıkışını heyecanla bekliyoruz. Ama biraz daha zaman gerekecek gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

quote:

Orijinalden alıntı: ®Pączek

Ben de bir süredir takip ediyordum ve iki gün önce Steam'den hem kendime aldım hem de arkadaşıma aldırdım birlikte oynarız diye. Bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü yaptım, önümüzdeki zaman gösterecek. İnşallah komplo teorileri gerçekleşmez ama insan çıktığı günden beri oyunun üzerine pek de bir şey koymadığı gerçeğini düşününce endişelenmekten kendini alamıyor. İyi ve çok şey vaat eden bir oyunun tam sürümünün çıkacağına dair umudumu kaybetmek istemiyorum. En basit çerçevede düşünecek olursak da, az para değil verdiğimiz.

Neyse hislerim bir yana, oyuna arkadaşımla başladık ama 4 saatlik oyun süresinde yapabildiğim tek şey evleri loot edip topladığım eşyaları kullanamamak oldu.

Birbirimizi hiçbir şekilde bulamadık. O zırt pırt zombi ya da başkalarıyla karşılaşıyor, ben toplasan 3 kişi gördüm, zombi hiç görmedim. Baltam paslandı lan sırtımda taşımaktan yağmurda, birkaç indireyim istiyorum artık. Harita buldum, pusula buldum ama hiçbir şekilde kullanamıyorum. Haritanın üzerine sadece işaret bırakabiliyoruz oyun içi bir işlev görmüyor (Tabii gerçek hayatta da böyle, kağıt parçasından GPS performansı göstermesini bekleyemezsin). Ama nasıl bulucaz birbirimizi arkadaş, pusulada da tutturdum bir batı gidiyorum. Sanki Anadolu'da yaşıyorum da batıya göç edicem. Nasıl bulucaz birbirimizi bilemiyorum, bazen aynı serverda mı değiliz lan diye düşünüyorum ama o da değil. Ah şu haritayı biraz kullanabileydim yön bulmada.

Gittik üstüne bir de 7 Days to Die aldık. Oyunda birbirimizi bulmamız lazım acilen yoksa DayZ hiç olacak dostlar.

dayzmap.com dan bakın ve tabelalara dikkat edin .

ben tek basıma baya loot yaptım ve hepsi işime yarıyor ben baya geziyorum . ve eğleniyorum ama ben oyunu survival olarak oynuyorum yani esya topla birini öldür mantıgında değil o survival hayatını yani hayatta kalma anını yasamaya calısıyorum bir kasabaya löp diye dalmaktansa sessizce giriyorum . Yavas yavas yaklasıyorum. örnegin bir zombiyi tek vurusta öldürebilcekken . bir esyayı uzaga fırlatıp zombinin dikkatini dagıtıyorum zaten oyunun amacı o . Eğer sıradan loot yap savas felan düsünüyorsanız oynamayın abi .

walking dead izle 4 sezon biraz daha survival arastır öyle oynayın . yani oynamak için oynamayın rol yapın ciddileşin

yanlıs anlamayın ama ben tek basıma bile eğlenirken yanımda bir arkadasım olucak :/ cok guzel olurdu. pfff

Zahmet edip yorum yazmışsın, teşekkür ederim.

Ama yazdıklarımdan ve arkadaşımı bulamama serüvenimden benim oyun tarzımı nasıl çıkardın o kısmını anlayamadım. Şu anda sadece loot yapıyorum, karşılaştığım kişilere nasıl davrandığımı ölçebileceğimiz kadar ne bir insanla ne de bir zombiyle karşılaştım zaten.

PS: Walking Dead'in hepsini izledim. Ve Survival hakkında görüp görebileceğin her kaynağı izledim, okudum, oynadım ve devam ediyorum da. Bilmişlik taslarken karşınızdaki insanın konuyu ne kadar bilip bilmediğini öğrenmeye çalışın önce.

Peace out.

• quote:

Oyunu en para ile alınca 35tl civarina geliyor ve 35 tl paranın karsılıgını veriyor şuanki çöp hali ile.Verdigin para ufak bir rakam cod 60 dolar iken 35tl aldıgın bir oyundan bekleyecegin şeyler kısıtlı olmalı.Kolay kolay fazla birey eklenmez sen umutla bekleme suankini oyna zevkini al bir süre sonra bayınca bırak sonra gene oyna dayz suan survival degil silahi kap kapıs modunda ve zevk veriyor.

Şimdi birbirinizi bulma ise oyunu ögrendikten sonra cok basit olacak ilk başta yazdıkların normal.http://dayzdb.com/map/chernarusplus#3.079.083 burdan bakıcaksınız ikinizde oynarken altta acık olsun bu site hep ordan bulacaksınız birbirinizi zaten bir zaman sonra ezberlersiniz.
    Oyunu yukardaki arkadasın dedigi gibi oynarsanız çöp olur cıkarsınız topladıgım dedigi şeyleri oyunu bilen biri 20dk da toplar oyunda silah mermi vs gibi şeyler hariç herşey onemsizdir herşey heryerden bulunur bulunması kolaydir.Bu oyunda silah cekip catısmayacaksan direk sil oyunun amacı catısarak hayatta kalmak yapay zekası 0 olan zombileri öldürerek degil suan dayzden pvp kaldırıp silahlar sadece zombilerde calıssa 1000 kişi oynuyorsa hayalperest 100kişi kalır geriye oynucak bu oyunun zevki istediginin kafasına sıkabilmendir.Dha cok yası kücük ve fps oyunda başarılı olamayanlar diger işlerle ugrasıyor.Oyunda hile var bug var kopyalama var .İlk oynaynalar 2-3 ay bunlar etkilemez ancak oyunun survival ile alakası olamdıgını anlayıp gerçek dayz oynamak için kuşanıp catısmaya gideceksiniz.

Steamden ekelyebilirsin imzada soracagın olursa sorarsın.

Ben PayPal üzerinden kredi kartımla alıyorum, o yüzden bana 35TL yerine 35$'a geldi, ama ziyanı yok, asla pişman değilim çünkü.

Dediğim gibi mesele arkadaşımla beraber yapabilmek bazı şeyleri. Hatta yanımızda başkaları da olsa çok daha keyifli olacağına eminim bir grup olarak. O yüzden PM'den attığın teklifini düşünüyorum. Steam'den eklerim az sonra.

Teşekkür ettim.

• arkadaşlar oyunu yeni çektim 2 sorum olacak
    1-Türklerin serverı var mı orada takılayım
    2-1.şahıstan oynamaktan nasıl cıkıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lindsey S

arkadaşlar oyunu yeni çektim 2 sorum olacak
    1-Türklerin serverı var mı orada takılayım
    2-1.şahıstan oynamaktan nasıl cıkıcam

öncelikle hayırlı olsun sorularını yanıtlayacak olursak
    1- Türk serverları çok az sayıda var bu siteden bulabilirsin.http://www.dayzfan.net/forum/index.php?board=3.0
    2- 1. şahıstan oynamaktan çıkmak için enter tuşuna bas. eğer çıkamıyorsan hardcore(yeni adıyla first person) sunucularına girmişsindir. serveri değiştirmen gerekli.

• KniDra kullanıcısına yanıt
    cok tşkr ederim daha demin 1 saat oynadım cok güzel şeyler buldum pusula sağlık cantası vs vs ama gel gör bir zombiye öldüm :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat60

Bence oyun güzelleşiyor oyun zombiler üzerine kurulu ama zombi görmüyorduk bikaç güncelleme öncesine kadar ama artık zombilerden kurtulamıyoruz bence daha da çok zombi olmalı ve herkes birbirini öldürmek peşinde olucağına birbirleriyle yardımlaşmalı silah ve malzeme geçici dostluk kalıcıdır

Evet abi bugün yine adam arayışına çıkcaz dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince

quote:

Orijinalden alıntı: karamurat60

Bence oyun güzelleşiyor oyun zombiler üzerine kurulu ama zombi görmüyorduk bikaç güncelleme öncesine kadar ama artık zombilerden kurtulamıyoruz bence daha da çok zombi olmalı ve herkes birbirini öldürmek peşinde olucağına birbirleriyle yardımlaşmalı silah ve malzeme geçici dostluk kalıcıdır

Evet abi bugün yine adam arayışına çıkcaz dimi

Tabiiki çıkıcağz biz hep ordayız bugün 4 kişiyiz

• 3 aydır oyuna girmiyordum dün girdim.Gördüklerim şunalar

Bazı buglar düzelmiş
    Zombiler çoğalmış ve saldırmaları düzenlenmiş.
    Yeni eşyalar eklenmiş.

Hala olan eksiklikler
    Araba ve bisiklet hala gelmemiş.
    Server kapasiteleri hala düşük.
    Optimazsyon sorunu devam
    Gaming mouse uyum sorunu devam.

Oyun düzelmeye başlamış ama ocak subatta daha güzel olur aeneye bu zamanlarda patlama yaşar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoricoDH

3 aydır oyuna girmiyordum dün girdim.Gördüklerim şunalar

Bazı buglar düzelmiş
    Zombiler çoğalmış ve saldırmaları düzenlenmiş.
    Yeni eşyalar eklenmiş.

Hala olan eksiklikler
    Araba ve bisiklet hala gelmemiş.
    Server kapasiteleri hala düşük.
    Optimazsyon sorunu devam
    Gaming mouse uyum sorunu devam.

Oyun düzelmeye başlamış ama ocak subatta daha güzel olur aeneye bu zamanlarda patlama yaşar.

Gaming mouse uyum sorunu derken ?

Bende oyun mouse kullanıyorum bir sorun görmedim ?
  • bir şey sorucam farklı serverlara girersek aynı eşyalarla mı devam ediyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lindsey S

bir şey sorucam farklı serverlara girersek aynı eşyalarla mı devam ediyoruz ?

Third persondan cıkıp first person girersen eşyalar gider
    Experimantalde girersen yukardakilerden gene 0 başlarsın.
    Private yazanalrdada aynı
  • dayzero bile şuanki standaloneu hem içerik bakımından hem performans bakımından ezip geçer
  • Arkadaslar dayz standalone + rust hesap satilik battlefield 4 e takasla verilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grupdaki arkadaslarla bugun takıldık 3-4saat baya eglendik 1-2 kişi daha alıp kapatıcaz.Pvp yapmayı seven ve kendine oynayacak arkadas arayanlar pm atabilir.(24 -25-28 -19-19 suanki yaşlar.)

DayZ [ANA KONU]
    DayZ [ANA KONU]
    DayZ [ANA KONU]
    DayZ [ANA KONU]
    DayZ [ANA KONU]

• quote:

Grupdaki arkadaslarla bugun takıldık 3-4saat baya eglendik 1-2 kişi daha alıp kapatıcaz.Pvp yapmayı seven ve kendine oynayacak arkadas arayanlar pm atabilir.(24 -25-28 -19-19 suanki yaşlar.)

DayZ [ANA KONU]
    DayZ [ANA KONU]
    DayZ [ANA KONU]
    DayZ [ANA KONU]
    DayZ [ANA KONU]

Berenzino mu birde sehirlerden baya esya cikiyormuz gecen farkettim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Grupdaki arkadaslarla bugun takıldık 3-4saat baya eglendik 1-2 kişi daha alıp kapatıcaz.Pvp yapmayı seven ve kendine oynayacak arkadas arayanlar pm atabilir.(24 -25-28 -19-19 suanki yaşlar.)

DayZ [ANA KONU]
    DayZ [ANA KONU]
    DayZ [ANA KONU]
    DayZ [ANA KONU]
    DayZ [ANA KONU]

Düpeler yakıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Tridz

dayzero bile şuanki standaloneu hem içerik bakımından hem performans bakımından ezip geçer

Dayzero yu biraz acabilirmisin hocam nasil farklar var merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UçanPanda kullanıcısına yanıt
    Dupesiz oynancak gibi degil oyun yapacak birşey yok :)
  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.