Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (253. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.150
Cevap
65
Favori
237.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

başka ne var ki zaten eşyaları toplamaktan başka oyunda? tişikkğr ederim

Dayzde loot bos istir dayzde survival oynayamazsin oyunun %90da zaten zombi yok hicbir base kurma yada baska birsey yapamiyorsun dayzde tek gercek suan pvpdir baska birsey diyen ya bos konusuyordur ya oyunu daha cozememistir. pvp yapmayacaksani dayz para verp almayin suan.

survival oynMak isteyen 7days to die baksinlar bizim dayz oynadigimiz grupdaki arkadaslar onu oynuyorlar survivala daha yatkinmis.

Neden dayz de zombi sayisini arttirmiyorlae anlamiyorum :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

quote:

quote:

Dayzde loot bos istir dayzde survival oynayamazsin oyunun %90da zaten zombi yok hicbir base kurma yada baska birsey yapamiyorsun dayzde tek gercek suan pvpdir baska birsey diyen ya bos konusuyordur ya oyunu daha cozememistir. pvp yapmayacaksani dayz para verp almayin suan.

survival oynMak isteyen 7days to die baksinlar bizim dayz oynadigimiz grupdaki arkadaslar onu oynuyorlar survivala daha yatkinmis.

Anlatmıstım önceki sayfalarda oyun cıkacagı zaman zombi sayıları artacak heryerde olacak ama suna %90 boş buda Rp ve pve üzerine oynanmıyacagının bir göstergesi.Bosuna inat edip ben pvp yapmayacagım demeyin asıl zevki pvp de oyunun :) 2kişiye sıktınızm ıgerisi gelir dün osman abi bize bile sıkmaya başladı @®Pączek

• Teşekkürler arkadaşlar, LEFT 4 DEAD 2'i araştıracam. Dediğim gibi cod4 mw1 deki mod gibi yeni ve multisi kalabalık bir oyun olsa kaç paraysa alacam. Survival tarzı güzel de benim günlük max 1-2 saat vaktim var oyun oynamaya bu survival için yetmez. Yine de buralardayım sağolun tekrardan.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Anlatmıstım önceki sayfalarda oyun cıkacagı zaman zombi sayıları artacak heryerde olacak ama suna %90 boş buda Rp ve pve üzerine oynanmıyacagının bir göstergesi.Bosuna inat edip ben pvp yapmayacagım demeyin asıl zevki pvp de oyunun :) 2kişiye sıktınızm ıgerisi gelir dün osman abi bize bile sıkmaya başladı @®Pączek

Yanlis cumle guzeldi osman abi bizle sikmaya basladi.

osman abileride ikna ettik :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir cok konuda haklisiniz ama pvp si gercekten eglencelimi takim kapismalari

• arkadaşlar sistemim bu şekilde ama oyun acayip kasıyor sistem mi kötü yoksa başka bi sorun mu var acaba internetimin hızı 50mb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lindsey S

arkadaşlar sistemim bu şekilde ama oyun acayip kasıyor sistem mi kötü yoksa başka bi sorun mu var acaba internetimin hızı 50mb

oyundan dolayı bende kasmıyor suan optimizasyon sorunu var ondan herkesde olabilen bir sorun

• Riqus kullanıcısına yanıt
    oyunu yeni aldım dedim bu oyunu pc kaldırmıyor mu kafayı yiyorum ya 30 euro verip alıyoruz pc kaldırmıyor diye korktum inş düzelir ya
  • You're gonna be Muslim TodayZ

Aykut'la beraber bir kişiyi müslüman yaptık.

• You're gonna be Muslim TodayZ

• quote:

oyunu yeni aldım dedim bu oyunu pc kaldırmıyor mu kafayı yiyorum ya 30 euro verip alıyoruz pc kaldırmıyor diye korktum inş düzelir ya

okumadan niye aliyorsunuz ki suc sizde optimiszasyn ozurlu oldgunu herkez yaziyor dostum hata sende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

okumadan niye aliyorsunuz ki suc sizde optimiszasyn ozurlu oldgunu herkez yaziyor dostum hata sende.

Nedense ben rahat oynuyoruz isimi goruyor :/ bugun crossbow buldum birde p1 pistol

50 tane mermi + 12 tane 7.62 tufek mermisi

5 tane pompali mermisi ve kazma var

birde yardim fisegi digerlerini bosver :D crossbow'a cok sevindim suan karakterde

aslinda birileri ile oynayabilsem :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu 2 kişi almaya karar verdik ancak en uygun nasıl alabiliriz arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertburak312

oyunu 2 kişi almaya karar verdik ancak en uygun nasıl alabiliriz arkadaşlar ?

Steamdan başka bir yerde satılmıyor hocam
  • watch dogsla takaslamak isteyen olursa bana ulaşsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertburak312

oyunu 2 kişi almaya karar verdik ancak en uygun nasıl alabiliriz arkadaşlar ?

Enpara ile alırsanız 35tl civarina gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cait

You're gonna be Muslim TodayZ

Süper olmuş ya
    Baltayla adamı öldürme sahnesi müthiş
    Kelime-i Şahadet'i bitirmedi yalnız

• Arkadaşlar oyunu yeni yükledim ama açılmıyor. Bohemia yazısı geçiyor dayz yazısı geliyor biraz bekliyorum kuş sesleri geliyor ama gerisi yok siyah ekranda kalıyor. Nedenini bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

Arkadaşlar oyunu yeni yükledim ama açılmıyor. Bohemia yazısı geçiyor dayz yazısı geliyor biraz bekliyorum kuş sesleri geliyor ama gerisi yok siyah ekranda kalıyor. Nedenini bilen var mı ?
    Steam üzerinden oyunun dosyalarını doğrulamayı dene büyük ihtimalle düzelir.
  • Oynayacak varsa PM atsın
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.