Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (249. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
17 Misafir (13 Mobil) - 4 Masaüstü13 Mobil
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birşey demedim bende biliyorum ögrendigini işte daha ögrenmeden akıl verirsen yanlıs bilgi verdigin için yanlış yönlendirmiş olrusun yoksa sana karsı birşey degil yani sende ögrenmiş oldun işte bu arada :)
  • Durduk yere ayağımız kırılıp ölmesek güzel olacak. Düz yolda yürüyorum ayak kırıldı kendi kendine ve birkaç defa oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shoote®

Durduk yere ayağımız kırılıp ölmesek güzel olacak. Düz yolda yürüyorum ayak kırıldı kendi kendine ve birkaç defa oldu.

Kes at o bacagi bozuk o :D aklima merle dixon geldi walking dead'de

hos onun ki el 'di ama :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berezinoda olup sargı bezi verebilcek varsa bir pm
  • şu oyunun bi kodunu alabilsem keşke inleticem o köyleri :Dp
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Berezinoda olup sargı bezi verebilcek varsa bir pm

ben berenziono'daydım az önce baya eşya doluydu üstümde silah ve saglık esyaları dısında :/ maalesef kan kaybından öldük :( sağlık bezi aradım bulamadım

• optimizasyon sorunu devam ediyormu hala ben test etmek icin korsan indirmistim baya bi fps sorunuyla karsılastım gt750m sli yla sorun devam etmiyorsa almayı düsünyüorum
  • FPS sıkıntısı hala devam ediyor hocam. Motor değiştireceğiz dediler ama ne zaman değişir belli olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dahada devam ediyor, mobil ekran kartlarında durum dahada kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

FPS sıkıntısı hala devam ediyor hocam. Motor değiştireceğiz dediler ama ne zaman değişir belli olmaz

ohoo kumar oynamaya gerek yok o zaman rust alıp gecelim
  • oyunu bayadır oynamıyordum tekrar kurdum ancak şöyle bir sorunum var. oyun açılınca 640*480 çözünürlükte başlıyor ve bunu değiştiremiyorum. bunu nasıl düzeltebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

oyunu bayadır oynamıyordum tekrar kurdum ancak şöyle bir sorunum var. oyun açılınca 640*480 çözünürlükte başlıyor ve bunu değiştiremiyorum. bunu nasıl düzeltebilirim?

Bendede olmustu klavye ile zorda olsa degistirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

oyunu bayadır oynamıyordum tekrar kurdum ancak şöyle bir sorunum var. oyun açılınca 640*480 çözünürlükte başlıyor ve bunu değiştiremiyorum. bunu nasıl düzeltebilirim?

Hocam suan mobildeyim tam tam satirlari yazamayabilirim ama yardimci olur. Olmazsa pcye gecince yazarim
    Belgelerim dayz klasoru icinde dayz config gibilerinden bir dosya olmasi lazimdi. Onu not defteriyle acin resolution kismina istediginiz cozunurlugu yazip kaydedin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenı oyun motoru ıle ılgılı yok mu bır bılgı?

• Malesef yok. Gerçi gelecek motor ile performans ne kadar değişir bilemiyorum.
  • UçanPanda kullanıcısına yanıt
    Gercı oda dogru. Bu tur koklu degısıklıklerın oyun cıkmadan once yapılması gerekırdı. Saglam temel , saglam yapı.

• Sevimli dostum zombi dinoyla aramızdakiler sizlerle paylaşmak istedim İ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 17 Ağustos 2014; 12:53:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Z3A

Sevimli dostum zombi dinoyla aramızdakiler sizlerle paylaşmak istedim İ

süper olmuş :D

• Selamün Aleyküm arkadaşlar bunu almaya değermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z3A

Sevimli dostum zombi dinoyla aramızdakiler sizlerle paylaşmak istedim İ

0.48'den sonra bu tip glitch'leri art niyetli kullanıp millete haksızlık yapamayacaksınız

• 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.